Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@04:39:08 GMT

عامل مرگ نخستین بیمار مبتلا به به کرونا در آمریکا روشن شد

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۴۴۱۶

عامل مرگ نخستین بیمار مبتلا به به کرونا در آمریکا روشن شد

گزارش کالبد شکافی به دست آمده که توسط مرکز پزشکی سان فرانسیسکو منتشر شده نشان می‌دهد، نخستین مرگ ثبت شده از کووید 19 در ایالات متحده به دلیل پارگی قلب ناشی از عفونت ویروس کرونا بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، گزارش کالبد شکافی به دست آمده که توسط  مرکز پزشکی سان فرانسیسکو  منتشر شده نشان می‌دهد، نخستین مرگ ثبت شده از کووید ۱۹ در ایالات متحده به دلیل پارگی قلب ناشی از عفونت ویروس کرونا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شخص یک خانم ۵۷ ساله به نام سانتا کلارا  بوده است؛ این خانم در تاریخ ۶ فوریه درگذشت و علائم شبه آنفلوانزا را در روزهای منتهی به مرگ گزارش کرده بود.

در این گزارش، با وجود اینکه قلب سانتا بزرگ‌تر شده بود، وی هیچ  بیماری قلبی نداشت که منجر به حمله قلبی شود.

کالبد شکافی که توسط سوزان پارسون، پزشک کالبد شکافی انجام شد، شواهدی از عفونت ویروسی COVID-۱۹ در قلب، ریه‌ها و روده‌های وی پیدا کرد. کالبد شکافی در ۷ فوریه به پایان رسید اما به تازگی برای اعلام نتایج آن موافقت شده است.

پیش از این، اعتقاد بر این بود که نخستین مرگ این کشور در اثر COVID-۱۹ در ۲۸ فوریه و در ایالت واشنگتن رخ داده است.

با این وجود، مرگ این زن نشان می‌دهد که ویروس کرونا زودتر از آنکه متخصصان بهداشت تصور کنند، در سکوت و بدون بروز علائم در بدن گسترش می‌یابد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا مرگ ایالات متحده کالبد شکافی کرونا کووید 19 کالبد شکافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۴۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن عامل پارکینسون شناسایی شد

آفتاب‌‌نیوز :

محققان موفق به شناسایی ژنی شدند که مسئول ایجاد پارکینسون بوده و همچنین دریافتند انحطاط نورون‌های دو پامینرژیک به طور گسترده‌ای به عنوان اولین رویدادی که منجر به پارکینسون می‌شود پذیرفته شده است. نتایج این مطالعه جدید نشان می‌دهد، اختلال در عملکرد سیناپس‌های نورون – شکاف کوچکی که یک نورون می‌تواند از طریق آن یک تکانه به نورون دیگری ارسال کند – منجر به نقص منتهی به پارکینسون می‌شود.

به گفته محققان، تصور می‌شود که بیماری پارکینسون بین ۱ تا ۲ درصد از افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل امیدوارند هدف قرار دادن سیناپس‌ها راهی بالقوه برای درمان این بیماری باشد.

دیمیتری کرانیک (Dimitri Krainc) از پژوهشگران این تیم مطالعاتی در مورد موضوع فوق گفت: بر اساس این یافته ها، ما فرض می‌کنیم که هدف قرار دادن سیناپس‌های ناکار آمد قبل از تحلیل رفتن نورون‌ها ممکن است نشان دهنده یک استراتژی درمانی بهتر باشد.

محققان می‌گویند امیدوارند با کمک این یافته‌ها بتوانند درک درستی از این که چگونه ژنتیک منجر به انحطاط در نورون‌ها می‌شود، ایجاد کنند. به گفته محققان، فرآیند میتوفاژی، توانایی سلول‌ها برای بازیافت میتوکندری، در افرادی که به پارکینسون مبتلا می‌شوند، ناکارآمد است. این ژن‌های پارکین و PINK۱ معمولاً در فرآیند بازیافت سلول‌ها نقش دارند. گفتنی است PINK۱ می‌تواند پارکین را برای بازیافت میتوکندری فعال کند، اما در مبتلایان به پارکینسون، جهش در ژن‌های کلیدی می‌تواند فرآیند میتوفاژی را مختل کند.

محققان می‌گویند که اطلاعات مربوط به دو خواهر که به فاصله چند دهه به پارکینسون مبتلا شده اند، به کشف اطلاعات جدید در مورد عملکرد پارکین کمک کرد. بررسی‌ها نشان می‌دهد هر دو خواهر بدون ژن PINK۱ به دنیا آمدند، اما خواهری که تا حد بیشتری پارکین را از دست داده بود در ۱۶ سالگی به پارکینسون مبتلا شد، در حالی که خواهر دیگر تا سن ۴۸ سالگی به پارکینسون مبتلا نشد.

تفاوت در این دو مورد باعث شد محققان کشف کنند که پارکین همچنین در ترشح دوپامین نقش دارد، عملکردی که قبلا ناشناخته بود.

کرینک در خاتمه توضیحاتش عنوان کرد: اکنون باید دارو‌هایی تولید کنیم که این مسیر را تحریک و اختلال عملکرد سیناپسی را اصلاح کنند و امیدواریم قادر باشند از انحطاط عصبی در پارکینسون جلوگیری کنند.

 شرح کامل این مطالعات در آخرین شماره مجله پزشکی Neuron منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • شناسایی ژن عامل پارکینسون
  • ژن عامل پارکینسون شناسایی شد
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • استفاده هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی اصفهان از فرآورده‌های خونی
  • مشعل المپیک ۲۰۲۴ پاریس روشن شد
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز