Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-03-29@12:17:46 GMT

چقدر لوازم آرایشی در ایران مصرف می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۸۶۹۸

چقدر لوازم آرایشی در ایران مصرف می‌شود؟

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، موسی احمدزاده اظهار کرد: در سال  ۱۳۹۶ حدود ۴۰۰ میلیون یورو محصولات آرایشی و بهداشتی به کشور وارد شد، اما در سال  ۱۳۹۷ افزایش نرخ ارز باعث کاهش واردات این محصولات به ۱۱۲ میلیون یورو شد.

وی با اشاره به ممنوعیت واردات بیش از ۸۰ درصد کالاهای این بخش در سال گذشته، گفت که رقم دقیق واردات محصولات آرایشی و بهداشتی در سال گذشته هنوز مشخص نیست، اما احتمالا رقم ناچیزی بوده، این در حالی است که در سطح عرضه اثری از کاهش محصولات خارجی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد زاده با بیان اینکه آمارهای جهانی حاکی از میزان بالای واردات و مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی در خاورمیانه است، تصریح کرد: کل حجم واردات قانونی، قاچاق و تولید محصولات آرایشی، یعنی کل مصرف این محصولات در ایران سالانه معادل چهار میلیارد دلار است و ایران دومین مصرف‌کننده محصولات آرایشی در خاورمیانه و در برخی محصولات اولین مصرف‌کننده است.

وی در ادامه از وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و وزارت بهداشت درخواست کرد که در بخشنامه محدودیت واردات محصولات آرایشی و بهداشتی بازنگری شود، چرا که این ممنوعیت باعث افزایش کالای قاچاق در سطح بازار شده است.

از اردیبهشت ماه سال گذشته واردات بیش از ۸۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی به غیر از عطریات، متوقف شد و در پی آن دست‌اندرکاران واردات این محصولات نسبت به افزایش قاچاق لوازم آرایشی هشدار دادند؛ چراکه به گفته آن‌ها تولید لوازم آرایشی در کشور پاسخگوی نیاز نیست و ممنوعیت واردات این محصولات باعث افزایش کالای تقلبی و قاچاق در بازار شده است.

البته در مهر ماه نشست مشترکی بین اعضای کمیسیون فرآورده‌های زیبایی، بهداشتی و عطریات مجمع واردات و مدیران اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو برگزار شد که طی آن مسئولان سازمان غذا و دارو مسئولیت ممنوعیت واردات محصولات آرایشی و بهداشتی را به عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت دانستند و ضمن تایید افزایش قاچاق به دلیل ممنوعیت واردات این محصولات، اظهار کردند که این سازمان نیز با ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی مخالف است.

برند ایرانی لوازم آرایش در شرف تولید

بروکراسی‌های اداری را یکی از موانع جهش تولید عنوان کرد و گفت: این بروکراسی‌ها و قوانین دست و پا گیر باعث شده تولیدکنندگان ایرانی نتوانند با کشورهایی که مزیت صادراتی دارند رقابت کنند.

به گفته وی در حال حاضر عده‌ای از واردکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی با استفاده از ظرفیت خالی کارخانه‌هایی که تاکنون تشکیل شده، یک برند مشترک ایجاد کردند.

 عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان محصولات آرایشی افزود: با توجه به اینکه ممکن است کسی توان مالی میلیاردی برای ایجاد یک برند وجود نداشته باشد تصمیم گرفته شد از پتانسیل مشترک استفاده شود.

احمدزاده با بیان اینکه در صورت رفع موانع تولید این واحد تولیدی می‌تواند ظرف مدت شش ماه نیاز خاورمیانه به محصولات آرایشی را برطرف کند، تصریح کرد: اما بیش از پنج ماه است که محموله مواد اولیه برای تولید این برند در گمرک مانده است.

 وی همچنین با بیان اینکه حدود ۳۰۰ نفر برای تولید محصولات این برند مشغول به کار خواهند شد، اظهار کرد که هدف تولید کالاهای صادرات محور است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: واردات لوازم آرايش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مردم در اقتصاد، تعدیل مصرف است

ایسنا/همدان خطیب نماز جمعه همدان با بیان اینکه یکی از ارکان تقوا، تقوا در مسائل اقتصادی است، گفت: مردم در اقتصاد نقش موثری دارند به طوریکه این نقش در بحث تعدیل مصرف است.

آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی جمعه ۱۰ فروردین در خطبه های نمازجمعه همدان ، اظهار کرد: برخی افراد در تقوا و نماز مشکل ندارند اما در مسائل اقتصادی گاهی لغزندگی ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه نیازمند رشد اقتصادی هستیم، تصریح کرد:  باید در عرصه جهش رشد هشت درصدی را داشته باشیم که   در مسائل اقتصادی یک نقش را دولت دارد.

وی با تاکید بر اینکه حاکمیت در عرصه  اقتصاد وظیفه دارد، افزود: حاکم اسلامی در حد کفاف باید زندگی مردم را تامین کند.

 امام جمعه همدان با بیان اینکه اقتصاد یک علم است و نیازمند مدیریت است، خاطرنشان کرد: مردم در اقتصاد نقش موثری دارند به طوریکه این نقش در بحث تعدیل  مصرف است. جامعه، مردم و خانواده ها نیاز هایی دارند که این نیاز ها باید برطرف شود اما اسراف و تجملات هم نباشد.

وی با بیان اینکه به گفته سازمان جهانی کشاورزی ۳۵ درصد از محصولات کشاورزی در کشور ما هدر می رود، خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد از آب کشور برای محصولات کشاورزی  استفاده می شود، درحالی که اگر کشاورزی تنظیم می شد و تدابیر لازم صورت می‌گرفت با ۱۰ درصد کاهش مصرف در بخش کشاورزی، مشکل آب از بین می رود.

شعبانی موثقی با بیان اینکه ۳۵ درصد هدر رفت محصولات کشاورزی غذای ۱۵ تا ۱۸ میلیون انسان است، یادآور شد: بخشی از محصولات قبل از رسیدن به دست مصرف کننده از بین می‌رود و در بخش بعدی اسراف است که بیشترین اسراف در بخش میوه، نان و سبزیجات است که میلیون‌ها دلار درآمد تلقی می شود .

امام جمعه همدان اضافه کرد: اسلام به کار آفرینی توصیه می کند چراکه راه حل اولیه این است که مردم ثروت تولید کنند که باید دولت بستر را مهیا کند و مردم بتوانند از دست رنج خود درآمد داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه توصیه نمی شود که افراد حقوق بگیر باشند اما کشور ما به گونه ای است که فرد تحصیل کرده دانشگاه انتظار دارد که بعد از تحصیلات حقوق بگیر دولت شود که این روش باید اصلاح شود، تصریح کرد : ما نباید سعی کنیم حقوق بگیر بیت المال باشیم بلکه باید با کمک دولت کارآفرینی کرده و با تولیدات خود معاش را تامین کنیم.

وی تأکید کرد: امروز یک انقلابی کسی نیست که اربعین برود کربلا ، نماز بخواند و دفاع کند بلکه علاوه بر اینها، کسی که در این جنگ اقتصادی و تحریم ها وارد عرصه تولید شده و کارآفرینی می کند هم انقلابی است.

شعبانی موثقی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که باید در مراسم شب‌های قدر جهاد تبیین صورت بگیرد، گفت: این مجالس باید مجالس معرفت افزایی باشد و در این مجالس باید احکام دین گفته شود.

وی اظهار کرد: شهادت حضرت (ع)مصادف است با روز طبیعت و مردم باید مراقبت کنند و حفظ حرمت این ایام را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش مردم در اقتصاد، تعدیل مصرف است
  • توقیف محموله ۶ میلیاردی قاچاق در لرستان
  • توقیف محموله ۶۰ میلیاردی قاچاق در لرستان
  • ممنوعیت واردات نمک به افغانستان
  • توقیف محموله ۲۰ میلیاردی قاچاق در لرستان
  • قاچاق گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر
  • گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر قاچاق می‌شود
  • مشکل جدی در تامین دارو و شیر خشک وجود ندارد
  • کشف انبار دپوی لوازم یدکی قاچاق در اصفهان
  • انبار دپوی ۳۰۰ میلیاردی لوازم یدکی خودرو لو رفت