Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@17:36:37 GMT

لرستان نیازمند توسعه زیرساخت های فرهنگی، هنری و قرآنی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۸۸۹۰

لرستان نیازمند توسعه زیرساخت های فرهنگی، هنری و قرآنی

به گزارش خبرآنلاین از لرستان، «احمد حسین فتایی» تصریح کرد: بنا بر نقشه راه ترسیم شده در سال گذشته، موفق به ارتقاء سطح فعالیت های اداره کل در حوزه های فرهنگی، هنری و قرآنی شدیم که از آن جمله می توان به برگزاری جشنواره ملی موشن گرافیک آیات و حضور در بین کاندیداهای نهایی انتخاب پایتخت کتاب ایران با حضور شهرهای خرم آباد و کوهدشت اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اجرای جشنواره ی اقوام در شهرستانهای مختلف استان و همچنین برگزاری انتخابات خانه مطبوعات استان در آذر ماه سال گذشته از دیگر اقدامات صورت گرفته در این حوزه است که ارتقاء توان استان در زمینه صنعت چاپ با افتتاح طرح توسعه دو چاپخانه در شهر بروجرد و یک چاپخانه در شهر خرم آباد را نیز باید به آن افزود.

فتایی در ادامه با اشاره به تلاش در جهت افزایش اعتبارات عمرانی این اداره کل در راستای گسترش فضاهای تخصصی، گفت: در سال گذشته شاهد افزایش 300 درصدی اعتبارات عمرانی اداره کل بودیم، اما نیاز است با استفاده از ظرفیت مجمع نمایندگان استان این اعتبارات افزایش یابد چرا که لرستان به شدت نیازمند توسعه زیرساخت های فرهنگی و هنری است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ابراز داشت: تالار مرکزی یا هزار نفره در مرکز استان، مهمترین پروژه عمرانی این حوزه است که متاسفانه در طی ده سال گذشته تنها 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای اتمام نیازمند 70 میلیارد تومان اعتبار است که نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی می تواند در این راستا نقش بسیار مهمی را ایفا نمایند.

وی خاطر نشان ساخت: اختصاص اعتبارات لازم به ساخت مجتمع فرهنگی هنری شهرستان چگنی و تکمیل احداث هنرستان هنری خرم آباد از دیگر مطالبات مهم ماست که انتظار می رود با کمک منتخبین شهرستانهای خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی بتوانیم در راستای تکمیل و بهره برداری از آن گامهای مهمی برداریم.

فتایی در پایان افزود: در آخرین جلسه ی صورت گرفته با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیشنهادطرح اختصاص یک درصد از اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی دستگاه‌های اجرایی به حوزه فرهنگ از سوی استان لرستان مطرح گردید که امیدواریم باموافقت هیات وزیران مصوب گردد که در صورت تحقق می تواند گره گشایی بسیاری از کاستی های این حوزه باشد.

در بخش دیگری از این جلسه، مهرداد ویسکرمی؛ نماینده خرم آباد و چگنی در مجلس یازدهم با تاکید بر جایگاه ویژه فرهنگ در توسعه یک کشور، گفت: پرداختن به موضوعات اقتصادی و سیاسی نباید موجب فراموشی حوزه مهم فرهنگ شود و ریشه بسیاری از مشکلات امروز ما به همین موضوع باز می گردد.

وی تصریح کرد: لرستان دارای فرهنگی غنی و سرشار از ظرفیت های متنوع است که شاخص‌ترین آنها پایبندی به ولایت و حرکت در مسیر ائمه معصومین (ع)، دفاع از تمامیت ارضی کشور و سازش نکردن با بیگانگان است که در طول تاریخ نمود و ظهور ویژه ای داشته است.

ویسکرمی ادامه داد: در زمینه فعالیت های فرهنگی باید مردم را پای کار بیاوریم و گرچه اقداماتی صورت گرفته طی یک سال گذشته مطلوب بوده اما نیازمند حرکت بیشتر هستیم تا بتوانیم فرهنگ غنی لرستان را به خوبی به سایر نقاط کشور معرفی نماییم.

نماینده مجلس شورای اسلامی سپس با اشاره به اینکه فرهنگ نباید اسیر بازی های سیاسی باشد، ابراز داشت: سیاست زدگی در حوزه فرهنگ یکی از مهمترین چالش های استان طی سالهای گذشته بود که خوشبختانه در دوره جدید بسیار کمرنگ شده و انتظار می رود همانگونه که از نام این اداره کل پیداست، فعالیت های شما در جهت توسعه و تعالی اسلام باشد.

وی همچنین افزود: ما به دنبال فهم مشترک از مشکلات استان هستیم و در این مسیر باید از ظرفیت نخبگان و فرزانگان به خوبی استفاده شود تا بتوانیم خلاء های موجود را کاهش داده و در مسیر تعالی گام برداریم.

ویسکرمی سپس با تاکید بر لزوم تقویت فعالیت های حوزه قرآن و عترت، اظهار داشت: یکی از مهمترین مشکلات ما در این خصوص کمبود زیرساخت های تخصصی قرآنی و همچنین مشخص نبودن متولی مستقیم در امور قرآنی است که باعث موازی کاری های بسیاری شده که باید ساماندهی شوند

نماینده خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان ساخت: موضوعاتی که در حوزه فرهنگی، هنری و قرآنی نیازمند حمایت نمایندگان است را مدون نموده و در اختیار مجمع استان قرار دهید تا در راستای تحقق آنها برنامه ریزی لازم صورت پذیرد.

48

کد خبر 1382739

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان لرستان مجلس شورای اسلامی خرم آباد سال گذشته اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۸۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه نیازمند انجام اقدامات قرارگاهی است

استاندار کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه اگر بخواهد یک حرکت بهتر، دقیق و اثربخش‌تر در فضای فرهنگی داشته باشد نیاز به یک کار قرارگاهی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی بعدازظهر امروز _ سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه، اظهار داشت: در حوزه شورای فرهنگ عمومی دو نکته حائز اهمیت است که می‌تواند یک زمینه خوب برای اقدامات اثرگذار و مفید برای سال جاری و سال‌های آینده باشد؛ در نکته اول آنچه که ما از اقتضائات و منویات مقام معظم رهبری می‌فهمیم در مجموع آنچه که در حوزه فرهنگ باید انجام دهیم باید انسجام و هدفمندی روزافزونی داشته باشد که به نتایج مثبت منتهی شود.

وی با بیان استدلال‌های متعدد عنوان کرد: بنده معتقد هستم انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگ موفقیت‌های کم‌نظیری داشته است و نباید فراموش کنیم که در یک جنگ تمام‌عیار فرهنگی با جبهه استکبار هستیم و شرایط فعلی را به لطف الهی این انقلاب رقم زده است و این توفیقات اسلامی در داخل و خارج باید شناخته شود چرا که تقابل جبهه حق و باطل به تعبیر حضرت امام خمینی (ره) تا ختم بشریت ادامه خواهد داشت و معتقدیم که در نهایت جبهه حق پیروز شده و این مستضعفان هستند که وارثین عالم خواهند شد.

صحرایی بیان کرد: زمانی که مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «به قله نزدیک هستیم»، منظور این قله تنها قله اقتصادی و یا قله سیاسی نیست، بلکه قله افتخار انقلاب اسلامی یک ترکیبی از موفقیت‌های انقلاب اسلامی در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی است.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در رابطه با تشکیل قرارگاه در حوزه‌های فرهنگی اذعان کرد: قرارگاه تنظیم‌کننده، هدایت‌کننده، بازخواست‌کننده و راهبر میدان است و مقام معظم رهبری می‌فرمایند اصطلاح فرهنگ عمومی از همه کارها مهم‌تر است چون این کار محور همه کارهای دیگر است و در اینجا قرارگاه می‌تواند نقش مهمی داشته باشد.

استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: سال گذشته در جلسات شورای فرهنگ عمومی که برگزار شد به این جمع‌بندی رسیدیم که استان کرمانشاه اگر بخواهد یک حرکت بهتر، دقیق و اثربخش‌تر در فضای فرهنگی داشته باشد نیاز به یک کار قرارگاهی دارد، از این رو با تأکیداتی که مقام معظم رهبری داشتند ایشان شورای عالی انقلاب فرهنگی را به عنوان یک قرارگاه می‌شناسند و در استان نیز با حضور نماینده ولی‌فقیه و ترکیبی که طراحی شده است می‌تواند این کار قرارگاهی را انجام دهد.

وی در ادامه افزود: حداقل ثمره تشکیل قرارگاه این است که از پراکنده کاری، موازی کاری، دوباره‌کاری و… فاصله خواهیم گرفت، چرا که در صورت عدم فرماندهی واحد، بدیهی است که اقدام صورت گرفته با شکست مواجهه شود؛ لذا همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند دشمن علیه ما جبهه تشکیل داده است ما نیز در اقداماتمان باید کار جبهه‌ای انجام دهیم.

کد خبر 747359

دیگر خبرها

  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • کرمانشاه نیازمند انجام اقدامات قرارگاهی است
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد