Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@00:05:46 GMT

کم‌ریسک‌ترین استان برای سرمایه‌گذاری در کشور کدام است؟

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۶۶۷۱

کم‌ریسک‌ترین استان برای سرمایه‌گذاری در کشور کدام است؟

استاندار همدان گفت: «بر اساس اعلام مراجع و منابع رسمی، همدان از کم‌ريسک‌ترين استان‌ها برای سرمايه‌گذای است.»

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از استانداری همدان، سيدسعيد شاهرخی در کارگروه اشتغال و سرمايه‌گذاری استان همدان اظهار کرد: «بايد به سرمايه‌گذاری توجه جدی کنيم و برای سرمايه‌گذار احترام قايل شويم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام مراجع و منابع رسمی، همدان از کم‌ريسک‌ترين استان‌ها برای سرمايه‌گذای است.»

وی با تأکيد بر اينکه بايد موانع را از  سر راه سرمايه‌گذار برداريم، افزود: «در شرايطی که تحريم‌های ظالمانه دشمن بر کشور سايه انداخته بايد با تکيه بر توان داخلی از توليد حمايت کرد. در اين شرايط اقتصادی بايد سرمايه بخش خصوصی را جذب کنيم و طرح‌های عمرانی را راه بيندازيم.»

استاندار همدان گفت: «سند راهبردی و برنامه عملياتی توسعه همدان مطابق سياست‌های اقتصاد مقاومتی و بر اساس راهبردهای دولت تدوين شد و اکنون این استان روی ريل توسعه قرار گرفته و توسعه و پيشرفت را بر مبنای يک برنامه مطالعه شده و منسجم دنبال می‌کند.»

شاهرخی با بيان اينکه در اين برنامه محورهای توسعه همدان مطالعه شده و ظرفيت‌ها و مزيت‌ها شناسايی شده‌اند، اضافه کرد: «در برنامه سه ساله راهبردی و عملياتی استان برای سال جاری و آينده فعاليت‌ها جهشی ديده شده و ميزان سرمايه‌گذاری، اشتغال و توليد در بخش‌های مختلف جهشی بوده است.»

انتخاب 70 طرح‌ مهم برای جهش توليد در همدان

وي با تأکيد بر توسعه سرمايه‌گذاری در همدان، ادامه داد: «برای سال 99 از بين طرح‌هايی که مهم هستند و می‌توانند در جهش توليد و رشد استان مؤثر باشد، 70 طرح به‌عنوان طرح‌های مهم برای جهش توليد در سال جاری انتخاب شده که دستگاه‌های مختلف اجرايی آنها را با سرعت و هدفمند دنبال می‌کنند.»

استاندار همدان عنوان کرد: «در اين زمينه بدون ترديد برای همدان برنامه محور حرکت می‌کنيم و برنامه سه ساله برای مديريت استان در همه بخش‌ها به تفکيک شهرستان و بخش‌ها تدوين شده و  با توجه به نامگذاری سال جاری به نام جهش تولید به‌دنبال آن هستيم طرح‌های پيش‌بينی شده امسال را با جديت بيشتری دنبال و به‌صورت جهشی کار کنيم.»

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری استاندار همدان جهش تولید سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عرفان خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد گفت: هدف اصلی کنفرانس شکل‌دهی و سیاست‌گذاری به اکوسیستم حوزه مهارتی کشور است.

وی ادامه داد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و این کنفرانس می‌تواند چراغ راهی برای مجریان و برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برای تحقق اهداف مهارتی کشور باشد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که مطرح می‌شود نوع، نحوه و کنش نهاد‌های دولتی و خصوصی در حوزه آموزش‌ها و توسعه برنامه‌های فنی‌حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: دولت‌ها برای افزایش نرخ رشد و توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی‌ها می‌کنند یک دولتی اگر بتواند کم‌تر از دو دهم درصد جی دی پی را افزایش دهد می‌توان گفت دولت موفقی است و این شاخص‌ها شاخص‌هایی است که دائماً مقایسه می‌شوند و محاسبه می‌شوند.

خسرویان تاکید کرد: سیاست‌ها باید ارزیابی شوند سیاست‌های اقتصادی، صنعتی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور یکی از این برنامه ها، برنامه حوزه کارآفرینی و مهارت است.

وی افزود: مدل‌های مختلفی در دنیا کار شده است که در طول کنفرانس مقالات ارزشمندی در این زمینه در پنل‌ها ارائه می‌شود معروف‌ترین مدل فنی و حرفه ای، مدل کشور آلمان است کشوری که اقتصاد قدرتمند و پایدار دارد و برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

خسرویان افزود: در کشور چین یک چرخش راهبردی اتفاق افتاده است بازی و برنامه‌های آموزشی نخبه پرورانی به برنامه‌های آموزشی انبوه تغییر یافته است که محور آن کالج‌های فنی و حرفه‌ای هستند. کشور چین برنامه‌های جدی در حوزه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌است و چند ده میلیارد به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: کشور هند نیز به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور، برنامه‌های مفصلی را در حوزه آموزش مهارتی و توسعه برنامه مهارتی طراحی کرده در حقیقت هند خود را پایتخت مهارت جهان معرفی کرده‌است می‌بینیم که همه کشور‌ها برنامه‌های گوناگون دارند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: ما در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم مقام معظم رهبری شعار امسال را بحث تولید با مشارکت مردم قرار داده‌اند اگر جهش تولید بخواهیم یکی از محور‌های آن جهش حوزه مهارت در کشور است و باید با همکاری بین دستگاهی و سیاست‌گذاری‌های دقیق در بالادست بتوانیم برنامه‌های حوزه مهارتی و فنی‌حرفه‌ای را در کشور طراحی کنیم.

وی افزود: امیدواریم در این دو روز به این اتفاقات پرداخته شود افتخار ما این است که از ابتدای دولت سیزدهم در دوره جدید وزارت علوم با توجه وزیر علوم دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای ارتقای خوبی یافته است و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در نظام آموزش عالی کشور در شاخص‌های مختلف رشد خوبی داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی