Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای تولید عسل مرغوب استقرار بیش از ۴۵۰هزار کندوی زنبور عسل در دل طبیعت پر گل و گیاه شهرستان خوی آغاز شد.

به گزارش برنا آذربایجان غربی ، با گرم شدن تدریجی هوا در این روزها بهاری، طبیعت پرگل و گیاه شهرستان خوی میزبان کندوهای زنبور عسل برای تولید عسل مرغوب می شود.

امینی مدیر جهاد کشاورزی خوی گفت: شهرستان خوی با داشتن 458هزار کندوی زنبور عسل قطب اول تولید عسل در کشورمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از این تعداد کندوی زنبور عسل 450هزار کندو مدرن و ما بقی بصورت بومی هستند.

مدیر جهاد کشاورزی خوی گفت: با توجه به تراکم مناسب گل و گیاه در طبیعت شهرستان خوی و وجود مرارع آفتابگردان میزان برداشت عسل از هر کندوی مدرن این شهرستان 27کیلوکرم و کندوی بومی 7کیلوگرم است بوده که این رقم در مقایسه با میانگین کشور 2برابر بیشتر است.

امینی پیش بینی کرد با مساعد بودن آب و هوا و بارندگیهای مناسب میزان تولید عسل امسال در شهرستان خوی با 10درصد رشد به بیش از 12هزار تُن برسد.

سالانه 90هزار تُن عسل از زنبورستانهای کشور تولید می شود که سهم آذربایجان غربی 27درصد و سهم شهرستان خوی از استان به تنهایی 50درصد است.

کار استقرار کندوهای زنبور عسل دردل طبیعت بویژه ییلاقات شهرستان خوی تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.

امینی مدیر جهاد کشاورزی خوی با اشاره به خارج کردن پرورش زنبور عسل از تک محصولی و رونق تولید در این بخش گفت:امسال تولید ژل رویال، گرده و زهراز زنبور عسل جزء برنامه های تولیدی زنبور داران شهرستان خوی است که در این زمینه ها آموزشهای ترویجی در اختیار زنبور داران قرار داده شده است.

در بخش صنعت زنبور داری شهرستان خوی بیش از هزار 400نفر فعال هستند وجود بزرگترین شرکت زنبورداری کشور در خوی این شهرستان را به قطب اول پرورش زنبور عسل و تولید در کشورمان تبدیل کرده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خوی عسل جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تولید عسل عسل خوی کندوی زنبور عسل شهرستان خوی تولید عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۰۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد

 اصغر بلکی‌وند در مراسم روز زمین پاک که در مجموعه تفریحی باغ فدک بروجرد برگزار شد افزود: ۳ هزار کیسه پارچه‌ای به مناسبت هفته زمین پاک در نانوایی‌های شهرستان بروجرد توزیع می‌شود، جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای به جای کیسه‌های پلاستیکی گامی بزرگ در کاهش استفاده از پلاستیک است. 
وی اظهار داشت: طبق گزارش سازمان ملل، سالانه ۴۳۰ میلیون تن پلاستیک تولید می‌کنیم، با توجه به اینکه بازیافت پلاستیک سخت است مشکلاتی برای زمین ایجاد می‌کند. 
رییس اداره محیط زیست بروجرد گفت: متاسفانه در کشور‌های پیشرفته بازیافت پلاستیک‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد است و ۹۰ درصد وارد طبیعت می‌شوند، پلاستیک‌ها ۵۰۰ سال طول می‌کشد تا تجزیه شوند. 
بلکی‌وند با اشاره به اینکه در آینده نزدیک شاهد بیماری‌های مختلف در اثر‌ها ساختن پلاستیک‌ها در طبیعت خواهیم بود افزود: استفاده کمتر از پلاستیک‌ها تاثیر بسزایی در جلوگیری از آلودگی محیط زیست و طبیعت دارد، یکی از راهکار‌های مهم برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست آموزش کودکان در مدارس است. 
وی اظهار داشت: مسئولان نیز وظیفه دارند قوانینی مصوب کنند تا از پلاستیک در تولیدات کمتر استفاده شود، محصولات بسته بندی شده باعث تولید زباله بیشتر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • طبیعت زیبای بهاری کوه رنج و گمبیل شهرستان سپیدان
  • کشف تعداد ۶۱ کندوی زنبورعسل در راز و جرگلان
  • ۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد
  • خروش آبشار شیرلان از دل کوه‌های هریس + فیلم
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • پاکسازی محیط زیست از زباله در سربیشه
  • هوای زمین را داشته باشیم
  • تولید بیش از ۱۲ هزار تن عسل در فارس