Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@08:48:33 GMT

توصیه‌های تغذیه‌ای ماه رمضان در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۷۶۵۳

توصیه‌های تغذیه‌ای ماه رمضان در روزهای کرونایی

ایسنا/کرمان یک کارشناس تغذیه گفت: وعده سحری بسیار مهم است و اگر مصرف نشود باعث کاهش سیستم ایمنی بدن می شود.

"سیده ریحانه حسینی" در گفت و گو با ایسنا، درباره تغذیه در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بهتر است غذای مصرفی در وعده سحری خصوصیات وعده ناهار را داشته باشد لذا از نظر تغذیه ای روزه بدون سحری اصلاً توصیه نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مصرف مواد غذایی شیرین به ویژه قندهای ساده در وعده سحری توصیه نمی شود زیرا مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در نتیجه کاهش قند خون در ساعات بعدی می شود.

این کارشناس تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف مواد غذایی شیرین مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری موجب می شود شخص زودتر گرسنه شود بیان کرد: وعده سحری بسیار مهم است و اگر مصرف نشود باعث کاهش سیستم ایمنی بدن می شود و احتمال ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را افزایش می دهد.

وی افزود: در وعده سحری باید از مصرف غذاهای بسیار چرب و سرخ کردنی خودداری کرد لذا توصیه می شود به جای غذاهای سرخ کردنی از غذاهای آب پز، بخار پز و کبابی استفاده شود.

حسینی گفت: همچنین باید در وعده سحری از نوشیدن بیش از اندازه چای اجتناب شود، زیرا چای پررنگ باعث افزایش ادرار و از دست رفتن نمک های معدنی بدن می شود.

این کارشناس تغذیه بیان کرد: بهتر است از غذاهای دیرهضم مانند حبوبات و غلات، مغزها مانند بادام و میوه هایی مانند موز و غذاهای حاوی فیبر (میوه ها، سالاد و سبزیجات) و مقدار متناسب از مواد غذایی حاوی پروتئین و مواد معدنی (تخم مرغ، گوشت و لبنیات) در وعده سحر استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه توصیه می شود قبل از شروع سحری و مابین هر وعده غذایی از مصرف آب خودداری شود زیرا باعث اختلال در هضم غذا خواهد شد گفت: در وعده سحر باید از مصرف غذاهای پر ادویه، نوشابه های گازدار، چای پررنگ، قهوه و نمک زیاد پرهیز شود.

حسینی در ادامه تصریح کرد: افطار را بهتر است با کمی آب گرم یا چای آغاز کرده و پس از آن می توان از خرما یا کشمش استفاده کرد زیرا این دو موجب کنترل اشتها می شود.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه روزه داران باید از شروع افطار با نوشیدنی های خنک خودداری کنند، افزود: مصرف شیر گرم، فرنی یا شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.

وی با تاکید بر اینکه همچنین استفاده از مواد غذایی آبکی مانند سوپ، آش، حلیم بدون روغن و مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح شخص روزه دار می شود تصریح کرد: بهتر است روزه داران به جای مصرف انواع شیرینی ها مانند زولبیا و بامیه که فاقد مواد مغذی (ویتامین ها و املاح) هستند از مواد غذایی نظیر خرما، کشمش و انواع میوه ها استفاده کنند.

این کارشناس تغذیه در پایان تاکید کرد: در فاصله افطار تا سحر آب و مایعات مثل چای کمرنگ، شربت آبلیمو، شربت خاکشیر برای جلوگیری از بیماری کووید ۱۹ ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تغذيه ماه رمضان کروناویروس استانی علمی و آموزشی کارشناس تغذیه وعده سحری وعده سحر مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۷۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی   آذربایجان غربی  با تقدیر از زحمات کارشناسان بهداشت محیط از مردم خواست مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌ها و اماکن معتبر خریداری و از خرید از مراکز نامعتبر و دستفروشان پرهیز کنند.

 دکتر ریخته گر همچنین افزود: شهروندان  می توانند هرگونه موارد عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را  با سامانه تلفنی رسیدگی به شکایات  ۱۹۰ وزارت بهداشت درمیان گذارند، تا در اسرع وقت توسط کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشتی مورد بررسی قرار گرفته و اقدامات قانونی لازم در آن خصوص انجام پذیرد.

دیگر خبرها

  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • برای خلاص شدن از چربی شکم از این مواد غذایی دوری کنید
  • ریشه‌کن شدن یبوست با این ماده غذایی | دلایل یبوست را بشناسید