Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@23:45:49 GMT

نگاهی بر وضعیت محصولات غذایی و آشامیدنی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۴۱۶۲

نگاهی بر وضعیت محصولات غذایی و آشامیدنی

اقتصادآنلاین – سارا محسنی؛ به دلیل اهمیت صنعت مواد غذایی، لازم است با به وجود آوردن شرایط لازم برای تولید، بقای این صنعت حفظ شود. تعداد زیادی شرکت تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی در سراسر کشور وجود دارد و این گزارش به بررسی وضعیت مالی تعدادی از شرکت‌های فعال در این صنعت که محصولات مختلفی را تولید و عرضه می‌کنند، پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هلدینگ توسعه صنایع بهشهر که یکی از حوزه‌های فعالیت آن در صنعت مواد غذایی بوده و به تولید قند و شکر می‌پردازد، شرکت صنعتی بهشهر، شرکت صنعتی پارس مینو، شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان و مجتمع کشت و صنعت چین چین، به ترتیب از پرسود ترین شرکت‌های تولید مواد غذایی بوده اند.

شرکت هایی مانند شهد ایران، شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی، شیر پاستوریزه پگاه گناباد، صنایع غذایی مینو فارس و دشت مرغاب از دیگر شرکت‌هایی هستند که با وجود سودآوری در سال 1397، دارای زیان انباشته هستند.

کمترین سودآوری در این گروه مربوط به شرکت لبنیات پاستوریزه پاک ارا است که تنها 57 میلیون تومان سود خالص در سال 1397 بدست آورده است و البته زیان انباشته 3 میلیارد تومانی دارد.

جدول زیر، خلاصه ای از وضعیت مالی شرکت‌های فعال در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی نشان می‌دهد:

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنایع غذایی محصولات غذایی مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۴۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز

در این نمایشگاه شرکت‌های فعال در زمینه تولید، بازرگانی و ساخت ماشین آلات صنعت شیرینی و شکلات از ۱۱ استان و نمایندگی‌هایی از ۷ کشور محصولات و خدمات خود را عرضه کرده اند.

استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: تولید برای ماندگاری نیازمند کیفیت، نشان تجاری موثر و بازارسازی است.

رحمتی با اشاره به نقش نمایشگاه‌ها در توسعه شبکه بازار، ارائه هنرمندانه محصول در نمایشگاه‌ها و انعکاس رسانه‌ای نمایشگاه‌ها در بستر فضای مجازی را ضروری خواند.

وی با بیان اینکه صنعت شیرینی و شکلات آذربایجان شرقی به عنوان قطب این صنعت به جایگاه اصلی خود رسیده است صدور ۲۱۵ هزار تن محصولات صنایع غذایی و صادرات شیرینی و شکلات استان به ۷۹ کشور دنیا را نشانگر ظرفیت بالای استان در این بخش دانست.

هفدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات تا هفتم اردیبهشت در سالن امیرکبیر نمایشگاه بین المللی تبریز از ساعت ۱۵ تا ۲۱ دایر است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی