Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بیش از 90درصد اراضی گچساران به سیستم آبیاری نوین مجهز شده است، گفت: برای افزایش راندمان تولید بایستی به سمت پروژه‌های توسعه صنایع تکمیلی، تبدیلی و توسعه گلخانه رفت.

  به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، الیاس تاج الدینی در نشست بررسی کمک های فنی و اعتباری شهرستان به طرح های اقتصادی موضوع بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال  1389  اظهار کرد: بخش کشاورزی یک بخش خاص و دارای زیرمجموعه متعددی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  با توجه به تلاش‌های گسترده‌ای که در مجموعه جهادکشاورزی در سطح شهرستان و استان صورت گرفته، بخش کشاورزی در چند سال اخیر متحول شده و منجر شده که بیش از90 درصد از اراضی کشاورزی این شهرستان به سیستم آبیاری نوین مجهز شود.

 مدیرکل سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه آبیاری نوین اراضی کشاوری و موجب اشتغال‌زایی و افزایش تولید شده است، افزود: کشاورزی جایگاه خوبی در این شهرستان دارد و می بایست  زمینه تکمیل زنجیره تولید در این شهرستان  را فراهم کنیم.

تاج الدینی عنوان کرد:  برای تکمیل زنجیره تولید اولویت کارها بایستی  به سمت پروژه ‌ای آب و خاک برود کهخوشبختانه تعریف‌پروژه ها آب در این شهرستان از روند خوبی برخوردار است و با تکمیل زنجیره آ ب و خاک برای افزایش راندمان  تولید بایستی به سمت پروژه‌های توسعه صنایع تکمیلی و تبدیلی و توسعه گلخانه رفت.

 مدیرکل جهادکشاورزی استان ادامه داد: با توجه به احداث کارخانه فرآوری گیاهان دارویی در گچساران که تاکنون بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد نیاز است که طرح‌هایی که  در حال اجرا است  به کشت محصولات اختصاص داده شود.

این مسوول با اشاره به اینکه تعداد150 پرونده واحدهای صنعتی و تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی  به سازمان جهادکشاورزی ارجاع داده شده است، گفت: با برررسی ‌های که صورت گرفت تعداد 96 پرونده جهاد کشاورزی و تعداد 12 پرونده بانک عامل برگشت داد.

تاج الدینی ادامه داد: در حال حاضر 42  طرح تولیدی  با اعتباری به میزان 50 میلیارد ریال برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی شده است.

 وی  با بیان اینکه سهم یارانه سود بانکی جهادکشاورزی 18 میلیارد ریال است که در چند روز گذشته به حساب بانک واریز شده است، خاطرنشان کرد: این طرح‌ها در زمینه دامداری سنتی فعال کردن واحدهای تولیدی نیمه فعال، کشتارگاه طیور و سردخانه‌ها بوده است.

انتهای پیام/82031

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۵۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث گلخانه تولید انواع گل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد گفت: در راستای افزایش تولیدات گلخانه‌ای بمنظور خودکفایی در تولید و کاهش هزینه‌های جاری به متراژ ۱۵۵۰ مترمربع با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار احداث شد.
مسعود حبیبی افزود: انواع گل‌های فصلی (شامل بنفشه، همیشه بهار، مریم گلی، میمون، آهار، ابری، اکیناسه، کوکب کوهی، استسپروم، شاهپسند، اطلسی، جعفری و...) و درختان و درختچه‌های زینتی (شامل یاس زرد، برگ نو، یاس بنفش، رز، زرشک زینتی و.) برای افزایش سرانه فضای سبز در شهرکرد در این گلخانه‌ها تولید می شود.

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • احداث گلخانه تولید انواع گل
  • ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان