Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، دین اسلام تأکید زیادی بر بهداشت و طهارت فردی دارد.

 خانم رز، استاد دانشگاه لوتران کالیفرنیا معتقد است؛ آداب اسلامی در کنار استفاده از صابون یا ماده ضدعفونی کننده‌ها دست‌ها می‌تواند در بحران کرونا و رعایت بهداشت و ممانعت از ابتلای انسان به ویروس موثر باشد که تأیید دیگری بر اهمیت احکام بهداشتی اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود یک ماه پیش، روزنامه نیوزویک آمریکا در مقاله‌ای به توصیه‌های پیامبر اسلام (ص) در خصوص نظافت و نوع واکنش در قبال بیماری‌های واگیردار پرداخت، تعالیمی که به نوشته این روزنامه، این روز‌ها پزشکان به شدت به آن‌ها توصیه می‌کنند.

در این مقاله که به قلم کریچ کانسیدین نوشته شده، آمده است که شیوع کرونا در سراسر جهان باعث شده که دولت‌ها و رسانه‌ها برای ارائه توصیه‌های بهداشتی جهت مبارزه با این ویروس تلاش کنند و همچنین مراجعه به متخصصین امور بهداشتی و پزشکی به خصوص بیماری‎های واگیردار افزایش یافته است.

دکتر «آنتونی فوسی» متخصص پیشگیری و دکتر «سانجای جوبتا» خبرنگار پزشکی به این روزنامه گفت: لزوم نظارت و رعایت قرنطینه از مهم‌ترین تدابیر برای جلوگیری از بیماری‌های واگیردار است.

نویسنده مقاله در پاسخ به این سوال که چه کسی برای اولین بار به رعایت بهداشت و لزوم رعایت قرنطینه برای جلوگیری از شیوع بیماری واگیردار توصیه کرد، نوشته است: پیامبر اسلام (ص) در ۱۴۰۰ سال پیش اولین شخصی بود که به رعایت بهداشت در مقابله با بیماری‌های همه‌گیر توصیه کردند.

پیامبر در مقابله با بیماری‌های همه‌گیر چه کردند؟

او در ادامه این مقاله افزود: علی رغم اینکه حضرت محمد (ص) به هیچ وجه کارشناس بیماری‌های مرگبار نبود، اما یک توصیه خوب برای جلوگیری و مبارزه با شیوع بیماری واگیر دار همچون کرونا دارد.

طبق این مقاله، پیامبر اسلام (ص) توصیه کرده است که مبتلایان به بیماری از افرادی که سالم هستند جداسازی شوند و به انسان‌ها توصیه کرده است که به صورت روزانه نظافت خود را رعایت کنند.

نویسنده در ادامه احادیثی از پیامبر اسلام را در این خصوص در مقاله خود ذکر کرد.

تأکید پیامبر اکرم (ص) به جداسازی افراد مبتلا از افراد سالم

او نوشت: به گفته پیامبر اسلام هنگامی که شنیدید در سرزمینی طاعون آمده وارد آن‌جا نشوید؛ اما اگر در مکانی که شما هستید طاعون آمد از آن خارج نشوید؛ همچنین به جداسازی مبتلایان به بیماری‌های عفونی از دیگر افراد سالم تأکید کرده است.

توصیه اسلام به استفاده از دارو در درمان بیماری همه‌گیر

این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: پیامبر اسلام در ایجاد توازن میان ایمان و عقل حکیمانه رفتار می‌کرد در حالیکه در خلال هفته‌های گذشته برخی گفتند که صرف دعا کردن می‌تواند ما را از ویروس کرونا حفظ کند و نیازی به رعایت قواعد قرنطینه نیست.

این نویسنده آمریکایی در پایان نوشت که علی رغم اینکه پیامبر اسلام (ص) می‌گوید: دین یک قانون اساسی جامع برای زندگی بشر است، اما از پیروانش می‌خواهد تا اقدامات پیشگیرانه را برای تضمین امنیت و سلامت و رفاه خود را در پیش گیرند.

منبع:باشگاه خبرنگاران 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا پیامبر اسلام همه گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۱۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان

نماینده ولی فقیه در استان گفت: اسلام دوست دارد برنامه‌ای پیاده کند تا بشر هم ازسلامت جسم و هم سلامت روح برخوردار باشد و بکوشد تا همه جنبه‌های زندکی خود راتامین سازد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم افزود: دین اسلام برای بهتر زیستن بشر به سلامتی انسان‌ها توجه بسیاری قایل است، زیرا سلامتی انسان سبب می‌شود اززندکی خود لذت برده و به سعادت نزدیک شود.

وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید قدر جوانی را قبل از پیری، سلامتی را قبل از بیماری، غنای خود را راقبل ازفقیری و زندگی تان را قبل ازمرگ دانسته و غنیمت بشمارید افزود: در دین اسلام تاکید بیشتری به پیشگیری قبل از درمان شده است و حتی اهمیت داده شده است و سعی دارد برای انسان‌ها راه‌هایی که سلامت راحفظ می‌کندمعرفی کند.

وی ورزش کردن، پرهیز از فشار‌های روحی در مواقع مختلف، روزه داری، پرهیز از اسراف در همه بخش‌ها و در نهایت ازدواج را از تاکیدات دیگر اسلام برای سلامتی انسان برشمرد و گفت: ازدواج سبب سلامتی روح و جسم شده و از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند، اسلام سعی دارد ورزش کردن رادر بین مردم نهادینه کند تا سلامتی مردم به خطر نیفتد و با ورزش سلامت روح و سلامت جان خود راتامین کند.

امام جمعه تبریز در بخش پایانی سخنان خود لظهار داشت: رسانه ملی نقش مهمی در سلامت جامعه دارد، چون مردم باید ببینند و بشنوند تا موضوع فرهنگ سازی در زمینه سلامت و ورزش کردن نهادینه شود.

 رییس دانشگاه علوم پرشکی تبریز نیزگفت: یکم تا هفتم اردیبهشت هفته سلامت نامگذاری شده است و امسال با شعار «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» در خصوص پیشگری از بیماری‌ها اقدام می‌شود.

نقی پور افزود: برای سلامت مردم و گسترش عدالت در بخش سلامت، برنامه سلامت خانواده که ازمنویات مقام معظم رهبری است به کارنامه تبدیل شده است و در شهر‌های بالای ۵۰ هزارنفر هم اجرایی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • نسل رویش‌های انقلاب اسرائیل را نابود خواهد کرد
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • مسجد الاقصی به آغوش امت اسلامی بازخواهد گشت/ عمل به سنت رسول خدا(ص)؛ راهکار نجات مسلمانان
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • ایران در دفاع از اسلام و حق خود ذره‌ای کوتاه نمی‌آید
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی