Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی قهرمانی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد مبارزه با بیماری کرونا در میاندوآب با اشاره به مشکل جمع‌آوری پسماندها توسط شهرداری به علت نبود مکان مشخص برای دفن آن، اظهار داشت: برخی به راحتی و با فرافکنی فضای عمومی جامعه را متشنج می‌کنند و در قبال آن هم، تنها با تذکر با اینگونه افراد برخورد می‌شود در حالی که این راهکار قانونی نیست و فردی که افکار عمومی را تشویش می‌کند باید به طور جدی مورد برخورد قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در قضیه پسماند در این شهر با فضایی مواجه هستیم که به هر مکانی زباله را انتقال می‌دهیم با مخالفت مردم مواجه می‌شویم، افزود: در برخی جاها به علت ضعف قانونی نمی‌توانیم ورود پیدا کنیم.

وی با اشاره به اینکه مشکل پسماند حداقل از ۲۰ سال پیش در میاندوآب وجود داشته، افزود: در طول این مدت شهرداران زیادی در راس کار قرار گرفتند ولی وعده‌های دروغ آنان به مردم طی این مدت باعث شده تا اعتماد مردم سلب شود و وقتی مکانی را حتی با اجرای زیرساخت‌های لازم جهت دفن پسماند نیز تعیین می‌کنیم، مردم به ما اطمینان نمی‌کنند که البته حق با مردم است.

فرماندار میاندوآب اضافه کرد: در زمانی که زباله‌های شهرداری به محل قبلی  در کوه قطور انتقال می‌یافت وی به مدت ۱۰ سال در بخش باروق دارای مسوولیت بود و طی این مدت چند بار با شهرداری میاندوآب مکاتبه شد که نسبت به ساماندهی آن مکان اقدام شود ولی هیچ اقدامی انجام نگرفت.

فرماندار میاندوآب با بیان اینکه امروز مردم حق دارند که به ما اعتماد نکنند، گفت: قرار نیست که با برخورد قهریه زباله به مکانی انتقال داده شود.

«قهرمانی» با بیان اینکه اظهارنظرهای خلاف واقع مشکلی را حل نمی‌کند و قبل از هر اقدامی همه باید به تعهد خود عمل کنند، افزود: دیگر دفن سنتی زباله در محیط اقدامی درست نیست زیرا با آلوده کردن محیط زیست، سلامت عمومی مردم نیز به مخاطره می‌افتد.

وی با بیان اینکه در دنیا از زباله به عنوان طلای کثیف یاد می‌شود، اضافه کرد: باید با استفاده از تکنولوژی روز نسبت به دفع اصولی زباله اقدام کرد که متاسفانه مدعیان کنونی در طی ۱۵ سال گذشته در حالی که می‌توانستند از ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد کارخانه‌ بازیافت و کمپوست استفاده کنند، این اقدام را انجام نداده‌اند.

وی با بیان اینکه برخی از روی غرض‌ورزی واقعیت‌ها را کتمان می‌کنند، افزود: به صراحت اعلام می‌کنم اگر تاکنون ۱۰ مکان برای محل پسماند شهرداری میاندوآب مشخص شده، همه آنها از سوی فرمانداری بوده ‌است.

وی با انتقالد از عملکرد شهرداری اضافه کرد: شهرداری در سال‌های گذشته در تامین زیرساخت‌های لازم از جمله پوشش زباله و فنس‌کشی در سایت زباله این شهر و یافتن یک سایت جدید ضعیف عمل کرده است. 

نیروهای مازاد در شهرداری موجب بروز مشکلات مالی شده است

فرماندار میاندوآب با بیان اینکه شورای اسلامی شهر در گذشته ۳۰۰ نیروی مازاد را وارد بدنه شهرداری کرده که اکنون شهرداری را با مشکلات مالی مواجه کرده است، افزود: از ۱۰ ماه‌ پیش لیست نیروهایی که قبل از سال ۱۳۹۶ در شهرداری در قالب نیروی خدماتی به کار گرفته شده‌اند را جهت تعیین تکلیف از شهرداری و شورای اسلامی شهر خواسته‌ایم اما تاکنون لیستی ارایه نشده است.

وی اضافه کرد: علت این کار آن است که هر عضو شورا می‌خواهد در کنار لیست نیروهای مدنظر، تا پنج نفر را وارد شهرداری کند ولی از قبل نیز اعلام کرده‌ام تا زمانی که در این شهرستان مسوولیت دارم به هیچ وجه اجازه چنین کاری را نخواهم داد.

قهرمانی با تاکید بر اینکه نابسامانی حد و اندازه‌ دارد، بیان کرد: بر اساس اطلاع دقیقی که داریم، فردی را می‌شناسیم که در جنوب کشور کار می‌کند ولی همزمان از شهرداری میاندوآب حقوق و بیمه برای او پرداخت می‌شود. 

وی با بیان اینکه طبق قانون شمار نیروهای انسانی شهرداری میاندوآب باید ۲۸۰ نفر باشد، اظهار داشت: هم‌اکنون ۶۰۰ نفر در شهرداری میاندوآب نیرو وجود دارد که به تبع آن شهرداری با مشکل بدهی یا عدم اجرای کارهای زیربنایی به دلیل پرداخت حقوق این افراد مواجه شده است.

فرماندار میاندوآب افزود: اکنون علاوه بر ۵۰ نفر نیرویی که قبل از سال ۱۳۹۶ در شهرداری مشغول به کار شده اند، می‌خواهند ۴۰ نفر نیروی جدید نیز وارد مجموعه شهرداری کنند.

وی با اشاره به نامه اواخر سال گذشته مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان‌غربی مبنی بر اقدام فوری شهرداری میاندوآب برای حل معضل پسماند، بیان کرد: آن فردی که به تشویش اذهان عمومی اقدام می‌کند باید به وظیفه خود عمل کند و اگر به وظایف خود آشنا نیست و سواد خواندن و نوشتن دارد با صرف چند دقیقه جهت مطالعه با وظایف خویش آشنا شود.

«قهرمانی» اظهار داشت: با توجه به انباشت زباله در سطح شهر و با گرم شدن هوا امکان وقوع بیماری‌هایی مثل وبا متصور است.

زباله‌های شهری میاندوآب به علت نبود مکان دفن طی روزهای گذشته از سوی شهرداری جمع‌آوری نمی‌شود و این امر ضمن تهدید سلامت شهروندان، نارضایتی آنان را فراهم کرده‌است.

شهر میاندوآب ۱۴۰ هزار نفر جمعیت دارد و روزانه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن زباله در این شهر تولید می‌شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جامعه زباله شورای اسلامی شهر شهرداری محیط زیست بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی فرماندار میاندوآب شهرداری میاندوآب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۶۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ۸۰ گاراژ جمع‌آوری زباله در شهر قم /برخی گاراژدارها از زباله گردها سوءاستفاده می‌کنند

سیدعبدالله میرابراهیمی،مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم  اظهار کرد: سخت‌ترین فعالیت حوزه پسماند در سطح شهر، تعیین تکلیف افراد دوره‌گرد و جمع‌کننده ضایعات است که فعالیت آنها خلاف ضوابط و قوانین کشور محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی از این افراد نیازمند هستند و دستگاه‌های ذی‌ربط باید برای آنها اقدامات حمایتی داشته باشند، افزود: شهرداری تلاش می‌کند به واسطه فعالیت این افراد مشکلات بهداشتی ایجاد نشود و در عین حال مشکلات اقتصادی آنها نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با تأکید بر اینکه برخی افراد زباله‌گرد یا کودک هستند و یا بسیار مسن محسوب می‌شوند، گفت: برخی از این افراد توسط افراد متمول و گاراژدار‌ها تحت سواستفاده قرار گرفته‌اند و مدارکی در اختیار گاراژ‌ها دارند که مجبور به این فعالیت غیرقانونی هستند و نمی‌توانند با شهرداری همکاری کنند.

 میرابراهیمی ادامه داد: سال گذشته با همکاری دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و تأکیدات مقام قضایی نسبت به پلمب و جمع‌آوری بخشی از این گاراژ‌ها اقدام و مقرر شد تا در فرصت در نظر گرفته‌شده از محدوده شهر خارج شوند.

وی با اشاره به اینکه زباله‌گردی اتباع یکی دیگر از مشکلاتی است که حتی مجوز ورود به کشور را ندارند، یادآور شد: بنابراین نمی‌توان برای آنها فعالیت خاصی تعریف کرد که با اداره کل اتباع برای جمع‌آوری آنها هماهنگی لازم انجام‌شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم تصریح کرد: سال گذشته ۸۰ گاراژ با محوریت و هدف بافت مسکونی شناسایی و پلمب شد و با تکمیل مجتمع پردازش در جاده کوه سفید تمام گاراژ‌ها به این مرکز انتقال داده می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • داستان جالب زباله گردی که پاکبان شهرداری شد | رمز و راز مافیایی که با زباله های تهران میلیاردر شدند
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله گردها در تهران/ سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند ؟
  • سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند؟
  • کیمیش: فینال تمام آلمانی بسیار رویایی خواهد بود؛ باشگاه مقابل انتقادات از من حمایت نکرد
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله‌گرد‌ها در تهران
  • پلمب ۸۰ گاراژ جمع‌آوری زباله در شهر قم /برخی گاراژدارها از زباله گردها سوءاستفاده می‌کنند
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله گردها در تهران | سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند ؟
  • پشت پرده سلاطین زباله تهران فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • پشت پرده مافیای زباله فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • شهرداری زباله‌های قابل بازیافت شهروندان تهرانی را می‌خرد!