Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان زنجان اظهار کرد: از مصوبات سفر ریاست قوه قضاییه به استان حل مشکلات و گره شرکت ترانسفو زنجان بود که به حمد الله این گره گشوده شد و به تولید آسیب نرسید و برکات این کار در آینده بیشتر نمایان خواهد شد .

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی با حضور در شرکت ترانسفو زنجان  که اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان نیز حضور داشتند  ضمن بازدید از بخشهای مختلف شرکت و دیدار با کارگران شرکت ،در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سال جدید ،ضمن تبریک هفته کارگر به کلیه قشر زحمت کش جامعه کارگری و تشکر از اقدامات و زحمات مدیر عامل و مجموعه شرکت گفت :در گذشته شرکت ترانسفوزنجان با مشکلات عدیده ای مواجه بود که با ورود دستگاه قضایی استان و دستور  ریاست قوه قضاییه و دفتر ایشان جهت پیگیری مشکلات ترانسفو زنجان این پیگیریها  وارد فاز جدید و حساسی شد که با ورود قضایی و حقوقی در سال 98  از ورود  مبلغ قابل توجهی  خسارت  به دولت و بیت المال جلو گیری شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از اولویتهای رییس قوه قضاییه مبارزه با فساد می باشد بیان کرد : در این راستا  تحقق این سیاست در استان توفیقات بسیار خوبی حاصل شد ، لذا حمایت از شرکت ها یی که نیاز به حمایت قضایی و حقوقی دستگاه قضایی را دارند با قوت و قدرت بعمل خواهد آمد چرا که این یک وظیفه و تکلیف  برای مجموعه دستگاه قضایی است. 

رییس ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان با بیان اینکه  در این شرکت برابر گزارش مدیر عامل  2000 کارگر مشغول  به کار هستند اظهار کرد : ترانسفو زنجان یکی از شرکت های مهم و موثر در تولید این محصول و همچنین در اقتصاد کشور دارد، لذا حمایت از چنین شرکتها یک تکلیف است  و دستگاه قضایی استان حمایت همه جانبه از این شرکتها خواهد کرد. 

صادقی نیارکی تصریح کرد :ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان زنجان در سال 98 کارنامه خوبی بجا گذاشت که جا دارد از زحمات اعضای ستادتشکر کنم، در سال جدید حمایتهای  قضایی ستاد اقتصاد مقاومتی از تولید و شرکت ها   بیشتر از گذشته خواهد شد.

 وی با بیان اینکه شرکت  ترانسفو زنجان  85 درصد نیاز ترانسفو کشور را تأمین میکند افزود  :  در صورت  ایجاد مشکل برای این شرکت نه تنها برای شرکت  مشکلاتی بوجود می آورد، بلکه برای صنعت برق وسایر بخش ها مشکلاتی بوجود خواهد آمد  و تولید و اقتصاد کشور آسیب خواهد دید 

رییس کل دادگستری استان زنجان خاطر نشان کرد  : از مصوبات سفر ریاست قوه قضاییه به استان حل مشکلات و گره شرکت ترانسفو زنجان بود که به حمد الله این گره گشوده شد و به تولید آسیب  نرسید و برکات این کار در آینده بیشتر نمایان خواهد شد .

لازم به ذکر است  با حضور رییس کل دادگستری استان ، دادستان زنجان و اعضای ستاد اقتصاد مقاونتی ساختمان جدید شرکت ترانسفو زنجان که مزین به نام شهید سپهبد قاسم سلیمانی بود ، افتتاح شد .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان زنجان اقتصاد کشور رییس ستاد اقتصاد مقاومتی ستاد اقتصاد مقاومتی شرکت ترانسفو زنجان دادگستری استان دستگاه قضایی استان زنجان قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۰۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان توسط دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای سلسله نشست‌های شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی، بیست و پنجمین جلسه این شورا در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی‌هیت) و با حضور روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، «سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و جمعی از مدیران مراکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

دهقانی با اشاره به این‌که امروزه دانش و فناوری، یک مؤلفه مهم در اقتدار کشور‌ها شده است، ادامه داد: زمانی بود که علم وجود داشت، اما فناوری به مفهوم امروزین آن وجود نداشت، اما صاحبان علم و دانش همواره از سوی رهبران جامعه مورد توجه بوده اند.

وی افزود: علم به عنوان مقوله‌ای فخرآفرین و زینتی، مورد توجه حاکمان بود و در معادلات اقتصاد و حکمرانی تاثیری نداشت، به‌طوری‌که علم عمدتا برای تفاخر و زینت استفاده می‌شد. اما به تدریج تحولی پدید آمد و هنگامی که علم به حدی از اشباع رسید، در دوران انقلاب صنعتی، محصولی تحت عنوان فناوری را پدید آورد.

وی افزود: فناوری در پیوند با علم در مسیر ثروت‌آفرینی قرار گرفت و کشور‌ها کوشیدند تا از ابزار علم و فناوری، برای کسب ثروت کسب استفاده کنند. با به خدمت در آمدن فناوری در مسیر تولید ثروت، رقابت بین کشور‌ها افزایش یافت و این باور شکل گرفت که برخورداری از فناوری، زمینه را برای بهره‌کشی هرچه بیش‌تر از طبیعت و تبدیل منابع به ثروت فراهم می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور ادامه داد: از قرن بیستم میلادی به بعد، تحول دیگری رخ داد و نگرش به دانش و فناوری از مرز مقوله‌هایی با کارکرد تفاخر، ابزار بهره کشی از طبیعت و ثروت اندوزی به مؤلفه‌ای برای کسب قدرت و اقتدارآفرین بدل شد. تا سال‌های گذشته، تجهیزات نظامی و شمار نیروی نظامی به عنوان ابزار سنجش قدرت به شمار می‌رفت، اما در سال‌های اخیر دانش و فناوری به مؤلفه قدرت تبدیل شده است.

وی با بیان این‌که گفتمان علم و فناوری از دو دهه پیش به طور جدی در کشورمان مطرح شده و مقام معظم رهبری همواره بر گفتمان علم و نقش آن در اقتدار و از سوی دیگر به فرهنگ به عنوان بال دیگر اقتدار تاکید داشته‌اند، افزود: کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس تا همین سال‌های اخیر کار خاصی در حوزه علمی و فناوری انجام نمی‌دادند چراکه به کارکرد اقتدارآفرینی این حوزه آگاهی نداشتند و با تکیه به فروش منابع، نیازی به ثروت‌آفرینی از این حوزه نمی‌دیدند.

وی گفت: اما در سال‌های اخیر با مشاهده پیشرفت‌های چشمگیر جایگاه ایران در منطقه و جهان با کاربست فناوری به عنوان یک مؤلفه اقتدار آفرین، به صرافت توسعه دانش و فناوری افتادند و در تکاپوی کسب آن، به راه اندازی مراکز نوآوری و فناوری و زیست‌بوم علم و فناوری دست زده‌اند؛ چراکه دریافتند جمهوری اسلامی با تمرکز بر سیاست‌های علمی و فناوری در دنیا به یک گفتمان قدرت دست یافته است.

نقش دستگاه‌های اجرایی در بازتاب دستاورد‌های فناورانه و نوآورانه

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت هم‌افزایی و هم‌دلی تمامی دستگاه‌های اجرایی در انعکاس و بازتاب امیدآفرینانه دستاورد‌های دانش‌بنیان کشور ادامه داد: سهم مستقیم معاونت علمی در تمامی دستاورد‌های علمی و فناورانه کشور را کم‌تر از ۱۰ درصد می‌دانم و معتقدم تمامی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور، سهمی قابل توجه و نقشی عملیاتی و میدانی در توسعه علم و فناوری امروز کشور دارند؛ بنابراین توجه کشور به این موضوع چه در حمایت از توسعه و چه در انعکاس دستاورد‌های کشور، نیازمند تلاش بسیار ویژه و عزم جدی همه دستگاه‌ها است.

دهقانی با تأکید بر آمادگی معاونت علمی در همکاری با سایر دستگاه‌ها برای ترویج گفتمان علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین گفت: شرکت‌های دانش بنیانی داریم که می‌توانند خوراک مناسب خبری را به دستگاه‌ها و روابط عمومی‌ها بدهند تا محتوای متناسب و جذاب برای نسل امروز تولید کنند. آمادگی داریم تا از این تعامل بین شبکه شرکت‌های دانش بنیان، فناور و خلاق با بدنه اطلاع رسانی دستگاه‌ها حمایت کرده و زمینه‌های تحقق این همکاری و تعامل را فراهم کنیم.

نقش پررنگ علم و فناوری در دیپلماسی ایران

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به نقش پررنگ دیپلماسی علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در تعاملات بین‌المللی و فرامنطقه‌ای دولت عنوان کرد: علم و فناوری یک خواست مشترک بین کشور‌های دنیا و یک قلمرو سفید و ایمن، برای گفت و گوی مشترک و تعامل بین تمامی کشور‌ها است و بر همین اساس، دولت مردمی سیاست گفتگو بر محور توانمندی‌های علمی و فناورانه را به طور جدی در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: در خانه نوآوری و فناوری ایران، به طور مستمر و متناسب با نیاز‌ها و ظرفیت‌های هیئت‌های مخاطب، دستاورد‌های هم‌تراز استاندارد‌های جهانی از شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند و بزرگ به نمایش در می‌آید و تنها در سال ۱۴۰۲، بیش از ۴۳ مسئول رده بالا در قالب هیئت‌های سیاسی و تجاری از سراسر دنیا به خانه نوآوری و فناوری ایران آمدند و ضمن بازدید از دستاورد‌های فناورانه ایران، قرارداد‌های همکاری منعقد کردند.

عزم جدی معاونت علمی در همکاری با دستگاه‌های اجرایی برای انعکاس دستاورد‌های دولت

محمد خاکساری، رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی نیز در این نشست با اشاره به گام‌های جدی دولت در رونق شرکت دانش‌بنیان، عرضه دستاورد‌های فناورانه در ابعاد بین‌المللی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گفت: دولت مردمی نگاهی ویژه به نقش آفرین کردن عرصه اقتصاد دانش‌بنیان در جامعه دارد و شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته به دستاورد‌های بسیار خوبی رسیدند. مهم‌ترین این دستاورد‌ها را می‌توان ثبت رکورد صادرات دو میلیارد دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان دانست.

وی با تأکید بر آمادگی مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی برای همکاری و تعامل با سایر دستگاه‌های اجرایی در انعکاس و ترویج توانمندی‌ها و دستاورد‌های دولت، ادامه داد: ظرفیت بسیار خوبی در زیست‌بوم فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان ایجاد شده است که می‌تواند به کمک تمامی دستگاه‌ها، بازتابی گسترده و فراملی داشته باشد.

دهقانی افزود: بخش کوچکی از این توانمندی فناورانه در خانه نوآوری و فناوری ایران به نمایش درآمده است و معاونت علمی آمادگی دارد تا در امتداد همکاری‌های قبلی با دستگاه‌ها، انعکاس و اطلاع‌رسانی دستاورد‌های دولت را به صورت گسترده انجام دهد. علاوه بر این، توانمندی و ظرفیت‌های مناسبی در برخی شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان وجود دارد که می‌تواند در امر تولید محتوا و اطلاع‌رسانی به کمک دستگاه‌ها بیاید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویری از مراسم امضای قرارداد واگذاری استقلال و پرسپولیس | تعیین تکلیف ۵ درصد از سهام باقیمانده
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان توسط دستگاه‌های اجرایی
  • آغاز ثبت‌نام اولیه بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ
  • ثبت‌نام اولیه بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ آغاز شد
  • حمایت ۶۲ ایرانی ساکن خارج کشور از ایتام زنجانی
  • گام مردم در کشاورزی هوشمند/ راه میان‌بر مردمی‌سازی فناوری باز شد