Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: آموزش عالی کشور با محدودیت منابع مالی دولتی و افزایش توقع‌ها، تغییر کارکرد‌ها و مسئولیت‌های دانشگاه روبه‌رو است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدتقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: در وضعیت فعلی آموزش عالی کشور و محدودیت‌های منابع، گزینه‌های پیش‌روی ما کاهش کیفیت و پاسخگویی به کلیه توقع‌ها و مسئولیت‌ها نیست، بلکه حفظ کیفیت و عدم‌پاسخگویی به کل توقع‌ها است و راه‌حل موجود نیز باید براساس مدیریت هزینه‌ها و صرفه‌جویی و متنوع‌سازی منابع درآمدی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در نشست مجازی معاونان اداری و مالی دانشگاه‌های بزرگ که به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد، درخصوص راهبرد‌های اجرایی برای تنوع‌بخشی منابع آموزش عالی اظهار کرد: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که در اکثر دانشگاه‌های برتر (نسل سوم و چهارم) جهان، کماکان بخش عمده‌ای از هزینه‌های دانشگاه به طرق مختلف، از بودجه‌های دولتی تأمین می‌شود؛ بنابراین نباید انتظار داشت راهکار‌های پیشنهادی با روندی که باید در بلندمدت طی شود به سمتی جهت‌گیری شود که دانشگاه‌ها را به طور کلی از بودجه‌های دولتی مستغنی سازد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها در توسعه کشور، مسئولیتی همه‌جانبه است و تمامی ابعاد سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را دربرمی‌گیرد، افزود: نباید توجه به درآمدزایی در آموزش عالی به‌گونه‌ای باشد که از توجه به سایر وجوه غفلت شود.

وی با اشاره به درصد منابع درآمدی برخی از دانشگاه‌های برتر دنیا در سال ۲۰۱۸، عنوان کرد: تامین اعتبار این دانشگاه‌ها از محل درآمد عمومی دولت‌ها از حدود ۳۰ درصد تا ۷۳ درصد متغیر است و پژوهش نقش مهمی در کسب درآمد اختصاصی بعضی از دانشگاه‌ها (مثل کمبریج با درآمد حدود ۲۷ درصد از پژوهش) دارد.

وی درخصوص درصد منابع درآمدی دانشگاه‌های بزرگ کشور در سال ۱۳۹۸ خاطرنشان کرد: میانگین درصد منابع درآمدی این دانشگاه‌ها در حوزه کمک‌های دولتی و درآمد‌های عمومی ۷۴.۱۵ درصد، در حوزه درآمد اختصاصی در بخش پژوهش ۸.۴۲ درصد، در بخش شهریه (آموزش) ۱۱.۰۵ درصد و سایر درآمد‌ها نیز ۶.۳۸ است.

نظرپور گفت: اعتبارات هزینه‌ای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شامل منابع عمومی و درآمد‌های اختصاصی است؛ این اعتبارات در همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به یک نسبت مساوی نیست و معمولاً دانشگاه‌های بزرگ سهم بیشتری از این اعتبارات را دریافت می‌کنند.

وی به آموزش عالی و چالش‌های منابع مالی اشاره کرد و افزود: در وضعیت آموزش عالی کشور با محدودیت منابع مالی دولتی و افزایش توقع‌ها، تغییر کارکرد‌ها و مسئولیت‌های دانشگاه روبه‌رو هستیم و گزینه‌های پیش‌روی ما کاهش کیفیت و پاسخگویی به کل توقع‌ها و مسئولیت‌ها نیست بلکه حفظ کیفیت و عدم‌پاسخگویی به کل توقع‌ها و مسئولیت‌ها است و راه‌حل نیز مدیریت هزینه‌ها و صرفه‌جویی و متنوع‌سازی منابع درآمدی است.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، ردیف‌های بودجه‌ای مصوب دولت برای هر موسسه در قانون بودجه، ردیف‌های متمرکز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تبصره‌های بودجه سالیانه و استفاده از سایر دستگاه‌ها، درآمد‌های اختصاصی مؤسسه و هزینه در قالب بودجه تفصیلی، کمک‌های خیرین و واقفین، مشارکت بخش خصوصی در ساخت‌وساز‌ها و اجاره به‌شرط تملیک، درآمد ناشی از اجاره و واگذاری موقت اماکن و امکانات و تجهیزات و منابع بانک‌ها و در قالب تسهیلات با نرخ کم سود بانکی را نمونه‌هایی از محل‌های تامین منابع مالی دانشگاه‌ها برشمرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم آموزش عالی مالی و مدیریت منابع وزارت علوم آموزش عالی کشور مسئولیت ها منابع درآمدی معاون اداری دانشگاه ها منابع مالی درآمد ها توقع ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۷۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: چگونه از اینستاگرام درآمد کسب کنیم؟

ایتنا - اینستاگرام تنها راه برای درآمدزایی در فضای آنلاین نیست اما اگر به این نتیجه رسیده‌اید که پلتفرم درستی برای شماست، لازم است درباره راه‌های مختلف درآمدزایی از محتوای خود بدانید.

محتوای برخوردار از حمایت اسپانسر، یکی از بهترین راه‌ها برای کسب درآمد اینفلوئنسرهای کوچکتر در اینستاگرام است. اینفلوئنسرها می‌توانند به دیده شدن محصولات و خدمات یک برند توسط افراد بیشتر کمک کنند و برندها لزوما به دنبال اینفلوئنسرهایی با میلیون‌ها دنبال کننده نیستند. برندهایی که بودجه کمی دارند، ممکن است ترجیح دهند با اینفلوئنسرهای کوچکتری که تعامل قوی و هزینه کمتری دارند، همکاری کنند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، اکثر این قراردادها، قابل مذاکره هستند و می‌توانند از یک پست تک تا مجموعه‌ای از پست‌ها، استوری‌ها یا ریلزهایی که پیشنهادات برند را برجسته می‌کنند، باشند. تولیدکنندگان محتوا در مقابل، محصولات یا خدمات رایگان، هدایا، معرفی شدن به دنبال کنندگان برند، یا پول نقد (یا ترکیبی از آنها) را دریافت می‌کنند.

بر اساس گزارش تایم، اینفلوئنسرها به طور کلی بر اساس تعداد دنبال کنندگانشان، دسته بندی می‌شوند.

طبق بررسی اسپاتیفای، پنج سطح  به همراه پتانسیل درآمد معمولی در هر پست، به این ترتیب است:

نانو: هزار تا ۱۰ هزار دنبال کننده (۱۰ دلار تا ۱۰۰ دلار برای هر پست)

میکرو: ۱۰ هزار تا ۵۰ هزار دنبال کننده (۱۰۰ دلار تا ۵۰۰ دلار برای هر پست)

سطح میانی: ۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار دنبال کننده (۵۰۰ دلار تا ۵۰۰۰ دلار برای هر پست)

ماکرو: ۵۰۰ هزار تا یک میلیون دنبال کننده (۵ هزار دلار تا ۱۰ هزار دلار برای هر پست)

مگا: بیش از یک میلیون دنبال کننده (۱۰ هزار دلار تا بیش از یک میلیون دلار برای هر پست)

هر چه تولیدکننده محتوا، دنبال کنندگان بیشتری داشته باشند و تعامل بیشتری با آنها داشته باشد، برندهای بیشتری برای محتوای اسپانسری، پول پرداخت خواهند کرد. اگر پایگاه مخاطبان تولیدکننده محتوا به حد کافی بزرگ باشد، برندها ممکن است با آنها تماس گرفته و به آنها پیشنهاد شراکت دهند. به عبارت دیگر، تولیدکنندگان محتوا می‌توانند به بازار تولیدکننده محتوا اینستاگرام ملحق شوند یا یا برندهایی ارتباط برقرار کنند که می‌توانند به طور واقعی آنها را تبلیغ کنید و متناسب با جایگاه آنها هستند. یا می‌توانند از یک پلتفرم بازاریابی اینفلوئنسر برای یافتن فرصت‌ها و ارتباط با شرکا استفاده کنند.
  تبلیغ شرکت‌های وابسته
شرکت‌های وابسته از فروش ناشی از تگ‌های محصول استفاده شده در پست‌ها، استوری‌ها و ریلزها، کمیسیون دریافت می‌کنند. بنابراین، به جای دریافت پول برای تبلیغ و شناساندن برند، زمانی که دنبال کنندگان یک تولیدکننده محتوا، روی پیوندهای قابل پیگیری کلیک می‌کنند یا از کدهای تبلیغاتی برای خرید محصولات و خدماتی که تبلیغ می‌کنید استفاده می کنند، درآمد کسب می‌کند و  در مقابل، برند به تولیدکننده محتوا، کمیسیون اندکی به شکل درصد یا نرخ ثابت به ازای هر فروش می‌پردازد.

برندها ممکن است مستقیما با تولیدکننده محتوا تماس بگیرند تا علاقه او را برای تبدیل شدن به یک عضو وابسته، ارزیابی کنند. از سوی دیگر، می‌توانند با یکی از بسیاری از بازرگانانی که برنامه‌های وابسته را تبلیغ می‌کنند یا بازارهای جستجوی آنلاین برای یافتن فرصت‌ها، تماس بگیرند. البته، اینفلوئنسرهای بزرگ، بیشترین درآمد را به عنوان وابسته دارند. با این حال، اینفلوئنسرهای کوچکتر با دنبال کنندگان وفادار، می‌توانند از طریق این برنامه‌های مبتنی بر کمیسیون، از بازدهی متوسطی برخوردار شوند.
  فعال کردن بج یا نشان
اگر حداقل ۱۰ هزار دنبال کننده و یک حساب تجاری یا تولیدکننده محتوا دارید، می‌توانید با بج‌های اینستاگرام درآمد کسب کنید. بج‌ها به دنبال‌کنندگان، اجازه می‌دهند در طول ویدئوهای زنده، قدردانی و حمایت خود را از تولیدکننده محتوا نشان دهند (می‌توانید آنها را به عنوان انعام در نظر بگیرید).

هنگامی که بج‌ها را از طریق پروفایل اینستاگرام خود فعال می‌کنید، به طور خودکار در زمان ویدئوهای زنده شما، در دسترس خواهند بود. وقتی مخاطبان شما بج را می‌خرند، قلب‌ها را در کنار نام کاربری آن‌ها می‌بینید.

طبق اعلام اینستاگرام، سازندگان ۱۰۰ درصد درآمد را از بج‌های خریداری شده در طول یک ویدئوی زنده منهای مالیات‌های قابل اعمال، هزینه‌ها و ۳۰ درصد سهم گوگل و اپل برای خریدهای درون برنامه‌ای، دریافت می‌کنند.
  کالای خود را بفروشید
 اگر محصولات یا کالایی برای فروش دارید، می‌توانید یک فروشگاه اینستاگرام باز کنید و شروع به کسب درآمد کنید. هنگامی که فروشگاهی را باز کردید (برای انجام این کار به یک حساب تجاری یا سازنده نیاز دارید)، خریداران می‌توانند کاتالوگ شما را مرور کنند، قیمت‌ها را بررسی کنند، درباره محصولات، اطلاعات کسب کنند و مستقیما در اینستاگرام یا با کلیک کردن بر روی وب سایت شما خرید انجام دهند.

 برای تبلیغ فروشگاه خود، می‌توانید محصولات خود را در ریلزها برچسب‌گذاری کنید، استیکرهای خرید را به استوری‌های خود اضافه کنید و با اجازه دادن به سایر تولیدکنندگان محتوا که محصولات شما را برچسب‌گذاری کنند، از مخاطبان جدید استفاده کنید.
  فعال کردن تبلیغات در ریلزها
پس از پایان دادن به برنامه جایزه Reels Play اینستاگرام در اوایل سال جاری، شرکت متا اعلام کرد که در حال توسعه «تبلیغات در ریلزها» است که یک برنامه کسب درآمد مبتنی بر عملکرد در اینستاگرام و فیس‌بوک است. طبق اعلام متا، با یک مدل مبتنی بر عملکرد، تولیدکنندگان محتوا می‌توانند بر محتوایی تمرکز کنند که برای مخاطبانشان معنادار است و به رشد آنها کمک می‌کند. تبلیغات کنندگان برای دسترسی به افراد بیشتر، به موجودی تبلیغات بیشتری دسترسی پیدا می کنند و افراد با تبلیغات مرتبط‌تر، تجربه‌ی مشاهده‌ی ثابت‌تری را دریافت می‌کنند.
  چقدر می توانید در اینستاگرام درآمد کسب کنید؟    پتانسیل درآمد اینستاگرام شما به چهار عامل اصلی بستگی دارد:
تعداد دنبال کننده‌ها: هرچه تعداد دنبال کننده‌های بیشتری داشته باشید، پتانسیل درآمد شما بیشتر است. با این حال، برندها همچنین می خواهند نرخ تعامل خوبی را مشاهده کنند. طبق بررسی شرکت فناوری بازاریابی هایپ آدیتور، اینفلوئنسرهایی با ۱۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ دنبال کننده، به طور متوسط ۱۴۲۰ دلار در ماه درآمد دارند، در حالی که افرادی که بیش از یک میلیون دنبال کننده دارند، حدود ۱۵ هزار و ۳۵۶ دلار درآمد دارند.

نرخ تعامل: تعامل، نحوه تعامل افراد با محتوای شما از طریق پسند، نظرات، اشتراک‌گذاری و ذخیره‌ها را اندازه‌گیری می‌کند. اگر مخاطبان کمی داشته باشید اما تعامل بسیار خوبی داشته باشید، می‌توانید درآمد بیشتری نسبت به زمانی که مخاطبان انبوهی بدون تعامل دارید، داشته باشید.

حوزه فعالیت: طبق اعلام شرکت سِل فای، ۱۱ حوزه سودآور در اینستاگرام در سال ۲۰۲۳ به ترتیب نزولی، سفر، زیبایی، مد، سلامت و تناسب اندام، سبک زندگی، فرزندپروری، تجارت، موسیقی، عکاسی، غذا و حیوانات هستند. هدف قرار دادن یکی از این حوزه‌ها، می‌تواند ایجاد مخاطبین بیشتر و ایجاد پست‌های حمایت‌شده را آسان‌تر کند.

شهرت شما: تعداد زیاد دنبال کنندگان در اینستاگرام، مطمئنا به افزایش پتانسیل درآمد شما کمک می‌کند. با این حال، بسیاری از برندها با ورزشکاران مشهور، دانشمندان و سایر متخصصان موضوع کار می‌کنند تا از شهرت خود بدون در نظر گرفتن تعداد دنبال‌کنندگان آنلاین‌شان، استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • «فرسایش خاک در ایران» سه برابر میانگین کشورهای آسیایی و 20 برابر میانگین جهانی! - استاد دانشگاه یزد: ایران در رده پنجم از نظر ثروت منابع طبیعی جهان قرار دارد
  • فرم امتیازدهی علمی داوطلبان جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها اصلاح شد
  • استقبال از نمایشگاه قرآنی امسال بیش از توقع بود/ ۱۰۰ جلد از آثار اندیشمندان مسیحی در مورد اهل‌بیت (ع) به چاپ می‌رسد
  • ۵ درصد اهداف بودجه ۱۴۰۲ محقق نشد/ شروع اصلاح ساختار بودجه در ۱۴۰۳
  • رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه دولت
  • آموزش: چگونه از اینستاگرام درآمد کسب کنیم؟
  • آنروا: تامین منابع لازم برای ادامه امدادرسانی در غزه
  • دانشگاه‌های دولتی و رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه
  • سرریز چهار سد طی دو ماه اخیر در کردستان
  • بهره بردن از بازار سرمایه و ظرفیتهای نهفته آن در سال جهش تولید