Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از گیزمگ نوشت: یکی از راه‌های زیر نظر گرفتن رژیم غذایی این است فرد بداند در چه زمانی چه ماده غذایی مصرف می‌کند.

در این زمینه محققان یک سیستم مبتنی بر عینک ساخته‌اند که می‌تواند این کار را با دقتی بالا انجام ‌دهد.

این فناوری که FitByte نام گرفته، توسط محققان دانشگاه کارنگی ملون تولید شده است و از چندین حسگر تشکیل شده که می‌تواند روی عینک‌های موجود نصب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای افرادی که تازه رژیم غذایی خود را آغاز کرده‌اند، یک حسگر مادون قرمز در یک طرف سمت مقابل عینک وجود دارد که حرکات دست به سمت دهان را که با خوردن و آشامیدن مرتبط هستند شناسایی می‌کند.

این حرکات دوربینی را که سمت دیگر عینک قرار دارد هدف قرار می‌دهد. دوربینی که تصاویر غذا و نوشیدنی را ثبت می‌کند تا سوابق مصرف مواد غذایی توسط کاربر ضبط شود.

گرچه در حال حاضر کاربر مجبور است به صورت دستی نوع ماده غذایی یا نوشیدنی که از آن عکس گرفته شده را تشخیص دهد ولی محققان پروژه قصد دارند این فرایند توسط یک سیستم دید هوش مصنوعی رایانه‌ای انجام شود.

علاوه بر این، در مجموع شش یونیت اندازه‌گیری داخلی در داخل عینک، پل بینی و قلاب دسته عینک قرار دارند. این یونیت‌ها حرکات فک که با جویدن مرتبط است و لرزش گلو را که همراه با بلع اتفاق می‌افتد تشخیص می‌دهد و شناسایی می‌کند.

تمامی این اطلاعات به صورت آفلاین پردازش می‌شوند و خوراکی‌های مصرف‌شده توسط کاربر را ضبط می‌کند. همچنین میزان و زمان صرف این نوشیدنی‌ها و غذاها هم ثبت می‌شود. 

شاید در آینده حسگرهای غیرتهاجمی که سطح قند خون را اندازه‌گیری می‌کنند، به ویژگی‌های عینک اضافه شود. همچنین شاید عینک بتواند به یک برنامه گوشی‌های هوشمند هم متصل شود.

مایانک جئول، محقق پروژه، اظهار کرد: تیم تحقیقاتی ما می‌تواند اطلاعات حسگرها را دریافت کرده و الگوهای رفتاری را پیدا کند. مثلا این‌که افراد در چه شرایطی بیشتر می‌خورند، هنگامی‌ که تنها هستند بیشتر می‌خورند یا در کنار دیگران.

جئول در نهایت گفت: محصول تجاری این پروژه سه سال دیگر در دسترس خواهد بود.

کد خبر 507271 برچسب‌ها پژوهش غذا - رژیم تغذیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پژوهش غذا رژیم تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۵۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی

به گزارش مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰ هزار نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشورهای با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریوهای متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روندهای غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آن ها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریوهای پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشورهای با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آن ها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰ هزار تا ۷۵۰ هزار زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه نخست به نفع کشورهای کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میرهای جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را بیشتر به اسیدهای چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • با تغییر رژیم غذایی خود زمین را نجات دهید
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • جایگزین‌های متنوع به جای تخم‌مرغ در غذا‌ها
  • جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی
  • ریزپلاستیک‌ها احتمالا به مغز انسان‌ها هم راه پیدا کرده‌اند
  • آمریکا از درگیری فلسطین و اسرائیل سود می‌برد
  • خودآزاری با برخی رژیم‌های غذایی!
  • (ویدئو) اجرای دیالوگ «خشایار» توسط حمید لولایی در استخر با چایی و عینک شنا!