Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان فارس صبح امروز به‌صورت سرزده از مجموعه ستادی شوراهای حل اختلاف و مجتمع شماره یک شورا در شیراز دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دادگستری استان فارس، در این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین سیدکاظم موسوی با تأکید بر اینکه شوراهای حل اختلاف فارس در سال گذشته دستاوردهای قابل‌قبولی داشته‌اند، اظهار داشت: شوراهای حل اختلاف فارس در سال گذشته با مصالحه 50 فقره پرونده قتل، همچون 5 سال اخیر رتبه اول کشور را کسب کرده‌اند که این امر ناشی از مدیریت مناسب در هدایت شعب ویژه مصالحه قتل و اعتقاد اعضای این شعب در اصلاح ذات‌البین و گسترش فرهنگ، عفو و بخشش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی قوه قضائیه در استان فارس با بیان اینکه شوراهای حل اختلاف فارس با 39/2 درصد صلح و سازش پرونده‌های وارده رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده‌اند، افزود: در این بخش شوراهای حل اختلاف فارس نسبت به سال گذشته 14 پله صعود داشته است که این امر نشان از همت مضاعف و کار و تلاش همکاران در حوزه شوراهای حل اختلاف دارد.

 موسوی همچنین از آزادی 801 زندانی شورا در راستای کاهش جمعیت کیفری زندان خبر داد و افزود: شوراهای حل اختلاف استان فارس در سال گذشته در راستای اجرای بخش‌نامه ریاست معظم قوه قضائیه درخصوص پرونده‌های ارجاعی از محاکم و دادسراها نیز موفق به صلح و سازش در 56 درصد از این پرونده‌ها شدند که این امر از جمله موفقیت‌های این مجموعه در سال گذشته بوده است.

رئیس شورای قضایی استان فارس تصریح کرد: با مختومه‌شدن 99 درصد پرونده‌های وارده به هر شعبه شورا می‌توان ادعا کرد در شوراهای حل اختلاف فارس هیچ‌گونه اطاله دادرسی وجود ندارد که این امر با فلسفه شکل‌گیری شوراهای حل اختلاف کاملاً مطابقت دارد.

وی در پایان این دیدار بر رعایت نظم و انضباط اداری شورا و تلاش مضاعف همکاران در به‌سازش‌رساندن پرونده‌ها تأکید کرد.

گفتنی است در حاشیه این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی ضمن استماع مشکلات برخی از مراجعان، نحوه رسیدگی‌ها و همچنین کیفیت صدور دستورات صادرشده را موردبررسی قرار داد.

انتهای پیام/981008

منبع: فارس

کلیدواژه: صلح حل اختلاف قتل شیراز شوراهای حل اختلاف فارس سال گذشته استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار سفیر اتریش با رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر ناصرعتباتی رئیس کل دادگستری استان در این دیدار گفت: نظام قضایی اسلام علاوه بر نگاه قانونی و قضایی به موضوعات و مسائل نگاه انسانی و اخلاقی هم دارد خصوصاً پیرامون زندانبانی اسلامی که به هیچ وجه قابل مقایسه با سایر کشور‌های مدعی حقوق بشر نیست و زندانیان در کشور ایران از تمامی حقوق انسانی بهره‌مند هستند. 
عتباتی با اشاره به دامنه اختیارات وکلاء گفت: وکلاء در نظام حقوقی ایران از کلیه اختیارات قانونی برای دفاع از حقوق موکل خود بهره‌مند هستند. 
مقام ارشد قضایی استان با بیان اینکه نگاه انسانی به مقوله‌های جرم و مجرم در محاکم ایران کاملاً ساری و جاری است گفت: مجرمینی که شرایط قانونی را داشته باشند از بسیاری از ارفاقات و تخفیفات قانونی بهره مند می‌شوند و این امر در خصوص همه افراد یکسان است و اتباع دیگر کشور‌ها هم از این قاعده مستثنی نیستند و حتی در پاره‌ای از مواقع اتباع خارجی از رافت اسلامی بیشتر برخوردار می‌شوند. 
رئیس کل دادگستری استان به امر صلح و سازش هم اشاره و بیان داشت، یکی از مسائل مهم و اولویت دار در نظام قضای اسلامی ایجاد صلح و سازش در بین اصحاب پرونده است و این از آموزه‌های دین مبین اسلام است و استان آذربایجان غربی فقط در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴ فقره قتل عمد را با سازش خاتمه داده است. 
ولف دیتریش هایم سفیر اتریش در ایران هم که جهت پیگیری پاره‌ای امور قضایی در استان و در دفتر رئیس کل دادگستری استان حاضر شده بود با تمجید از نگاه ارزشمند نظام قضایی ایران به امور قضایی گفت: این نگاه بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. 
هایم با اشاره به مبانی آموزش مسائل فرهنگی، اجتماعی و حقوقی در یونیسف گفت: اتریش با این نهاد بین المللی ارتباط بسیار خوبی دارد که فرصتی است برای تعمیق و توسعه مبانی آموزشی برای جوانان ایرانی که می‌تواند بسیار موثر باشد. 
سفیر اتریش به مقوله سازش که در ایران به این اندازه در سیستم قضایی جا افتاده است هم اشاره و گفت: اتریش این نگاه انسانی به مقوله سازش را بسیار ارزشمند می‌داند و آن را نشانه درک بالای سیستم قضایی ایران از مسائل حقوقی، قضایی و انسانی می‌داند.

دیگر خبرها

  • مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • مختومه شدن ۹۶ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف قزوین
  • مصالحه بیش از ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • پرونده قتل و اختلاف خانوادگی در دزفول به صلح و سازش ختم شد
  • رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه: ۸۵ پرونده قصاص در کشور به سازش انجامید
  • ۸۵ پرونده قصاص در سراسر کشور منجر به سازش شد
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل در پی اختلاف خانوادگی
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل درپی اختلاف خانوادگی
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل اختلاف خانوادگی با همت شورای حل اختلاف دزفول
  • دیدار سفیر اتریش با رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی