Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@03:03:41 GMT

ساحل سنگاپور پارکینگ کشتی های پر از نفت شده است

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۷۱۸۵

به گزارش اکوفارس به نقل از بلومبرگ، آبراه باریک سنگاپور پرشده از نفتکشهای پر از نفتی که به خاطر کاهش مصرف سوخت در سراسر جهان و سقوط تقاضا و افزایش استفاده از نفت کش ها برای ذخیره نفت،  منتظر خریدار هستند.

 حدود 60 نفتکش حامل سوخت در حال حاضر در طول یک گذرگاه پر رفت و آمد در سنگاپور لنگر انداخته اند در حالیکه تعداد معمول کشتی‌هایی که در این گذرگاه رفت و آمد می کنند 30 تا 40 عدد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از این کشتی ها برای ذخیره سوخت استفاده می شوند چون منابع ذخیره سازی بر روی خشکی پر شده اند. برخی دیگر احتمالاً منتظر یک خریدار آسیایی هستند.

 کشتی هایی که از محصولات نفتی مثل بنزین و سوخت هواپیما پر شده‌اند به خاطر کاهش تقاضای داخلی و پر شدن منابع ذخیره سازی، از قطب های بزرگ پالایشی مثل کره جنوبی و چین منتقل می شوند. نفتکش ها راه خود را به سمت تنگه سنگاپور می یابند. این کشتی ها در حال حاضر باید دو هفته منتظر بمانند تا محموله‌هایشان در سنگاپور تخلیه شود، در حالی که در شرایط عادی این کار 4 تا 5 روز طول میکشد. به این ترتیب کشتی ها در آب های داخلی سرگردان مانده اند.

 گزینه های ذخیره سازی نفت در سراسر جهان رو به پایان است چون منابع ساحلی به سرعت پر می‌شوند. به این ترتیب، تاجران، پالایشگاه ها و شرکت های زیرساختی به دنبال جایگزین هایی مثل خطوط لوله و کشتی ها هستند.

سری پاراوایکاراسو، تحلیلگر موسسه اف جی ای در سنگاپور گفت کشورهای بزرگ صادر کننده سوخت با مشکل پیدا کردن جا برای بشکه های اضافی خود مواجه شده اند. میزان پالایش نفت خام در سنگاپور تا 60 درصد ظرفیت پالایشگاه ها کاهش یافته است و احتمالاً در سه ماهه دوم سال جاری میلادی تا 50 درصد پایین می آید.

 کمبود منابع ذخیره سازی بر روی خشکی در این منطقه مشهود است. 95 درصد منابع ذخیره سازی نفت در هند تا پایان هفته گذشته پر شده بودند و پالایشگاهها به دنبال فضایی برای نگه داشتن سوخت اضافی خود هستند. ذخایر سوخت در سنگاپور به بالاترین حد طی چهار سال گذشته رسیده است.

 استفاده از نفت کش ها بهترین گزینه برای ذخیره نفت است. با درنظر گرفتن آب‌های مالزی و سنگاپور، میزان ذخیره سازی سوخت هایی مثل نفتا، بنزین، سوخت هواپیما و دیزل 45 درصد به صورت ماهانه افزایش یافته و به 6.64 میلیون بشکه رسیده است.

 نرخ کشتیرانی در سراسر جهان همگام با افزایش تقاضا برای ذخیره سازی نفت بر روی آب، به طرز بی‌سابقه‌ای بالا رفته است. دریانوردان هم در یک استراتژی جدید سرعت نفتکش ها را پایین می آورند تا زمان انتقال محموله ها افزایش یابد و به این ترتیب تمایل خرید از طرف مشتریان هم بیشتر می شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: منابع ذخیره سازی برای ذخیره کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی عصر سه شنبه در بازدید از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان کردستان با اشاره به ارتقا بخش بهداشت و درمان استان کردستان در دولت سیزدهم اظهار کرد: خوشبختانه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ١٢ پروژه بهداشتی و درمانی با اعتباری بالغ بر ٥ هزار میلیارد ریال در سطح استان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با ارتقا کیفی سطح خدمت رسانی خود توانسته است رضایتمندی مطلوبی را در سطح جامعه ایجاد نماید.

وی بیان کرد: خوشبختانه در دولت سیزدهم توجه مناسبی به بخش بهداشت و درمان استان کردستان شده است که در همین راستا مصوبات خوبی را در سفرهای ریاست جمهوری به استان کردستان شاهد بوده‌ایم.

محمدی اعلام کرد: با پیگیری‌های مجدانه استاندار کردستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی امروز شاهد افتتاح و بهره‌برداری از بسیاری از مراکز تخصصی از جمله قلب، سرطان، پیوند استخوان و غیره در استان کردستان هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان تحول در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی استان را حاصل برنامه‌ریزی‌های مدون در این حوزه خواند و افزود: با تدابیر پیش بینی شده شاهد بروز کمترین چالش از نظر کمبود داروهای خاص در سطح استان هستیم و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های آتی بتوانیم نسبت به گسترش خدمات در بخش توریسم درمانی هم گام‌های جدیدی برداریم.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی استان از ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان با توجه به شرایط جغرافیایی و منطقه‌ای خبر داد و افزود: استان کردستان با برنامه ریزی‌های انجام شده دارای کمترین چالش در حوزه اقلام دارویی ضروری و مورد نیاز بیماران خاص است که در صدد هستیم با احداث انبار استراتژیک دارویی به توسعه این بخش هم کمک نمائیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان استفاده از ظرفیت‌های قانون مولد سازی برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی را یکی از راهکارهای مناسب برای توسعه خدمت رسانی توسط این دانشگاه ذکر کرد و گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان آمادگی خود را برای همکاری و تعامل با دانشگاه علوم پزشکی، خدمات و بهداشتی و درمانی این استان در همین راستا را اعلام می‌نماید.

کد خبر 6080379

دیگر خبرها

  • ۸۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در سیلوهای لرستان داریم
  • پیش بینی ذخیره سازی بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم در لرستان
  • تولید و ذخیره سازی ۴۳ هزار تن بذر گندم در گلستان
  • اختصاص تسهیلات ویژه برای دارندگان وسایل نقلیه برقی
  • احداث پارکینگ با ظرفیت ۱۰ هزار خودرو در پایانه مرزی مهران
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار متر مکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار مترمکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد هارد دیسک/ اولین هارد یک گیگابایتی ۲۵۰ کیلوگرم وزن داشت!
  • تبدیل داده‌ها به صدا/ ذخیره‌سازی امن و سریع اطلاعات در حافظه کوانتومی
  • ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان