Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-19@17:49:56 GMT

برگزاری کلاس‌های جبرانی در ابتدای مهر

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۳۲۷۱

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر نیاز باشد برنامه جبرانی در ابتدای سال آینده برای دانش‌آموزان به خصوص در پایه اول دبستان برگزار می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز ضمن تبریک هفته معلم، در خصوص امتحانات دانش‌آموزان دوره ابتدایی گفت: طبق دستورالعمل تهیه شده و جلساتی که در شورای عالی آموزش و پرورش برگزار شد، ارزیابی دانش‌آموزان توسط معلمان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آزمون هماهنگ استانی نخواهیم داشت
حکیم‌زاده درباره امتحانات هماهنگ استانی، ادامه داد: به این امتحانات از قبل هم نقد‌هایی وارد می‌شد و با توجه به بازبینی‌های انجام شده، آزمون هماهنگ استانی نخواهیم داشت و پس از پایان فرایند آموزش دروس، با محوریت معلم، ارزیابی‌ها انجام می‌شود.

او افزود: با توجه به اهمیت مهارت‌های خواندن و نوشتن به خصوص در پایه اول دبستان، اگر نیاز باشد برنامه جبرانی در ابتدای سال آینده برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در خصوص دغدغه خانواده‌ها درباره شبکه «شاد»، تصریح کرد: آموزش و پرورش قبل از راه‌اندازی سامانه شاد با توجه به مأموریت ذاتی‌اش که تداوم آموزش است، یکی از اقدامات آموزش تلویزیونی بود و علاوه بر آن معلمان از طریق فضای مجازی به دانش‌آموزان درس می‌دادند.

حکیم زاده افزود: در مناطق روستایی و عشایری، راهبران آموزشی درس‌نامه‌هایی را تهیه کردند و در بین دانش‌آموزان توزیع کردند همچنین کمک به رفع اشکال دروس نیز داشتند.

او با اشاره به ضرورت ایجاد شبکه «شاد» گفت: شبکه آموزشی دانش‌آموزان (شاد)، اقدامی در کنار سایر فعالیت‌ها بود، زیرا لزوم وجود برنامه هماهنگ و منسجم و مورد تأیید آموزش و پرورش ایجاب می‌کرد که اپلیکیشن با کاربرد ۱۰۰ درصد آموزشی ایجاد شود و تلاش می‌شود تا اشکالات کم شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره حضور بیش از یک دانش‌آموز از یک خانواده با تلفن همراه در «شاد» بیان کرد: زمان اعلام شده برای کلاس‌ها شناور است و در دوره ابتدایی از ساعت ۸ تا ۴ بعدازظهر اعلام شده است که با توافق والدین و مسئولان مدارس، قابل تغییر بوده و اگر تداخلی وجود داشته باشد رفع می‌شود، ضمن اینکه برنامه‌های کلاسی و تلویزیونی قابلیت دانلود دارد؛ در دستورالعمل شاد نیز از مدیران مدارس خواسته‌ایم که اگر دانش‌آموزانی نمی‌توانند از این سامانه استفاده کنند، با ذکر دلایل اعلام کنند.
سلامت دانش‌آموزان، مهم‌ترین اولویت ما است
حکیم‌زاده درخصوص زمان آزمون تیزهوشان نیز اظهار کرد: این موضوع به سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان باز می‌گردد، اما در هرحال برای تمام برنامه‌ها تابع تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم.

او در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برگزاری امتحانات دانش‌آموزان به صورت حضوری است، گفت: والدین دغدغه‌ای نداشته باشند؛ چرا که سلامت دانش‌آموزان، اولین و مهم‌ترین اولویت ماست و ما بر اساس پروتکل‌های بهداشتی عمل می‌کنیم.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: برنامه جبرانی آموزش و پرورش امتحانات معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۳۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن زارعی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: ایران اسلامی با انجام عملیات غرورآفرین وعده صادق دفاع از ارزش‌های خود را به نمایش گذاشت و این حرکت شجاعانه توسط نیروهای مسلح درس بزرگی برای همه مدیران بود تا با جسارت و شجاعت برای انجام مسؤولیت و وظایف خود قدم بردارند.

وی به اهمیت برگزاری آزمون‌های نهایی پرداخت و افزود: در گذشته نحوه برگزاری این آزمون‌ها غلط بوده و دانش‌آموزان بیشتر به سمن حافظه محوری سوق یافته‌اند در حالی که این امر آسیبی به نظام آموزشی است.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با یادآوری اینکه اصلاح ساختار برگزاری آزمون نهایی مورد توجه قرار گرفت، افزود: در سال گذشته سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سال‌جاری به ۶۰ درصد رسیده است.

زارعی، اذعان کرد: برنامه ما برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک استاندارد در مراکز آزمون است که تا سال ۱۴۰۷ انجام می‌گیرد و البته این مهم نیازمند داشتن مراکزی استاندارد و مجهز است.

وی برقراری تأمین امنیت آزمون‌ها را رسالت وزارت کشور از طریق شورای تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها دانست و عنوان کرد: این کار با همکاری دستگاه‌های متولی و شورای تأمین هم در سطح ملی و هم استانی و شهرستانی دنبال می‌شود.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قریب ۱۰۰ عنوان آزمون برگزار می‌شود، اضافه کرد: عوامل اجرایی یک ماه درگیر برگزاری این آزمون‌ها هستند لذا باید زیرساخت‌های لازم برای برگزاری آزمون‌های نهایی ایجاد شود.

زارعی تدوین یک نسخه برای کل کشور در حوزه برگزاری آزمون‌های نهایی را نادرست خواند و گفت: ارتقای کیفیت آزمون‌های سنجش باید براساس تحلیل‌ها و داده‌های اطلاعاتی هر استان و منطقه باشد.

گفتنی است؛ در آزمون‌های نهایی پیش رو تقریباً یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز سطح کشور به صورت مستقیم درگیر این آزمون‌ها هستند.

کد خبر 6081676

دیگر خبرها

  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • آغاز ساخت ۵۰ فضای آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی