Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@20:25:09 GMT

کشف و ضبط ۶ تن الکل متانول غیر مجاز در کاشان

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۷۲۸۴

کشف و ضبط ۶ تن الکل متانول غیر مجاز در کاشان

محسن تقی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه همزمان با شیوع کرونا در سطح کشور دانشگاه علوم پزشکی کاشان تمام تلاش خود را برای تأمین نیازهای بهداشتی همشهریان کاشانی به کار بست، اظهار داشت: بر این مبنا با چند کارخانه تولیدی کاشان مذاکراتی انجام شد و آنها برخی از خط‌های تولید خود را برای تولید مواد ضدعفونی کننده تغییر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به صدور مجوز به برخی از کارخانجات صنعتی برای تولید مواد ضدعفونی کننده افزود: به هفت کارخانه سطح شهرستان که امکان و توانایی تولید مواد ضد عفونی کننده را داشتند مجوز تولید ۱۶ نوع ضد عفونی کننده دست و سطوح داده شد.

تولید الکل در سه کارخانه سطح شهرستان کاشان برای رفع نیاز شهروندان کاشانی به مواد ضدعفونی کننده

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: با توجه به نیاز مبرم شهروندان کاشانی به مواد ضدعفونی کننده در روزهای ابتدایی شیوع کرونا، یک کارخانه تولید الکل نیز در کاشان راه اندازی و با توجه به درخواست سه کارخانه مواد غذایی برای تولید الکل در حال حاضر دو کارخانه دیگر نیز اقدام به تولید الکل با درجه خلوص بالا کرده و تا حدود زیادی نیاز منطقه را برطرف نموده اند.

وی با بیان اینکه از ۱۵ اسفندماه سال گذشته به بعد در تمام داروخانه‌های منطقه انواع مواد ضدعفونی کننده به اشکال مختلف موجود بود، تصریح کرد: تاکنون بیش از ۱۶۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در سطح دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل توزیع شده است.

پلمب کارگاه‌های تهیه و توزیع الکل متانول غیر مجاز در خارج از کاشان

تقی زاده با اشاره به توزیع برخی از مواد ضدعفونی کننده مثل الکل در روزهای ابتدایی شیوع کرونا خارج از شبکه توزیع قانونی در کاشان خاطرنشان کرد: چند کارگاه تولید این مواد در خارج از کاشان که به صورت غیرمجاز اقدام به تهیه و توزیع متانول می‌کردند شناسایی و پلمب شد.

وی همچنین از کشف و ضبط دو نیسان وانت با نزدیک به شش تن الکل متانول غیر مجاز در کاشان خبر داد و بیان داشت: با تلاش بازرسان این معاونت تاکنون ۷۰ مورد بازرسی از داروخانه‌ها، مراکز عرضه فرآورده‌های بهداشتی و همچنین تجهیزات پزشکی انجام شده است.

نیاز روزانه بیمارستان‌های منطقه کاشان به ۴۰ هزار عدد دستکش در بحران کرونا

معاون غذا و دارو دانشگاه در مورد توزیع دستکش نیز گفت: بیمارستان‌های این منطقه پیش از شیوع بیماری کرونا روزانه کمتر از پنج هزار عدد دستکش مصرف می‌کردند که در بحران کرونا تنها مصرف دستکش بیمارستان بهشتی کاشان روزانه به بیش از ۲۰ هزار عدد افزایش یافت و با توجه به نیاز سایر مراکز بهداشتی و درمانی از جمله بیمارستان سید الشهدا (ع) آران و بیدگل نیاز به دستکش روزانه به بیش از ۴۰ هزار عدد می‌رسید که خوشبختانه با تلاش و پیگیری تمام نیاز بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی تأمین شد.

کد خبر 4914699

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کاشان ویروس کرونا الکل سازمان غذا و دارو ویروس کرونا ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز ایلام شیوع کرونا قزوین کمک به نیازمندان شهرکرد بیرجند مواسات گرگان جهش تولید بارش باران مواد ضدعفونی کننده تولید الکل هزار عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است/ توزیع در ۸ استان

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت گفت: اجرای طرح مطالعاتی دستگاه پاکدم یا قلیان اکسیژن به صورت آزمایشی تحت نظارت وزارت بهداشت با هدف کاهش مصرف قلیان دخانی در هشت استان کشور آغاز شده است. - اخبار اجتماعی -

مهندس بهزاد ولی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در واکنش به خبر تسنیم درباره عرضه قلیان اکسیژن در کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌های تهران اظهار کرد: طرح مطالعاتی دستگاه "پاکدم" یا "قلیان اکسیژن" در حال حاضر به صورت آزمایشی، تحت نظارت وزارت بهداشت حدود دو سال است که در هشت استان‌ کشور در حال اجراست. این وسیله ثبت اختراع شده و بعد از اینکه تأییدیه آن از سازمان غذا و دارو گرفته شد به عنوان تجهیزات پزشکی ثبت و در سازمان غذا و دارو استانداردهایی برای آن در نظر گرفته شده است. در این وسیله از ترکیب گازهای اکسیژن و N2O با رعایت حدود تعیین شده در سازمان غذا و دارو برای اطمینان از اینکه ضرری برای سلامتی افراد نداشته باشد استفاده می‌شود.

وی افزود: به دلیل نگرانی وزارت بهداشت از افزایش مصرف قلیان که نسبت به سال 95 بیش از 50 درصد افزایش داشته است، گسترش بی‌رویه مراکز عرضه قلیان بعد از همه گیری بیماری کرونا و ضعف در اجرای قانون ممنوعیت استعمال دخانیات در مراکز عرضه قلیان که مستلزم همکاری تنگاتنگ ارگان های برون بخشی است، اجازه داده شد که طرح بررسی دستگاه پاکدم در 10 استان کشور شامل تهران، آذربایجان شرقی، البرز، فارس، خوزستان، گیلان، مازندران، کرمان، بوشهر و سیستان و بلوچستان آغاز شود و در ادامه با درخواست دانشگاه‌های دیگر، هماهنگی برای توسعه مرحله آزمایشی طرح در استان‌های خراسان شمالی، اصفهان و زنجان انجام شد.

وی ادامه داد: این طرح در مرحله آزمایشی قرار دارد و بعد از مشخص شدن نتایج مطالعه که تحت نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی مرتبط انجام می‌شود؛ در صورت اثبات اثربخشی و تأثیر آن بر کاهش مصرف قلیان دخانی، به صورت سراسری اجرا خواهد شد. وزارت کشور نیز به استان‌های مجری طرح، این موضوع را ابلاغ کرده و نمونه برداری‌ها از استانهای تحت پوشش این طرح در حال انجام است.

ولی‌زاده تصریح کرد: در مرحله اولیه مطالعه، شاخص‌های سلامتی در هنگام استفاده از این دستگاه مورد بررسی قرار گرفت که نتایج نشان داد براساس شاخص‌های مدنظر، استفاده از دستگاه پاکدم یا قلیان اکسیژن ضرری را از نظر سلامتی افراد ندارد.

وی با بیان این که متأسفانه قلیان به عنوان یک وسیله تفریحی در جمع‌های خانوادگی و دوستانه استفاده می‌شود؛ یادآور شد: این موضوع در حال بررسی است که این دستگاه تا چه میزان می‌تواند جایگزین قلیان و مواد دخانی باشد.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان این که نتایج طرح مذکور در امکان جایگزینی با قلیان دخانی حاوی تنباکو تا پایان سال مشخص می‌شود؛ خاطرنشان کرد: پس از آن تصمیم گرفته می‌شود که این طرح به چه صورت در کشور اجرا شود.

وی درباره ترکیب موجود در این قلیان به ارائه توضیحات بیشتر پرداخت و گفت: در این دستگاه گاز N2O به عنوان گاز خنده و شادی آور در ترکیب با اکسیژن مورد استفاده قرار گرفته و احتمال می‌رود که این ترکیب بتواند جایگزین اعتیاد به نیکوتین و تنباکو باشد. شواهد تاکنون نشان داده افرادی که این وسیله را مصرف کرده‌اند پس از مصرف قلیان اکسیژن تمایل چندانی به مصرف مواد دخانی ندارند؛ البته باز هم باید نتایج آزمایش به طور قطعی مشخص شود. انتظار داریم که با پایان یافتن مرحله آزمایشی این طرح، علاوه بر مشخص شدن اثرات مرتبط با سلامتی، درباره بحث جایگزینی آن با مواد اعتیادآوری مانند نیکوتین و تنباکو نیز به نتیجه برسیم.

ولی‌زاده در پاسخ به این سؤال که آیا ممکن است تخلفاتی در مراکز عرضه قلیان اکسیژن رخ بدهد و از گازهای غیرمجاز در این وسیله استفاده شود؟ تشریح کرد: باید توجه داشت که اولاً‌ نیکوتین حاوی بسیاری از مواد سمی و تنباکوی معطر حاوی فلزات سنگین و مواد شیمیایی بسیار مضر است دوماً در تنباکوهایی که در برخی از مراکز عرضه قلیان مواد و ترکیبات دیگری اضافه می‌شود برای افزایش وابستگی و حفظ مشتری انجام می‌شود بنابراین آنچه الان بیشتر مورد نگرانی ماست؛ توزیع تنباکوهای معطر و مواد دخانی حاوی نیکوتین است نه تخلفاتی که ممکن است در توزیع قلیان اکسیژن رخ دهد. از سوی دیگر قلیان‌های اکسیژن تحت نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی عرضه می شود و استفاده از گازهای دیگر در این قلیان مجاز نیست و دانشگاه‌ها با مجریان این طرح یعنی قهوه خانه ها و کافی شاپ هایی که این طرح در آنها اجرا می شود نیز تعهد نامه هایی اخذ می‌کنند و این مراکز صنفی نیز با رضایت خودشان در این طرح مشارکت می‌کنند و به دلیل سود اقتصادی عرضه این قلیان در این مراکز، توجیهی ندارد که بخواهند تخلفی در این زمینه داشته باشند.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت تأکید کرد: گازهای اکسیژن و N2O اعتیادی برای مصرف کننده ایجاد نمی‌کند و به محض این که مصرف متوقف می‌شود فرد نیازی برای مصرف مجدد احساس نمی‌کند و بنابراین مصرف قلیان اکسیژن وابستگی آور نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • دردسرهای جالب مردی که بدنش الکل تولید می‌کند!
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است/ توزیع در ۸ استان
  • تبرئه مردی که بدنش الکل تولید می‌کند!
  • ‌توزیع بیش از یک میلیون مکمل آهن در مدارس دخترانه فارس
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • کشف توزیع غیر مجاز یک هزار تن گندم یارانه‌ای در خوی
  • سبد غذایی مناسب ایرانیان تا پایان هفته اعلام می‌شود