Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-03-28@13:44:13 GMT

برخی افراد ناقل، علائم بیماری کرونا را ندارند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۸۵۷۵

برخی افراد ناقل، علائم بیماری کرونا را ندارند

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با بیان اینکه هنوز شهر و استان تهران در زمره شهرهای پرمخاطره از نظر اپیدمی کرونا تلقی می‌شود، گفت: تعدادی افراد ممکن است علائم بالینی کرونا را نداشته باشند اما ناقل بیماری باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران اظهار کرد: در 24 ساعت گذشته 200 مورد جدید در بخش عادی و 58 مورد در بخش ویژه بستری شده و 252 بیمار نیز ترخیص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر ما آمار بستری‌ها در بخش عادی و ویژه را با 24 ساعت قبل مقایسه کنیم تقریباً با کاهش  1.7- دهم درصد روبه‌رو هستیم و در بخش مراجعان نیز با کاهش روبه‌رو بودیم.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران متذکر شد: بالغ بر 2 درصد در 24 ساعت گذشته کاهش اقامت بستری در تخت‌های بیمارستان داشته‌ایم.

زالی اضافه کرد: نسبت به روزهای گذشته با یک شیب نسبتا ملایم‌تری روبه کاهش در آمار تهران داشتیم اما باید این شرایط را کاملاً شکننده تلقی کنیم و به دلیل ذات فریبکارانه، نوپدید بودن ویروس و نیز ماهیت خاص تموج و شناور بودن شرایط این ویروس، در مجموعه کلان‌شهرهایی مانند تهران باید بسیار مراقب بوده و احتیاط کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ممکن است به سرعت شرایط تغییر کند؛ الگوی بستری ما نسبت به 10 روز قبل تفاوت چشمگیری نداشته است؛ تعداد بیماران جدید که در بخش‌های ویژه بستری شدند حدود 2 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران افزود: آنچه مهم است اینکه تعدادی افراد ممکن است علائم بالینی نداشته باشند و این افراد به‌عنوان حاملین در سطح شهر به عنوان افرادی باشند که می‌توانند بیماری را منتقل کنند؛ بنابراین باید کما فی السابق سطح شهر تهران را یک سطح شهر آلوده تلقی کنیم؛ به خصوص سطوحی که در تماس فیزیکی مشترک بین شهروندان است، تلقی شود تا اینکه خلاف آن ثابت شود.

زالی با بیان اینکه طبیعتاً ما تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم، تصریح کرد: به دلیل اینکه هنوز شهر و استان تهران در زمره شهرهای پرمخاطره از نظر بحث اپیدمی تلقی می شود، طبیعتاً تصمیم‌گیری درخصوص مشاغل پر خطر نیز از یک ملاحظات خاص شهر تهران برخوردار خواهد بود.

وی ابراز کرد: اخبار پراکنده‌ای از حضورهای پر تجمع مردم در 48 ساعت گذشته در کنار و درون پارک‌ها  به خصوص بعد از افطار را داشتیم  و باید گوشزد کنیم که این بیماری مطلقاً رخ برنبسته است و نباید فریب بخوریم و اگر باید فراز و فرود آماری روبه‌رو هستیم، این کاملاً می‌تواند شکننده، ناپایدار و بی‌ثبات تلقی شود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران تأکید کرد: این به معنای عادی سازی شرایط نیست و این طور نیست که این بیماری به افول قطعی رسیده باشد. اگر شرایطی را بتوانیم فراهم کنیم که به مدت دو هفته میزان پذیرش بیمارستانی، میزان مراجعین و مجموعه شرایط بیمارستانی ما رو به تنزل باشد آن موقع می‌توانیم از یک ثبات بیشتر صحبت کنیم این باید حداقل دو هفته طول بکشد.

زالی افزود: از شهروندان خواهش می‌کنم کمافی السابق  ملاحظات بهداشتی را داشته باشند و از حضورهای غیرضرور خودداری کنند.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: آمار کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۸۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم بزرگ شدن پروستات چیست؟ (+ گیاه درمانی )

بزرگ شدن پروستات زمانی اتفاق می‌افتد که تجمع آندروژن‌ها از مرگ سلولی پروستات جلوگیری می‌کند و باعث تکثیر سلولی می‌شود و اندازه غده پروستات را افزایش می‌دهد.

بزرگ شدن پروستات، یا هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH)، می تواند علائم ناامیدکننده و ناراحت کننده ای ایجاد کند (معمولاً مشکلات ادراری و جنسی) با این حال، چندین درمان طبیعی و تغییر شیوه زندگی می تواند به کاهش علائم کمک کند.

BPH معمولاً یک تهدید جدی برای سلامتی نیست، اگرچه می تواند بر کیفیت زندگی فرد تأثیر بگذارد.

در این مقاله، درمان های طبیعی برای بزرگ شدن پروستات را به تفصیل شرح می دهیم و علل و عوامل خطر آن را مورد بحث قرار می دهیم.

درمان های طبیعی برای بزرگ شدن پروستات

به گزارش سلامت نیوز، شدت علائم BPH فرد، گزینه های درمانی او را تعیین می کند. اگر این وضعیت بر کیفیت زندگی فرد تأثیر منفی بگذارد، پزشکان ممکن است داروهایی مانند مسدودکننده‌های آلفا و مهارکننده‌های 5 آلفا ردوکتاز یا حتی مداخله جراحی را تجویز کنند.

آلفا بلوکرها با شل کردن عضلات مجرای ادرار و گردن مثانه به کاهش علائم BPH کمک می کنند، که می تواند جریان ادرار را بهبود بخشد.

داروی 5 آلفا ردوکتاز تستوسترون را به دی هیدروتستوسترون (DHT) تبدیل می کند. DHT یک آندروژن است که از مرگ سلول های پروستات جلوگیری می کند و باعث تکثیر آنها می شود. از طریق این اثرات، اندازه غده پروستات را افزایش می دهد. مهار تولید این آندروژن می تواند به کاهش یا توقف رشد پروستات کمک کند.

با این حال، برخی از افراد ممکن است بخواهند داروهای طبیعی برای BPH را امتحان کنند. کسانی که مایلند این راه‌حل‌ها را امتحان کنند، در صورت امکان، ابتدا باید با پزشک مشورت کنند.

1. نخلک اره‌ای

نخل اره ای نخل بومی جنوب شرقی ایالات متحده است. عصاره این گیاه یک مکمل گیاهی محبوب برای درمان BPH است.

نخل اره ای مهارکننده 5 آلفا ردوکتاز است. همچنین دارای خواص ضد التهابی است و می تواند تعداد گیرنده های استروژن و آندروژن (DHT) را کاهش دهد.

پژوهش مصرف روزانه عصاره نخل اره را با کاهش علائم BPH مرتبط کرده است. عصاره گیاه احتمالاً این اثر را دارد زیرا از تولید DHT جلوگیری می کند، هورمونی که ممکن است درباعث رشد پروستات می شود.

با این حال، با شرکت بیش از 5600 شرکت کننده به این نتیجه رسیدند که تفاوت معنی داری بین نخل اره ای و دارونما در درمان علائم BPH وجود ندارد.

2. چاودار

برخی افراد از مکمل های گیاهی ساخته شده از گرده چمن چاودار برای درمان علائم BPH و کاهش التهاب پروستات استفاده می کنند.

سرنیلتون یک داروی رایج گرده چمن چاودار است. این دارو ممکن است تاثیرگذار در کاهش یا توقف رشد پروستات باشد.

عصاره علف چاودار حاوی موادی است که می تواند رشد سلول های پروستات را مهار کرده و التهاب را کاهش دهد مطالعات قدیمی تر. به نوبه خود، این ممکن است به بهبود علائم BPH، مانند تکرر ادرار و شب ادراری کمک کند.

با این حال، علیرغم محبوبیت آن، تحقیقات معاصر نشان نداده اند که سرنیلتون بر علائم BPH در هیچ مطالعه علمی در مقیاس بزرگ تأثیر بگذارد. بنابراین، تحقیقات بیشتر برای اثبات اثربخشی این درمان طبیعی ضروری است.

3. گزنه

گزنه حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی مشابه پیگم و نخل اره ای است. در واقع، درمان های طبیعی برای اختلالات ادراری مختلف اغلب از ریشه گزنه در ترکیب با نخل اره ای استفاده می کنند.

یک بررسی در سال 2019 نشان داد که عصاره ریشه گزنه می تواند به طور موثر علائم BPH را کاهش دهد و کیفیت کلی زندگی افراد مبتلا را بهبود بخشد.

4.گیلاس آفریقایی

عصاره Pygeum africanum از پوست درخت آلو آفریقایی به دست می آید. این عصاره فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد و حاوی طیف وسیعی از اسیدهای چرب، الکل‌ها و استرول‌ها مانند بتا سیتوسترول است.

این مواد اثر آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بر روی سیستم ادراری تناسلی دارند. دستگاه ادراری تناسلی شامل اندام های ادراری و تناسلی است.

تحقیقات فعلی در مورد اثربخشی عصاره Pygeum africanum وجود ندارد. با این حال، یک مطالعه قدیمی در سال 2007 در مورد نتایج درمان BPH در شش کشور اروپایی، بهبودهای مثبتی را در مصرف کنندگان عصاره گزارش کرد.

محققان دریافتند که پس از 1 سال درمان، 43 درصد از شرکت‌کنندگانی که Pygeum africanum یا Serenoa repens (نخل اره‌ای) دریافت کرده‌اند، در نمرات بین‌المللی علائم پروستات (IPSS) و کیفیت زندگی خود بهبود یافته‌اند.

با این حال، جایگزین های دیگر سازگارتر با محیط زیست هستند، زیرا برداشت بیش از حد فعلی پوست درخت پیگم بقای گونه را تهدید می کند.

5. لیکوپن

لیکوپن یک رنگدانه طبیعی است که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات وجود دارد. یک مطالعه آزمایشی نشان داد که مصرف روزانه روغن زیتون فوق بکر غنی شده با لیکوپن باعث بهبود سلامت پروستات و کاهش سطح آنتی ژن اختصاصی پروستات می شود.

گوجه‌فرنگی غنی‌ترین منبع لیکوپن در دسترس بیشتر افراد است، اما چند میوه و سبزیجات دیگر حاوی سطوح پایین‌تری از این آنتی‌اکسیدان هستند.

معمولاً هر چه رنگ میوه یا سبزی صورتی یا قرمز بیشتر باشد، میزان لیکوپن آن بیشتر است.

منابع دیگر لیکوپن عبارتند از:

    پاپایا     گریپ فروت صورتی     هندوانه     گواوا     هویج     فلفل دلمه ای قرمز     زردآلو     کلم قرمز .6چای سبز

چای سبز حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان ها است که برخی از آن ها تحقیقات نشان داده است که سیستم ایمنی را تقویت کرده و به طور بالقوه رشد سلول های خوش خیم پروستات را کند می کند.

با این حال، مهم است که به خاطر داشته باشید که چای سبز حاوی کافئین است. کافئین می‌تواند مثانه را تحریک کند و باعث می‌شود که ناگهانی ادرار کنید و علائم BPH را بدتر کنید.

7. روی

استروژن از جذب روی در روده ها جلوگیری می کند. همانطور که سطح استروژن افراد با افزایش سن افزایش می یابد، مصرف روی کاهش می یابد.

تحقیقات نشان می دهد که کمبود مزمن روی ممکن است احتمال سرطان پروستات در افراد بالای 50 سال را افزایش دهد.

مصرف مکمل‌های روی یا افزایش مصرف روی در رژیم غذایی می‌تواند خطر کمبود روی را در افراد کاهش دهد.

روی همچنین می‌تواند تولید DHT را کاهش داده و این آندروژن را از اتصال به گیرنده‌ها مهار کند و به طور بالقوه علائم BPH را کاهش دهد.

طیور، غذاهای دریایی و چندین دانه و مغزها مانند کنجد و تخم کدو حاوی روی هستند.

8. سویا

سویا یک مهارکننده 5 آلفا ردوکتاز و یک استروژن با قدرت کم است. سویا ممکن است مکان‌های گیرنده‌ای را که استروژن‌های قوی‌تر برای افزایش تجمع DHT استفاده می‌کنند، مسدود کند.

بتا سیتوسترول یک ترکیب اصلی است که به طور طبیعی در سویا وجود دارد. یک کارآزمایی بالینی قدیمی نشان داد که افراد مبتلا به BPH که یک20 میلی گرم (میلی گرم) دوز بتا سیتوسترول سه بار در روز افزایش در جریان ادرار و کاهش حجم باقیمانده ادرار در مثانه را تجربه کرد.

9. امگا 3

رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3 می تواند به کاهش عملکرد ترکیباتی که در التهاب پروستات نقش دارند کمک کند.

غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا 3عبارتند ازماهی های آب سرد مانند سالمون، ماهی خال مخالی و ساردین و همچنین تخم مرغ، گردو و برخی روغن های گیاهی.

10. زغال اخته

کرن بری حاوی مواد مغذی گیاهی با خواص ضد التهابی است.

در یک مطالعه کوچک در سال 2010 ، 21 مرد 500 میلی گرم پودر زغال اخته خشک را سه بار در روز به مدت 6 ماه مصرف کردند. در مقایسه با گروه کنترل، شرکت کنندگان در گروه کرن بری بهبود بیشتری در IPSS، کیفیت زندگی و اندازه گیری جریان ادرار خود داشتند.

نکاتی در سبک زندگی برای مدیریت BPH

افراد می توانند اقدامات لازم را برای مدیریت علائم بزرگی پروستات انجام دهند. این شامل:

    تلاش برای ادرار کردن حداقل یک بار قبل از خروج از خانه برای جلوگیری از نشت ادرار یا سایر حوادث بالقوه استرس زا در جمع     ادرار مضاعف، که شامل تلاش برای ادرار کردن چند دقیقه پس از اولین بار ادرار کردن برای تخلیه مثانه تا حد امکان در هنگام بازدید از حمام است.     سعی کنید 2 ساعت قبل از خواب مایعات ننوشید تا با مثانه پر بخوابید     حفظ وزن متوسط بدن     ورزش منظم     پرهیز یا محدود کردن محصولاتی که باعث کم‌آبی بدن می‌شوند، مانند داروهای سرماخوردگی و ضداحتقان‌ها     استفاده از پدهای ادراری جاذب یا شلوار برای جذب نشت ادرار و کاهش رطوبت و ناراحتی     با استفاده از غلاف های ادراری، که به شکل کاندوم هستند و روی آلت تناسلی قرار می گیرند، برای تخلیه ادرار در کیسه کوچکی که به پا بسته شده است.     پس از ادرار کردن با ماساژ مجرای ادرار، که شامل فشار ملایم انگشتان به سمت بالا از پایه کیسه بیضه است تا ادرار باقی مانده در مجرای ادرار را فشار داده و بعدا از نشت آن جلوگیری شود.     محدود کردن مصرف چربی های اشباع شده در گوشت قرمز، غذاهای سرخ شده و لبنیات     خوردن مقدار زیادی از گیاهان طبیعی، به ویژه گیاهان غنی از بتا سیتوسترول، مانند سبزیجات برگ سبز، سبوس برنج، جوانه گندم، بادام زمینی، روغن ذرت، آجیل و سویا     پرهیز از مکمل های غذایی یا قرار گرفتن در معرض محیطی که ممکن است سطح هورمون در گردش را افزایش دهد، مانند آفت کش ها، علف کش ها، و محصولات لبنی غنی از هورمون رشد نوترکیب گاوی (rBGH).     اجتناب از داروهایی که شامل دهیدرواپی آندروسترون (DHEA)، آندروستندیون، تستوسترون و هورمون رشد انسانی است. دلایل بزرگی پروستات چیست؟

در اکثریت قریب به اتفاق موارد، BPH ایدیوپاتیک است، به این معنی که علت شناخته شده ای ندارد. پزشکان و محققان هنوز در تلاشند تا مشخص کنند که چگونه و چرا سلول های پروستات برخی افراد شروع به تقسیم غیر طبیعی می کنند.

از آنجایی که بیشتر موارد BPH افراد بالای 50 سال را تحت تاثیر قرار می دهد ، متخصصان معتقدند که BPH با تغییرات هورمونی مرتبط است ، به ویژه آنهایی که به طور طبیعی با افزایش سن رخ می دهند. اینها شامل تغییرات در سطح تستوسترون، استروژن و DHT است.

عوامل خطر بزرگ شدن پروستات

عواملی که می توانند خطر بزرگ شدن پروستات را افزایش دهند عبارتند از:

    سن     دیابت     چاقی     سابقه خانوادگی BPH     بیماری قلبی

بیشتر مردان تا سن 60 سالگی 50 درصد و در سن 85 سالگی 90 درصد شانس ابتلا به BPH را دارند.

تحقیقات محدود BPH را با یک ارتباط داردخطر افزایش یافته سرطان پروستات و سرطان مثانه، با خطر سرطان پروستات به ویژه در افراد آسیایی مبتلا به BPH بالا است. با این حال، محدودیت‌های مطالعات وارد شده به این معنی است که نیاز به مطالعات آینده‌نگر اضافی با طراحی دقیق برای تأیید یافته‌ها وجود دارد.

چندین نوع غذا و مواد مغذی می توانند BPH و علائم مرتبط با آن را کاهش دهند یا تحریک کنند.

غذاهایی که ممکن است برای افراد مبتلا به BPH مفید باشند عبارتند از:

    غذاهای غنی از فیبر ، مانند غلات کامل، حبوبات، لوبیا، و سبزیجات تیره و برگ دار     میوه ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان ها که معمولا قرمز تیره، زرد یا نارنجی هستند     غذاهای غنی از روی، مانند تخم مرغ، بیشتر انواع غذاهای دریایی و آجیل     محصولات حاوی فیتواستروژن مانند غذاهای سویا، نخود، یونجه و لوبیا فاوا

غذاهایی که افراد مبتلا به BPH یا کسانی که در معرض خطر ابتلا به آن هستند، باید از آنها اجتناب کنند یا محدود کنند عبارتند از:

    کافئین     شیرین کننده های مصنوعی     الکل     نیکوتین     نوشیدنی های گازدار     غذاهای نشاسته ای و تصفیه شده     گوشت قرمز

ایجاد تغییرات در رژیم غذایی ممکن است به افراد در مدیریت یا پیشگیری از بزرگی پروستات و هرگونه علائم ناشی از آن کمک کند.

تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار و احساس احتیاج ناگهانی برای رفتن به دستشویی و دفع ادرار از شایع‌ترین مشکلاتی است که بسیاری از مردان بالای 50 سال آن را تجربه کرده و می‌کنند؛ علت این مشکلات بزرگ‌شدن پروستات است.

 پروستات، غده ای کوچک در زیر مثانه است که مایع شیری رنگ رقیق تولید می کند که بخشی از مایع منی محسوب شده و به تحرک و باروری اسپرم ها کمک می کند، اما جدا از این نقش پروستات با انقباضات خود در کنترل جریان ادرار نیز موثر بوده و باعث تنظیم و آهسته شدن جریان خروجی ادرار می شود.

پروستات به صورت طبیعی تقریبا از پنجاه سالگی به بعد شروع به بزرگ شدن می کند، به طوری که بیش از نیمی از افراد بالای 50 سال و دوسوم افراد بالای 70 سال از آن رنج می برند.

از دیگر علائم شایع بزرگی پروستات مشکل در شروع ادرار کردن، احساس تخلیه نشدن کامل مثانه، قطره قطره آمدن ادرار و کاهش قطر و فشار جریان ادرار است.

کسانی که از مشکل بزرگی پروستات رنج می برند، می دانند علائم بسیار آزاردهنده است و گاهی درمان های موجود نیز پاسخ دهنده نیست.

همان طور که گفته شد بزرگی پروستات مساله ای طبیعی است که در بسیاری از مردها اتفاق می افتد، اما روش هایی وجود دارد که می تواند از این مشکل جلوگیری کرده یا آن را به تعویق اندازد.

تحقیقات مختلف نشان داده است بعضی از گیاهان و مواد غذایی در پیشگیری از بزرگی و حتی سرطان پروستات موثر است.

به طور کلی، مصرف بیشتر میوه جات و سبزیجات به دلیل خاصیت آنتی اکسیدان آنها توصیه می شوند.

هویج، چغندر، شلغم، کنگر فرنگی و انواع کلم به دلیل دارا بودن نوعی آنتی اکسیدان خاص می تواند در پیشگیری از بزرگی و سرطان پروستات موثر باشد.

مطالعات نشان داده است مردانی که مصرف دائمی کلم بروکلی یا سویا داشته اند کمتر دچار پروستات شده اند.

مصرف انواع مرکبات بویژه گریپ فروت، کیوی، هندوانه و گوجه فرنگی نیز در پیشگیری و کاهش علائم بزرگی پروستات مفید است.

مصرف کافی انواع ویتامین ها بویژه ویتامین E و C نیز توصیه می شود. آجیل، تخمه آفتابگردان، بادام و جوانه گندم غنی از ویتامین E است.

همچنین دریافت میزان کافی مواد معدنی بویژه روی و سلنیوم نیز در سلامت پروستات مفید است.

ماهی و غذاهای دریایی سرشار از این مواد معدنی است. نقش درمانی سیاه دانه، گندم و میوه آلو نیز در درمان بزرگی خوش خیم پروستات به اثبات رسیده است.

گزنه نیز برای درمان تورم و التهاب پروستات کاربرد دارد. به این منظور می توان روزانه سه بار دمکرده گزنه را مصرف کرد. عرق گزنه نیز مفید است.

مصرف روزانه سه دفعه؛ هر دفعه یک قاشق مرباخوری پودر دانه کتان نیز نقش بسزایی در کاهش علائم بزرگی پروستات دارد البته می توان از روغن دانه کتان نیز استفاده کرد.

مصرف روزانه یک تا دو گرم پودر گیاه خشک شده دم اسب نیز می تواند در برخی بیماران مبتلا به بزرگی پروستات مفید باشد البته حتما باید با نظر پزشک استفاده شود، زیرا افزایش فشار خون از عوارض احتمالی مصرف این گیاه است.

شبدر قرمز، شیرین بیان، چای سبز، شاهدانه، دانه آفتابگردان و تخم کدو از دیگر گیاهان موثر در کاهش اندازه پروستات بزرگ شده خوش خیم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • چگونه می‌توانیم به بیماران ای بی کمک کنیم؟
  • تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد
  • بیماری‌هایی که علائم آن نفخ شکم است
  • آغاز طرح واکسیناسیون دام علیه بیماری طاعون در گیلان
  • نفخ معده نشانه هشداردهنده این سرطان است
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • تشخیص بیماری قلبی با سرفه
  • علائم بزرگ شدن پروستات چیست؟ (+ گیاه درمانی )