Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-24@10:14:24 GMT

وجود یک هزار و ۴۰۰ بقعه متبرکه در فارس

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۴۴۹۵

وجود یک هزار و ۴۰۰ بقعه متبرکه در فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،جلسه مشترک مدیریت حوزه‌های علمیه استان فارس و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس به منظور بررسی راهکارهای همکاری، درسالن جلسات اداره کل میراث فرهنگی فارس برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین استوار میمندی ریاست مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان فارس با اشاره به ظرفیت های مناسب حوزه علمیه و مراکز مذهبی در موضوع گردشگری زیارتی ، مذهبی ،میراث معنوی خواستار تعامل و همکاری بیشتر بين حوزه علمیه و روحانیون استان فارس با ميراث فرهنگی وگردشگری استان فارس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیریمدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس با اشاره به اینکه در استان بیش از  یک هزار و ۴۰۰ بقعه متبرکه وجود دارد، بیان کرد: برخی از این بقاع مانند مسجد جامع نی‌ریز ،مسجد جامع عتیق شیراز سابقه دیرینه‌ای دارند و مجموعه های تاریخی و فرهنگی آرامگاه سعدی ، حافظیه ،تخت جمشید و  پاسارگاد جزء میراث‌های ملموس جهانی بوده که در فهرست میراث ناملموس نیز از ثبت ۶ تعزیه در استان فارس به عنوان میراث معنوی می توان نام برد.

حجت الاسلام والمسلمین استوار میمندی رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان فارس حوزه علمیه فارس نیز تصریح کرد: هم از نظر علمی و معنوی و سبک معماری سنتی از قبیل مدارس علمیه، بناها و بقاع متبرکه یک میراث ماندگار است که برای میراث فرهنگی و گردشگری زیارتی ،مذهبی و تاریخی یک فرصت مؤثر است.

او، با بیان اینکه بقاع متبرکه و حوزه های علمیه بخشی از ظرفیت های میراث معنوی و تاریخی فارس و شیراز هستند و از این نظر رسالت مشترک بین میراث فرهنگی و حوزه علمیه شیراز است، ادامه داد: باید زمینه ای مناسب برای تشکیل دبیرخانه هنرهای اسلامی و طلاب حوزه‌های علمیه ایجاد شود.

استوار میمندی افزود: شیراز یک هویت عمیق علمی و تاریخی دارد و با توجه به وجود حرم مطهر شاهچراغ (ع) و دیگر امامزادگان ، اماکن تاریخی و میراث فرهنگی شاخص و معروف ،جاذبه های گردشگری زیارتی استان فارس و شهر شیراز شاهد حضور پر شمار گردشگران داخلی و خارجی بوده که  فرصتی برای ارائه و تبلیغ فرهنگ اسلامی-ایرانی را برای ما فراهم کرده است.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان فارس اضافه کرد: برای تحقق این اهداف و معرفی هرچه بیشتر و بهتر استان فارس ، آموزش افراد مستعد و طلاب علاقمند حوزه علمیه به موضوعات گردشگری ، میراث فرهنگی و معنوی ، صنایع دستی و نیز هنرهای جدید باید مد نظر قرار گیرد.

گفتنی است، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس اظهار کرد: این اداره آمادگی دارد در زمینه‌های علمی ،آموزشی و فرهنگی، رونق گردشگری، حفظ و معرفی میراث فرهنگی ، معنوی و صنایع دستی مشارکت کند.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی جاذبه گردشگری حوزه علمیه میراث معنوی میراث فرهنگی حوزه علمیه صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، در حکم محمد افروغ، سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی (سنتی) که به امضای مصطفی ده‌پهلوان رسیده، آمده است: نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی (سنتی) منصوب می‌شوید.

توفیق روزافزون شما را در انجام مسئولیت‌های محوله به خصوص در راستای تحقق شرح وظایف مصوب با همفکری و تعامل با اعضای گروه، همکاران و همچنین تشریک مساعی با معاونت‌ها و پژوهشکده‌ها، از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

طی مراسمی که با حضور رئیس و معاونان پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری همراه بود از خدمات شایسته طیبه عزت‌اللهی‌نژاد، مدیر پیشین گروه پژوهشی هنرهای ملی (سنتی) پژوهشگاه قدردانی شد.

کد خبر 6086086 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان
  • سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد
  • قدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز رونمایی شد
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • روستای هجیج جزو روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی
  • مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • «کرم‌زاده» مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان شد+ سوابق