Web Analytics Made Easy - Statcounter

متین رضوانی‌پور پژوهشگر و آهنگساز شناخته شده موسیقی نواحی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های خود بیان کرد: قطعاً به واسطه شیوع ویروس کرونا کارهای ما هم تعطیل شده است و ناچاریم با ماندن در خانه به رسیدگی به امور جاری زندگی بپردازیم. اما در همین مدت هم بنده مشغول کار روی ترانه‌های خیلی قدیمی ایرانی به ویژه طهران بودم که قرار است به واسطه حمایت‌های یک ناشر این پروژه پیش روی مخاطبان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شرایطی که برای تولید و عرضه این مجموعه موسیقایی در نظر گرفته شده اجرای ترانه‌های شادمانه‌ای است که بر اساس نیاز امروز جامعه انتخاب و تنظیم مجدد شده است. ما برای بازسازی این پروژه فضای کار را به گونه‌ای طراحی کردیم که علاوه‌بر وفاداری به اصول و اساس موسیقی ایرانی، گونه‌های دیگری از موسیقی را نیز به کار اضافه کنیم که بتواند مخاطبان غیرتخصصی جامعه را نیز تحت پوشش قرار دهد و فکر می‌کنم پس از انتشار می‌تواند با استقبال شنوندگان مواجه شود چرا که در برگیرنده ترانه‌ها و موسیقی‌هایی است که نزدیکی زیادی به گوش شنیداری مردم دارد.

این پژوهشگر و خواننده گفت: پیش‌بینی ما این است که هر دو یا سه هفته یک بار یک تک آهنگ از این پروژه در فضای مجازی منتشر شود. این در حالی است که بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته حدود ۱۲ قطعه برای این پروژه در نظر گرفته شده که برای دریافت مجوز اشعار از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمامی اقدامات لازم انجام گرفته و در زمان پیش‌بینی شده در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد. به هر حال این کار یک تجربه متفاوت در راستای کارهای من محسوب شده و به نوعی اثری است که در فرآیند اقتصادی نظام موسیقی کشورمان قرار دارد و فکر می‌کنم می‌تواند هم برای من و هم برای مخاطبان تجربه شنیداری متفاوتی به حساب آید.

رضوانی‌پور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به فعالیت‌های دیگر خود در عرصه موسیقی آیینی نیز توضیح داد: من طی این سال‌ها ۳۲ جلد کتاب پژوهشی نوشته‌ام که تاکنون فقط ۱۰ جلد آن منتشر شده است. اما چقدر بد که وقتی برای انتشار آن ۲۲ جلد منتشر نشده اقدام می‌کنم بسیاری از ناشران که شاید حق هم دارند، به من می‌گویند چون منفعت مالی برایشان ندارد از انتشار و چاپش معذورند.

وی افزود: این درباره آثار موسیقایی هم نیز صدق می‌کند چرا که بنده بیش از ۳۰ هزار قطعه مذهبی سنتی را از نقاط مختلف ایران جمع‌آوری کرده‌ام که می‌تواند به‌عنوان مجموعه‌ای با نام «دانشنامه الحان مذهبی» منتشر شود و آرزوی من را محقق کند اما افسوس که کمتر تهیه‌کننده و ناشری حاضر به همکاری است.

کد خبر 4901230 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: موسیقی نواحی موسیقی ایرانی ویروس کرونا موسیقی ایرانی برنامه تلویزیونی تئاتر ایران ماه مبارك رمضان ویژه برنامه تلویزیونی ماه رمضان رادیو شبکه پنج سیما برنامه رادیویی فیلم کوتاه فیلم سینمایی رادیو نمایش رادیو صبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوروک ؛ از مهم ترین مراکز مذهبی در بین النهرین(+عکس)

عصر ایران - اوروک (Uruk) از شهرهای باستانی سومر در منطقه بین النهرین بود. این شهر در فاصله 250 کیلومتری از جنوب شهر بغداد، روی شاخه باستانی رود فرات که در کتاب مقدس به نام ارخ (اکنون وارکه) شناخته می شود، قرار داشت.

اورک؛ جایی که افسانه ها و تاریخ به هم نزدیک می شوند

اوروک نخستین شهر بزرگ سومر بود که در قرن پنجم پیش از میلاد ساخته شد. این یکی از بزرگترین سکونتگاه های سومریان و از مهم ترین مراکز مذهبی در بین النهرین محسوب می شد. از حدود 5000 پیش از میلاد تا قرن پنجم پس از میلاد، این شهر به طور مداوم مسکونی بود.

نوشته های خط میخی نشان می دهند که گیلگمش، پادشاه نخستین دودمان حاکمان این شهر و قهرمان حماسه معروف به نام او، دیوارهای شهر را در 4700 سال پیش ساخت. همچنین، مجموعه معبد Eanna توسط وی ساخته شد که وقف الهه Inanna، یا Ishtar، الهه عشق، زایش و جنگ شده بود.

اوروک در دو زمینه شهر مهمی محسوب می شد: دین و علم. هزاران لوح گلی به دست آمده که قدمت آنها به دوران آغازین نگارش در حدود 5000 سال پیش باز می گردند، این امر را تایید می کنند.

دوره اوروک شاهد ظهور زندگی شهری در بین النهرین بود و به تمدن کامل دوره عتیق منتج شد. اوروک یکی از بزرگترین سکونتگاه ها با ساختمان هایی چشمگیر و اولین شواهد از آغاز نگارش محسوب می شود.

اوروک را می توان به نوعی نخستین شهر بین النهرین و جهان نامید. این شهر در سراسر هزاره سوم پیش از میلاد، اهمیت خود را حفظ کرد، اما در دوره‌های بعد رو به زوال رفت.

به راستی، اوروک نقش مهمی در اسطوره شناسی تمدن های بین النهرین ایفا کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ویرانه های خاتوشا ترکیه و سنگ سبز مرموز! (+عکس)

دیگر خبرها

  • چهارشنبه بازار بجنورد، از قدیم تا امروز
  • تهران قدیم| ۲ عکس از خیابان آزادی ۵۰سال قبل!
  • نگاهی به نقش موسیقی ایرانی در آوا‌ها و نوا‌های مذهبی
  • چارواداری در طهران در نقش شرکت‌های مسافربری و باربری | چاروادارها حق گمرکی و راهداری می‌پرداختند
  • اوروک ؛ از مهم ترین مراکز مذهبی در بین النهرین(+عکس)
  • ساختمان قدیم فرمانداری کرمان مرکز سرمایه‌گذاری خارجی می‌شود
  • حامیان هدیه‌های خدا
  • موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه راه‌اندازی شود
  • قبرستان بقیع قدیم ‌ها این شکلی بود + ویدئو
  • تدوین دانشنامه دفاع مقدس در دانشگاه آزاد استان فارس