Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، سیدمالک حسینی ، در خصوص جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهر، افزود: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا با فعال سازی دوباره مراکز ماده ۱۶ این افراد دوباره در این مراکز بر اساس پروتکلی پذیرش خواهند شد.

وی ادامه داد: بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی این افراد در مکانی دو هفته قرنطینه شده و پس از اعلام نتایج غربالگری می‌توانند در مراکز ماده ۱۶ پذیرش شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی افزود: پیشنهاد ما برای کمک به جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهر ارائه زیرساخت‌ها برای قرنطینه ابتدایی بود و پیشنهاد دادیم سامانسرای خاورشهر را که ظرفیت حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر را دارد برای این کار در نظر گرفته شود اما تاکید کردیم حدود ۶۷ مورد که دارای شرایط خاص هستند یعنی افرادی که دارای معلولیت هستند، کهولت سن دارند و یا زخم‌های باز در این مکان مستقر هستند که در صورت استفاده از این سامانسرا برای دوران قرنطینه دو هفته‌ای معتادان باید مرکزی برای پذیرش آنها پیش بینی شود و این ۶۷ نفر جابجا شوند که در حال حاضر اعلام شد که پذیرش اولیه در یکی از سوله‌های ماده ۱۶ انجام می‌شود و شهرداری در این حوزه تکلیفی ندارد و توان فراهم کردن زیرساخت‌های ابتدایی را داشت که آن را نیز پیشنهاد داد.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه در مدتی که مراکز ماده ۱۶ تعطیل بودند حضور این افراد در سامانسراهای شهرداری افزایش پیدا کرده بود، گفت: ستاد ملی کرونا تصمیم درستی برای بازگشایی دوباره این مراکز گرفته است و حضور این افراد بخصوص در مناطق جنوبی و حاشیه‌ای شهر ممکن بود برای شهروندان آن نقاط آسیب زا باشد. شاید این افراد مبتلا به کرونا نباشند اما می‌توانند ناقل آن باشند.

وی در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص اینکه چرا برخی از بی خانم‌ها حضور در مکان‌هایی مانند قنات‌ها یا جوب ها را به حضور در سامان سراها ترجیح می‌دهند و اخیراً گزارشی در خصوص زندگی در حفره‌های زیرزمینی در یکی از محلات تهران منتشر شده بود، گفت: این روایت‌ها وجود دارد اما موضوع فراگیری نیست و این پدیده در برخی نقاط خاص گزارش شده است. این اتفاقات بسیار محدود است و در برخی از مناطق شاهد این بوده ایم که حتی این افراد حفاظ فاضلاب را برداشته اند و وارد این شبکه شده اند یا زیر پل‌هایی که محصور است به سختی وارد آن محدوده شده و در آنجا ساکن شده اند. شرایط بسیار بد و پرخطر. اما این نشان از وضعیت نامناسب سامان سراها ندارد بلکه برخی از این افراد به دلیل آنکه دچار اعتیاد شدید هستند دچار انزوای شدید و از جمع پرهیز می‌کنند و دائماً در حال استفاده از مواد هستند و پس از دستگیر شدن و انتقال به مراکز ماده ۱۶ به سامان سراها مراجعه نمی‌کنند. این به سبک زندگی آنها باز می‌گردد نه اینکه این مکان‌ها از سامان سراها وضعیت مناسب‌تری دارند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهرداری معتادان متجاهر بی خانمان ها ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل حافظ تهران جمع می‌شود؟

سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران گفت: پل حافظ جمع آوری نخواهد شد، و طبق تصمیم گرفته شده، این پل مقاوم‌سازی می‌شود.

به گزارش مشرق، چند سالی است، یکی از مهمترین خبرهای عمرانی شهر تهران، تصمیم نهایی مدیریت شهری برای جمع آوری پل پر خاطره و پر ترافیک حافظ است.

نداشتن ایمنی و فرسودگی دلایل فنی مهندسین شهرداری تهران برای جمع آوری این پل بوده است. تا جاییکه به عنوان یکی از پل‌های ناایمن‌ تهران شناخته می‌شد.

در پنجمین دوره مدیریت شهری شاهد اوج تکرار ناایمنی این پل و برنامه‌های بی سرانجام جمع آوری آن بودیم و کارشناسان دوره پیشین شهری، تعمیر و نگهداشت پل حافظ را متحمل هزینه بسیار زیادی می‌دانستند و معتقد بودند هزینه برای حفظ این پل به صرفه نیست و باید جمع آوری شود.

این موضوع در دوره مدیریت شهری ششم ادامه پیدا کرد و مطرح شد، عباس شعبانی معاون وقت شهرداری تهران با بیان اینکه پل حافظ در سال ۱۴۰۲ نیز حذف نمی‌شود، تصمیم گیری درباره جمع آوری این پل را منوط بر تعیین تکلیف وضعیت زیرگذر شمالی- جنوبی و شرقی- غربی می‌دانست که هنوز به نتیجه نرسیده بود و گفته بود باید به طور همزمان برداشت پل و ایجاد زیرگذر را انجام داد و نمی‌توانیم پل را برداریم و سپس به دنبال ایجاد زیرگذر برویم.

بعد از آن هادی حق بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره سرانجام جمع‌آوری پل حافظ اینطور توضیح داده بود که از نظر سازمان مشاور و حوزه فنی عمرانی در صورتی که نیاز به حفظ این پل باشد، حافظ قطعاً به مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای نیاز دارد.

وی با درباره اینکه این پل باید جمع شود یا نه؟ گفته بود: باید تأثیر جمع آوری پل بر شبکه ترافیکی را احصا کنیم و باید این موضوع را حوزه حمل و نقل و ترافیک به ما بگویند که اگر این پل را جمع کردیم؛ آیا نیاز به جایگزین دارد یا خیر؟ و آیا با کنترل زمان چراغ‌ها می‌توانند مدیریت ترافیک را انجام دهند؟

معاون شهردار تهران در ادامه تاکید کرده بود که معاونت حمل و نقل شهرداری تهران باید مشخص کند که همزمان با جمع آوری پل، تمهیدات اقدام بعدی پیش بینی شود و علت طولانی شدن این موضوع احصا تأثیرات ترافیکی بر شبکه است.

حق بین یادآور شده بود که این پروژه باید در یک زمان بسیار کوتاه در شرایط خاص و در زمان خاص با هماهنگی پلیس انجام شود زیرا برچیدن این پل ملاحظات اجرایی دارد که باید تمهیداتی را پیش بینی کنیم و اطلاع رسانی داشته باشیم و این موضوع مغفول نیست و بین دو حوزه فنی عمرانی و ترافیک در حال مبادله جوانب کار هستیم.

حالا بعد از گذشت ۴ ماه از اعلام این نظرات، مهدی صداقتی سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه با بررسی‌های ترافیکی صورت گرفته در معاونت فنی و عمرانی و تحلیل ترافیکی از سوی معاونت و سازمان حمل و نقل ترافیک، پل حافظ جمع آوری نخواهد شد، گفت: طبق تصمیم گرفته شده این پل مقاوم سازی می‌شود و تا حدود ۴۰ سال دیگر هم در برابر لرزه مقاوم خواهد بود.

پل حافظ از چهارراه کالج آغاز شده و از بالای خیابان جمهوری گذشته و تا خیابان هاتف و پیش از رسیدن به بازار موبایل ایران امتداد دارد.

این پل فلزی ۵۰ ساله که روزانه تعداد زیادی خودرو و موتورسیکلت از روی آن عبور می‌کنند تا به مراکز مهم اداری، تجاری و در نهایت به محدوده بازار تهران برسند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • ببینید | لحظه هیجان‌انگیز شلیک پلیس به خودروی سارقان فراری در تهران
  • اخراج مهاجران بی خانمان از پاریس در آستانه المپیک
  • (ویدیو) جزئیات همکاری شهرداری تهران با چینی‌ها
  • ابلاغ آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور
  • ابلاغ آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف کشور
  • ارتباط فقر با پیری زودرس مغز
  • سرنوشت تلخ فراری دادن دختر ٢٠ ساله از خانه پدری!
  • پسر جوان دختر عاشق را از خانه فراری داد
  • پل حافظ تهران ماندگار شد
  • پل حافظ تهران جمع می‌شود؟