Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@21:59:46 GMT

صادرات مرغ و تخم مرغ ایران به افغانستان آزاد شد

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۳۲۶۵

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، با شیوع کرونا در ایران، دولت تصمیم گرفت تجمع افراد در نقاط مختلف کشور را محدود کند و به دنبال آن، برگزاری مراسم‌های عزا و عروسی و همچنین فعالیت رستوران‌ها و باغ‌ها ممنوع شد و به این ترتیب بر اساس براوردهای صورت گرفته، مصرف مرغ در کشور حدودا ۳۰ درصد کاهش یافت.

این اتفاق که قبل از آن امکان پیش‌بینی نداشت، به مرغداری‌های کشور فشاری جدید وارد کرد، زیرا در شرایطی که برای نیاز طبیعی تولید کرده بودند، میزان فروش و قیمت خرید محصول به شدت کاهش یافت تا جایی که برخی مرغداری‌ها اقدام به امحای جوجه‌های یک روزه خود کردند که انتشار فیلم آن سر و صدای بسیاری به پا کرد و دولت از ممنوعیت این اقدام خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که همچنان امکان برگزاری مراسم‌ها در کشور وجود ندارد، صادرات این محصولات یکی تنها گزینه‌های موجود برای فروش تولیدات مازاد بر نیاز داخلی است و در جدیدترین اتفاق، سازمان توسعه تجارت خبر از مجاز شدن صادرات این محصولات به افغانستان داده است.

این سازمان اعلام کرده است: یکی از راه‌های تنظیم بازار و جلوگیری از زیان تولیدکنندگان داخلی توجه به بازارهای مهم صادراتی از جمله افغانستان است و با توجه به اظهار نظر اخیر سخنگوی وزارت کشاورزی و دامداری افغانستان، مبنی بر رفع ممنوعیت واردات جوجه یک روزه، مرغ و تخم‌مرغ، فرصت صادرات به این کشور برای ایران فراهم است.  افغانستان یکی از بازارهای مهم صادراتی ایران است که راه را برای ورود محصولات ایرانی باز گذاشته است و صادرکنندگان ایرانی می‌توانند از این فرصت برای صادرات محصولات خود به کشور افغانستان استفاده و همچنان از افغانستان دان و غذای مرغ به ایران وارد کنند.

غلامعلی فارغی - عضو اتاق بازرگانی ایران - در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ظرفیت موجود در صادرات مرغ و تخم مرغ به کشورهای منطقه، گفت: بخش خصوصی از سال‌ها پیش بارها اعلام کرده که توان و ظرفیت خوبی برای صادرات این محصولات به کشورهای مختلف وجود دارد اما متاسفانه تغییرات مداوم در سیاست‌ها، کار را در این حوزه دشوار کرده است.

به گفته وی، در صورتی که سیاست‌های صادراتی به شکل دقیق و ثابت تدوین شوند و تغییرات در آنها رخ ندهد، می‌توان انتظار داشت که ظرف چند ماه، بخش قابل توجهی از تولید مازاد داخلی به کشورهای مختلف صادر شده و در کنار تامین ارز موردنیاز برای کشور، ظرفیت تولیدی داخلی برای آینده نیز کاهش پیدا نکند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ رانا و ۲۰۷ امروز چقدر فروخته می‌شوند؟

فرارو- قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت تفاوت چشمگیری با خریدوفروش‌های دیروز ندارد و اغلب مدل‌های مختلف این کارخانه نهایتا افزایش یا کاهشی در حد و اندازه ۱۰ میلیون تومان تجربه می‌کنند.

قیمت ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای در بازار آزاد به‌عنوان مثال با افت ۱۰ میلیونی درقیاس با دیروز به یک میلیارد و ۷۰ میلیون تقلیل پیدا کرد و رانا پلاس پانوراما که ۷۱۰ میلیون تومان فروخته می‌شود، به‌همین اندازه ارزان شده است.

قیمت پژو پارس نسبت به دیروز پنج میلیون کم شده و در طرف مقابل پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما، ۲۰۷ با موتور TU۳ و ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته با همین میزان افزایش قیمت روانه بازار شده‌اند. قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهد کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

سوم اردیبهشت 1403

چهارم اردیبهشت 1403

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF7 مدل 1403

835 میلیون تومان

835 میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF7 مدل 1402

635 میلیون تومان

635 میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌‌ ارتقایافته مدل 1403

980 میلیون تومان

980 میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل 1403

یک میلیارد و 200 میلیون تومان

یک میلیارد و 200 میلیون تومان

پارس سال XU7p مدل 1402

685 میلیون تومان

680 میلیون تومان

207 با موتور TU3 مدل 1403

690 میلیون تومان

695 میلیون تومان

207 دنده‌ای ارتقایافته مدل 1403

815 میلیون تومان

820 میلیون تومان

207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل 1403

یک میلیارد و 80 میلیون

یک میلیارد و 70 میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل 1403

650 میلیون تومان

650 میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل 1403

720 میلیون تومان

710 میلیون تومان

تارا دنده‌ای V1 مدل 1402

820 میلیون تومان

820 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V2 مدل 1403

یک میلیارد تومان

یک میلیارد تومان

تارا اتوماتیک V4 مدل 1403

یک میلیارد و 260 میلیون تومان

یک میلیارد و 260 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 3 پانوراما مدل 1402

670 میلیون تومان

675 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سقوط آزاد قیمت تارا و ۲۰۷
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ رانا و ۲۰۷ امروز چقدر فروخته می‌شوند؟
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • صادرات صنایع‌ دستی رونق می‌‌گیرد