Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@07:07:56 GMT

گوشت و برنج در یک سال گذشته چقدر گران شد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۱۸۱۲

گوشت و برنج در یک سال گذشته چقدر گران شد؟

بر پایه آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، در یک ماه منتهی به اسفندماه سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال گذشته (سال ۹۷)، قیمت هر کیلوگرم برنج داخلی هاشمی درجه یک ۲۳ هزار و ۲۵۴ تومان با رشد ۴۲.۱ درصد بوده است.

همچنین در اسفندماه سال ۹۸ نرخ هر کیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی درجه یک ۱۱ هزارو ۵۱۸ تومان و برنج تایلندی (غیر از هومالی) هفت هزار و ۴۲۲ تومان رسید که به ترتیب ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد و ۱۱.۷ درصد رشد داشتند.

گوشت گوسفندی (مخلوط) در اسفندماه سال ۹۸ به صورت میانگین ۸۸ هزار و ۸۰۲ تومان، و گوشت گوساله  ۷۴ هزار و ۱۴۸ تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب  ۲.۴ درصد و ۰.۹ درصد کاهش داشته است. 

متوسط قیمت هر کیلوگرم شکر سفید در اسفندماه ۹۸ به ۶ هزار و ۱۰۴ تومان و قیمت هر بسته شکر ۹۰۰ گرمی پنج هزار و ۹۲۰ تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۱۳.۸ درصد و  ۱۵  درصد رشد را نشان می‌دهد.

همچنین بهای هر کیلوگرم گوشت مرغ تازه در اسفندماه سال ۹۸ نزدیک ۱۲ هزارو ۷۳۵ تومان بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (سال ۹۷) ۱۲.۶ درصد کاهش داشته است.

براساس آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، در اسفندماه سال ۹۷ قیمت هر کیلوگرم برنج طارم اعلاء ۱۶ هزارو ۲۲۲ تومان، برنج داخلی هاشمی درجه یک ۱۶ هزار و ۳۶۶ تومان، برنج پاکستانی باسماتی درجه یک ۱۱ هزار و ۷۳ تومان، برنج تایلندی (غیر از هومالی) ۶ هزار و ۶۴۳ تومان، گوشت گوسفندی (مخلوط) ۹۱ هزار و ۲۵ تومان، گوشت گوساله ۸۱ هزار و ۴۸۴ تومان، شکر سفید پنج هزار و ۳۶۲ تومان و شکر بسته ۹۰۰ گرمی پنج هزار و ۱۴۶ تومان و گوشت مرغ تازه ۱۴ هزار و ۵۷۹ تومان بوده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت پروندهٔ خبری بازار مواد غذایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت مدت مشابه سال گذشته اسفندماه سال ۹۸ اسفندماه سال درجه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند

کشاورزان مازندران با آغاز آئین نشای مکانیزه در ۸ هکتار از اراضی شالیزاری روستای فیروزکلای بخش دشت سر آمل به استقبال کشت زراعی جدید رفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، شامگاه_پنجشنبه سی‌ام فروردین _ اولین نشای مکانیزه مازندران با حضور استاندار مازندران، نماینده مردم آمل در مجلس، سرپرست جهاد کشاورزی مازندران در هشت هکتار از زمین کشاورزی مرحوم اولیایی روستای فیروزکلای بخش دشت سر آمل آغاز شد؛ بابک مؤمنی سرپرست جهادکشاورزی استان مازندران در این مراسم با بیان اینکه ۲۱۵۰۰۰ هکتار از اراضی استان سطح زیرکشت برنج وجود دارد که بیشتر از این امکان قابلیت کشت این محصول امکان نیست، اظهار کرد: با توجه به جذابیت اقتصادی سایر فعالیت‌ها رو به کاهش است.

وی امنیت غذایی در کشور را مهم دانست و گفت: در چهارچوب برنامه‌ها وزارت کشاورزی و در تبیین شورای سیاست‌گذاری نگاه به سمت بهره‌بری و عملکرد است که با دانش محققین و انتقال این دانش همراه است.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران از تشکیل انجمن کشاورزان پیش رو در مازندران اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی شده ۱۰ تا ۱۵ درصد با استفاده از برنامه کود کامل و ریزمغذی‌ها در سیستم آبیاری متناوب و ارتقای عملکرد داشته باشیم که این برنامه قابل تحقق خواهد بود.

مؤمنی با تاکید بر اینکه بیش از ۹۱ درصد ظرفیت آبندان پر شده است ولی سدها مشکل داریم، خاطرنشان کرد: ۱۷۵۰۰۰ هکتار با بیش از ۸۰ درصد شخم اولیه انجام شده و قریب به ۵۸۰۰۰ هکتار با ۳۰ درصد آماده نشاست.

وی از اولین پروژه پایلوت ملی طرح جامع زیرساخت اراضی کشاورزی در نواحی محله فریدون‌کنار خبر داد و گفت: در کشاورزی بحث بازچرخانی آب و تکمیل طرح زیرساخت در اراضی شالیزار که هم زیرساخت تأمین آب داشته باشد و از دسترس خارج نشود تا ظرف دو هفته آینده آماده افتتاح خواهد شد.

وی ضمن پیش‌بینی توسعه ارقام پرمحصول در امسال خاطرنشان کرد: امسال ۲۷۰۰۰ هکتار به سمت کشت پرمحصول داشتیم که با اتخاذ تدابیری از ۹۰۰۰۰۰ تن برنج سفید به بیش از یک میلیون تن برنج خواهیم رسید.

کد خبر 745869

دیگر خبرها

  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • نخستین نشای مکانیزه مازندران آغاز شد
  • شالیکاری در مازندران مکانیزه شود
  • تورم ماهانه قیمت ماهی بالاتر از گوشت قرمز و مرغ
  • کشف برنج و آرد خارج از شبکه در نهاوند
  • جوجه یک روزه چرا گران شد؟
  • کشف برنج و آرد خارج از شبکه در نهاوند 
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • کشف ۳۰۰ کیلوگرم گوشت قاچاق بوفالو