Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران به نقل از کلینیکال ترایالز آرنا، نتایج آزمایش کوچک یک داروی پادتن مونوکلونال انسانی به نام leronlimab برای مقابله با ویروس کرونا موفقیت آمیز بوده است.

این دارو در شرکتی به نام CytoDyn به مدیریت ارشد اجرایی نادر حسن‌پور تولید شده است. حسن‌پور در این باره می‌گوید: نتایج آزمایش بسیار جالب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این دارو در اصل برای درمان اچ آی وی توسعه یافته است.

دلیل اصلی آزمایش این دارو برای درمان کووید ۱۹، قابلیت leronlimab برای کند کردن طوفان سیتوکین است. طوفان سیتوکین زمانی اتفاق می‌افتد که کووید ۱۹ سبب می‌شود سیستم ایمنی بدن انسان درست عمل نکند.

آزمایش این دارو برای درمان کووید ۱۹ با حضور ۱۰ بیمار در «مرکز درمانی مونت فیوره» واقع در کالج پزشکی آلبرت انیشتین در نیویورک انجام شد.

شرکت IncellDX نمونه‌های خون ۱۰ شرکت کننده در آزمایش اولیه دارو را بررسی کرده است.

طبق اطلاعات موجود از آزمایش اولیه، leronlimab بار ویروس را کم کرده و سیستم ایمنی بیماران کووید ۱۹ را احیا کرده است.

بروس پترسون مدیر ارشد شرکت IncellDX می‌گوید: احیای سیستم ایمنی و کاهش بار ویروسی در این بیماران در نتیجه مصرف دارو خارق‌العاده است. به همین دلیل امیدواریم آزمایش‌های leronlimab ادامه یابد.

در حال حاضر CytoDyn برای دو آزمایش دیگر این دارو شرکت کننده استخدام می‌کند. یکی از این آزمایش‌ها مرحله دوم مطالعه تصادفی عفونت‌های متوسط کووید ۱۹ در آمریکا است.

آزمایش دوم مرحله IIb/III تست تصادفی بیمارانی با عفونت شدید کووید ۱۹ است که در بیمارستان بستری شده‌اند.

شرکت کنندگان به مدت ۲ هفته leronlimab دریافت می‌کنند. سپس میزان مرگ و میر پس از ۲۸ روز بررسی می‌شود. هدف دوم این آزمایش میزان مرگ و میر در ۱۴ روز است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران ایدز کرونا کرونا ویروس برای درمان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۱۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به گزارش ت اف ۱ فرانسه‏، اتحادیه داروسازان فرانسوی از همه داروسازان خواسته است روز ۳۰ مه اعتصاب کنند.  

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش ت اف 1 فرانسه گفت در خصوص برنامه داروسازان فرانسوی برای اعتصاب گفت : داروسازان. فرانسوی  از چند ماه پیش به دلیل  کمبود دارو باعث اختلال در فعالیت‌های روزانه داروخانه‌ها شده است هشدار دادند. به گفته داروسازان ۴۹۰۰ قلم دارو با کمبود مواجه است. آنها نا امیدانه می‌گویند باید راه حلی پیدا شود. گزارش با نیکولا روبرتسون و برای مثال آنتی بیوتیک، قطره‌های درمان بیماری‌های چشمی، داروی ضد صرع... اینها اقلامی هستند که دچار کمبود هستند. در چنین مواردی بئاتریس دنبال راه حل برای بیمار می‌گردد. جستجو برای او زمان بر است. گاهی او ۱۲ ساعت در هفته به دنبال داروی بیماران در سامانه داروخانه‌ها می‌گردد.
در سال ۲۰۲۳ آژانس ملی امنیت دارویی اعلام کرد داروخانه‌ها از کمبود ۴۹۰۰ قلم دارو خبر داده اند. این وضعیت برای مشتری‌ها سخت است. طبق برنامه از پیش اعلام شده اتحادیه داروسازان از همه داروسازان خواسته است روز ۳۰ مه اعتصاب کنند.

دیگر خبرها

  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • انتقال موفقیت‌آمیز نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی در نفت و گاز مارون
  • عملیات موفقیت‌آمیز «قسام» علیه عناصر صهیونیست در غزه
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر