Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-18@14:09:53 GMT

سلام سالومه! واقعاً خجالت نکشیدی؟

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۹۳۸۸

سلام سالومه! واقعاً خجالت نکشیدی؟

رویداد۲۴ توییت «سالومۀ سید‌نیا» مجری شبکۀ «من و تو» را که دیدم، تردید داشتم دربارۀ آن بنویسم یا نه.

اگر از کنار آن بگذریم با این همه وقاحت چه کنیم که یک فعال رسانه‌ای توییت بگذارد: «به نظر شما کی از همه خائن‌تر بوده: مصدق، محمد خاتمی، ظریف، کلاً مثلاً روشنفکرها» و اگر واکنش نشان دهیم این تصور درگیرد که قصد داریم ادبیات برخی رسانه‌های خاص داخلی را دربارۀ این شبکه تکرار کنیم هر چند که با این توییت احساس می‌کنم پر هم بیراه نمی‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از سوی دیگر شاید گفته شود که شخصیت قابل‌اعتنایی نیست و توییت را هم با توییت باید پاسخ داد نه یک نظرسنجی را با یک تحلیل سیاسی و او که صادق زیباکلام یا اردشیر زاهدی نیست که این همه توجه نشان دهیم.

حدس می‌زنم و حق می‌دهم که از این منظر این نوشته نقد شود که چرا به او بها داده شده است. اما وقتی تتلو این همه مخاطب دارد و به هر صورت برای این مجری ویدیو‌هایی فرستاده می‌شود و روزنامه‌نگار هم با واقعیت‌ها سروکار دارد نمی‌توان به این واقعیت بی‌توجه بود که شماری از هم‌میهنان ما بینندۀ برنامه‌های اویند (البته بیشتر به خاطر وجوه سرگرمی و تفریحی این شبکه و اتفاقا ترجیح می‌دهند بیشتر، برنامه‌های سرگرم‌کننده را دنبال کنند تا برنامه‌هایی با نگاه یک سویه سیاسی را) و بخشی از نسل جدید که چندان از تاریخ گذشته آگاهی ندارند گاه تاریخ را از آیینۀ همین شبکه می‌بینند.

جدای مورد اخیر سه نکته دیگر هم سبب شد بر آن تردید فایق آیم و این نوشته را بنویسم تا از خانم سالومه صاف و پوست‌کنده و صریح و روشن بپرسم: خجالت نمی‌کشید؟!بیشتر بخوانید: جزییات جدید از ارتباط سلبریتی‌ها با سالومه مجری من و تو/ موج جدید بازداشت‌ها در راه است؟ +تصاویرآن سه مورد هم این است:، چون یک روزنامۀ خاص هم دربارۀ مصدق و خاتمی و ظریف و " کلاً مثلاً روشن‌فکران" همین نظر را دارد و کما بیش و دانسته یا ندانسته و عمدی یا سهوی آن‌ها را به خیانت متهم می‌کند این نگرانی وجود ندارد که در راستای سیاست‌های آنان تفسیر شود تا خانم سالومه تصور یا القا کند با آنان نسبتی داریم که اتفاقا از خود او باید پرسید چرا سراغ همان چهره‌هایی رفته که از جانب آنان هم متهم می‌شوند؟!

مورد دوم و شاید انگیزه اصلی این است که اینان به جز افراد خاص، بقیه را اعم از سیاسی و فرهنگی و مذهبی و علمی، ملکوک جلوه می‌دهند و هیچ مرجعیتی برای جامعه باقی نمی‌گذارند. در تاریخ پژوهی منصفانه، نگاه کاملا منفی به احمد قوام و محمد علی فروغی هم دیگر پذیرفته نیست و آنگاه اینان اصرار دارند به چهره‌های مختلف تاریخی خاک بپاشند. انگلیسی‌ها کرامول را کنار زدند، اما مجسمۀ او را نشکستند. در روسیه، حکومت کمونیستی برچیده شد، اما از جنازۀ مومیایی شدۀ لنین هنوز در میدان سرخ مسکو بازدید می‌شود، چون یاد گرفته اند تاریخ را از جلو به عقب نمی‌توان روایت کرد.

بامداد شاعر می‌گوید: "چنین که دست تطاول به خود گشاده منم". این نوشته هم در واقع علیه "دست تطاول به تاریخ و شعور مردم " است و گرنه این قدر می‌دانم که مجری یک شبکه سرگرمی را که مدیران خود را هنوز رونمایی کرده نباید زیاد جدی گرفت.

مورد سوم، اما این است که امروز ۱۳ اردیبهشت سالروز تشکیل دولت ملی دکتر محمد مصدق در سال ۱۳۳۰ است. پس از تصویب قانون ملی شدن صنعت نفت در ۲۹ اسفند ۱۳۲۹ جمال امامی به تعارف و نه از روی جدیت پیشنهاد کرد خود مصدق نخست وزیر شود تا این قانون را اجرا کند و او هم پذیرفت و مجلس هم رأی داد و ۱۳ اردیبهشت ۱۳۳۰ نخستین روز تشکیل دولت ملی به ریاست دکتر محمد مصدق و آغاز یکی از متفاوت‌ترین و متمایزترین دوره‌های تمام تاریخ ایران است.

و، اما چرا از خانم سالومه می‌پرسیم که خجالت نکشیدید؟!

۱. بدترین صفت برای سیاست‌مداران «خائن» است. به همین خاطر معمولا با احتیاط و در موارد بسیار معدود این انگ به کار می‌رود و حتی دربارۀ رجال بدنام هم با احتیاط به کار می‌رود چه رسد برای رجال شهره به خوش‌نامی.

مثلا سال هاست که با جسارت گذشته به محمد علی فروغی انگ خیانت نمی‌زنند چرا که روشن شده می‌خواسته ایران بیش از آن در اشغال نماند و از شکل کشور اشغال شده در جنگ دوم جهانی به درآید.

یا در فرانسه مانند گذشته به مارشال پتن نمی‌گویند خائن. حتی برخی تاریخ‌پژوهان معتقدند فتحعلیشاه قاجار هم چاره‌ای نداشت و همین که روسیه کل خاک ایران را به توبره نکشید باید خدا را شکر کنیم.

وقتی به مارشال پتن و فتحعلیشاه و فروغی نمی‌توان به سادگی انگ خیانت زد به مصدق و دیگران، می‌توان؟! یا می‌شود بفرمایند خیانت آقای ظریف چه بوده؟

مثل دلواپسان که معتقد نیستند، چون فعالیت هسته‌ای را متوقف کرد، زیرا من و تویی‌ها اصل جمهوری اسلامی را قبول ندارند چه رسد به قدرت اتمی آن را.

البته می‌توان حدس زد که با خاتمی و ظریف از این نظر مشکل دارند که به اعتقاد آنان باعث دوام نظام شدند در حالی که اگر اصلاح طلبان نبودند پرونده میکونوس یا تحریم‌ها کار را تمام کرده بود هر چند که داریم می‌بینیم آقای ترامپ چگونه کار مورد نظر آنان را تمام کرده است!

پس وقاحت و بی‌شرمی اصلی در این توییت در اتهام خیانت است. نه به خاطر مصدق و خاتمی و ظریف و روشنفکران. «نقد» با اتهامی چنین سنگین فرسنگ‌ها تفاوت دارد و نشان می‌دهد چقدر با اصول رسانه‌ای فاصله دارند.

تعریف حقوقی «خیانت»، «تصرف ناحق در امانت» است و تعریف عام آن هم پیمان شکنی یا بدعهدی و اصطلاحاً «غدر». خیانت، در نقطۀ مقابل امانت، تعریف می‌شود. همان گونه که تبعیض در مقابل عدالت. خائن به کسی می‌گویند که به عنوان امین، مالی و امکانی در اختیار او قرار گرفته، اما در جهت مخالف قصد امانت گذار به مصرف می‌رساند.

از بزرگتر‌های این خانم می‌پرسم مال و امانتی نزد این سه و «کلا مثلا روشنفکران» گذاشته بودید و در آن‌ها دست برده اند یا با شما پیمانی بسته بودند یا در مورد خاص دکتر مصدق به نکتۀ تازه‌ای دست رسی پیدا کرده اید که این واژه را به آسانی به کار می‌برید؟

تاریخ ایران پر است از امید‌های برباد رفته و آرزو‌های برآورده نشده و رؤیا‌هایی که تحقق نمی‌یابند، اما این‌ها کجا و خیانت کجا؟ خیانت این است که مصدق به لاهه برود برای احقاق حقوق ملت ایران، اما با انگلیسی‌ها تبانی کند. یا معلوم شود که خاتمی قصد داشته دریای خزر را به روسیه واگذار کند یا ظریف با طرف مقابل همسو شده و از «کلا مثلا روشنفکران» نمی‌دانم منظور او کدام هاست؟

۲. این شبکه بیش از هر چهرۀ سیاسی برای شاپور بختیار آخرین نخست وزیر رژیم گذشته تبلیغ کرده و هر سال به مناسبت‌های مختلف، تصویر مثبتی از او ترسیم می‌کند و مستند متفاوتی را هم دربارۀ او پخش کردند. اما اگر مصدق خائن بوده شاپور بختیار که یک عمر به نام و مرام مصدق بالیده و هویت سیاسی خود را با او تعریف می‌کرد و تصویر شاه را از دفتر خود در نخست وزیری برداشت و قاب عکس مصدق را بالای سر گذاشت، چه بوده است؟

او هم خائن بوده یا نه؟ اگر خائن بوده چرا این همه در ستایش او می‌گویند و برنامه می‌سازند و اگر نبوده چطور مصدقی را که ادعا می‌کرد پیشوای اوست می‌توانند خائن بخوانند؟ این پرسش را با منطق بختیارستایی «من و تو» مطرح می‌کنم.

۳. شبکۀ «من و تو» به عنوان رسانه‌ای سلطنت طلب شناخته می‌شود. از این رو می‌توان به این مجری و سفارش دهندگان به او یادآور شد محمد رضا شاه در ماه‌های آخر سراغ چهره‌های مصدقی، چون دکتر کریم سنجابی و دکتر غلامحسین صدیقی و مهندس مهدی بازرگان رفته بود.

دو نفر اول به کاخ نیاوران دعوت شدند تا نخست وزیری را بپذیرند و قبول نکردند و گفتند دیر شده و وقت این کار همان تابستان ۵۶ بود که هویدا را برکنار کرد، اما به جای انتخابات آزاد و یک چهرۀ ملی برای نخست وزیری جمشید آموزگار را نخست وزیر کرد که تکنوکرات بود نه سیاستمدار.

برای مهندس بازرگان هم تیمسار مقدم پیغام برد که اعلیحضرت به همان نتیجه‌ای رسیده‌اند که شما سال‌هاست می‌گویید. این که باید سلطنت کنند نه حکومت و بازرگان پاسخ داده بود: اعلیحضرت دیر به این نتیجه رسیده‌اند.

این شبکه همچنین رضا پهلوی را تبلیغ می‌کند و می‌توان یادآور شد که سال‌ها پیش او در مصاحبه با فردی بنام «منوچهر بیبیان» به دکتر مصدق ادای احترام کرد و گفت برای او به عنوان یک رجل مشروطه‌خواه نمی‌تواند احترام قایل نباشد. خانم مجری هم طبعاً به عنوان «خادم» نمی‌تواند نظر «مخدوم» را نادیده بگیرد.

۴. دشمن‌ترین چهره در مقابل مصدق، سید ضیاءالدین طباطبایی بود. هم او، اما در آخرین مصاحبه با صدرالدین الهی گفته است:

«فرق بسیار قایلم بین دکتر مصدق و قوام‌السلطنه. چون مصدق با شخص من دشمنی ندارد، ولی قوام با شخص من دشمنی می‌ورزید. دکتر مصدق با تقوا زندگی کرده هر چند من این تقوا را به حال او مفید، ولی به حال ملت ایران مضر می‌دانم، اما هرگز نمی‌توانم بگویم که او را باید از یاد برد.»

وقتی هم که مصدق درگذشت سراسیمه نزد شاه رفت و از او خواست مجلس ترحیمی در مسجد مدرسه سپهسالار از طرف دولت برگزار شود و البته شاه نپذیرفت.

وقتی سید ضیاء جرأت نمی‌کند اتهامی به مصدق وارد کند سالومۀ سیدنیا کیست و چگونه جرأت می‌کند؟

۵. مصدق نخست وزیر سال‌های ۳۰ تا ۳۲ و شاهزاده قاجار و نمایندۀ مجلس شورای ملی، اما چه شباهتی با سید محمد خاتمی یا محمد جواد ظریف و روشنفکران دارند که نام هایشان را کنار هم می‌آورد و به همه انگ خیانت می‌زند؟

جز این که مصدق با رأی مردم نمایندۀ اول تهران در مجلس شورای ملی شد و خاتمی با مجموع ۴۲ میلیون رأی دو بار رییس جمهوری ایران و جواد ظریف هم در زمرۀ سیاست‌مداران محبوب به حساب می‌آید یا می‌آمد، اما اگر ترامپ زیر برجام زده آیا ظریف مقصر است؟

خاتمی و ظریف را می‌گذاریم به حساب این که در چارچوب جمهوری اسلامی تعریف می‌شوند. روشنفکران را هم به حساب عقاید چپ یا سابقۀ ضدیت با سلطنت.

مصدق که شازده قاجار و نخست وزیر مشروطه بوده دیگر چرا؟ خیانت او چه بوده؟ این که نفت را ملی کرده؟! یا شیلات را ملی کرده؟ یا از انتخابات آزاد دفاع کرده؟ یا رفته لاهه و واشنگتن از حق ملت ایران دفاع کرده؟ یا به کشاورز قبل از اصلاحات ارضی حقوق مالکانه داده؟ یا برای کارمندان در شرق تهران زمین اختصاص داده؟ یا طرح صدی پنج برای توسعه مدارس را اجرا کرده؟ یا یک ریال حقوق دریافت نکرده؟ یا تا آخر در همین خاک مانده؟ یا تا انقلاب شد یک میلیون نفر به احمد آباد رفتند و پس از ۱۱ سال ادای احترام کردند؟

دربارۀ برجام هم ترامپ از منظر آمریکا می‌گوید سرمان کلاه رفت. نکند دربارۀ مصدق هم از منظر دولت انگلستان، قضاوت می‌کنند؟ آیا اقامت و فعالیت در لندن به این معنی است که مانند انگلیسی‌ها به قضایا نگاه کنند؟ یا دوست دارند مصداق طعنه‌های اخیر اردشیر زاهدی داماد شاه شناخته شوند؟

۶. ۱۰ سال پیش و اوایل راه اندازی تلویزیون فارسی بی بی سی از مخاطبان خواستند ۵ چهره برتر ایران در طول تاریخ را نام ببرند و توضیح دادند شخصیت‌های سیاسی یا علمی یا فرهنگی یا هنری که هر جای جهان بتوان از آنان نام برد و به عنوان یک ایرانی به آن‌ها بالید و مرحله به مرحله اسامی غربال و محدود می‌شدند.

جالب است که نام نادرشاه افشار هم بالا آمده بود، اما یکی از داوران پرسید آیا در هند می‌توانید در ستایش نادر داد سخن دهید و انتظار داشته باشید هندی‌ها هم تأیید کنند؟ نام نادرشاه افشار با این استدلال حذف شد و در نهایت این ۵ نفر باقی ماندند: زرتشت، ابوعلی سینا، کورش، فردوسی و مصدق.

۷. این توییت را می‌توان به حساب خامی مجری یا تلاش برای دریافت دستمزد بیشتر از مدیران اسمی یا واقعی شبکه دانست و جدی نگرفت. اما به نظر می‌رسد قضیه به این سادگی‌ها نباشد و اصرار دارند با ترسیم یک دوگانه هر گزینه سوم اعم از ملی و اصلاحی و چپ را نفی و طرد و تخریب کنند هر چند درواقع آب به آسیای اقتدارگرایان داخلی می‌ریزند و به یکدست شدن بیشتر انجامیده است.

۸. سالومۀ سیدنیا متولد سال ۵۶ است و چند روز دیگر ۴۳ ساله می‌شود و به این اعتبار هنوز پیر به حساب نمی‌آید، اما اگر پشت این توییت را صحنه‌گردانان باتجربه تری بدانیم آن‌گاه این شعر مشهور استاد محمدرضا شفیعی کدکنی را می‌توان به یاد آورد که در کوچه باغ‌های نیشابور سروده است.

اگرچه مخاطب آن مانند شعر مشهور اخوان، الزاماً مصدق نیست، اما این خاطره را شنیده‌ایم که غروب ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و وقتی خبر سقوط مصدق را شنید در همان خیابان و روی پلکانی چقدر گریسته است:

تو در نماز عشق، چه خواندی
که این شحنه‌های پیر
از مرده‌ات، هنوز
پرهیز می‌کنند؟

مهرداد خدیر منبع: عصر ایران لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مجری من و تو سالومه سیدنیا خاتمی و ظریف نخست وزیر دکتر مصدق من و تو سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۹۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره سالن سمینار در سلام حرفه‌ای + مشاوره رایگان

سمینار یک گردهمایی است که در فضای آکادمیک و برای اهداف آموزشی برگزار می‌شود. انتخاب و اجاره یک سالن مناسب برای برگزاری سمینار، یکی از مهم‌ترین قسمت‌های فرایند‌ برگزاری چنین رویدادی محسوب می‌شود. سالن سمینار، مکانی مناسب است که به سازمان‌ها کمک می‌کند سمینارهای خود را به بهترین شکل برگزار کنند؛ اما برای اینکه این سالن‌ها مکان مناسبی برای برگزاری یک سمینار محسوب شوند، باید طراحی و دکوراسیون مناسبی داشته باشند و علاوه‌بر ارائه تجهیزات مناسب، محیطی الهام‌بخش ایجاد کنند.

در ادامه این مطلب از وب‌سایت سلام حرفه‌ای راهنمای جامعی برای اجاره سالن سمینار را ارائه کرده‌ایم که روند انتخاب شما را بسیار آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌کند.

سمینار چیست و چرا اهمیت دارد؟

سمینارها گردهمایی‌های آموزشی هستند که با هدف آموزش به افراد در یک زمینه خاص برگزار می‌شوند. این رویدادها معمولاً به‌صورت سخنرانی، کارگاه و تمرین عملی برگزار می‌شوند و فرصتی برای تعامل و بحث درباره یک موضوع علمی بین شرکت‌کنندگان فراهم می‌کنند. همچنین، سمینارها به شرکت‌کننده‌ها کمک می‌کنند تا اطلاعات به‌روز و تخصصی در یک موضوع را دریافت کرده و اطلاعات خود را ارائه دهند.

برای اجاره سالن برگزاری سمینار، لازم است به امکانات سالن توجه داشته باشید. به‌عنوان مثال، یک سالن مناسب برای برگزاری سمینار باید دارای ویدئو پروژکتور حرفه‌ای، تهویه، نورپردازی مناسب، فضای کافی برای شرکت‌کنندگان و سیستم صوتی با کیفیت باشد. این امکانات، تأثیر مستقیمی بر کیفیت و موفقیت سمینار خواهد داشت و برای جذب و رضایت شرکت‌کنندگان بسیار حائز اهمیت است.

راهنمای اجاره سالن سمینار

دکوراسیون سالن سمینار باید با نیازها و انتظارات شرکت‌کنندگان هماهنگ باشد. این فضا باید بتواند اشتیاق تبادل اطلاعات و ایده‌ها را در شرکت‌کنندگان ایجاد کرده و به آن‌ها کمک کند با آرامش نظر خود را ارائه دهند. از این رو، طراحی این فضاها نیازمند رعایت استانداردهای خاصی است که شامل مواردی مانند ابعاد، نورپردازی و به‌کار گیری رنگ‌های مناسب خواهد بود. برخی از موارد مهمی که هنگام اجاره سالن سمینار باید در نظر گرفته شوند به شرح زیر هستند:

استفاده از سیستم صوتی و تصویری با کیفیت

سیستم صوتی و تصویری با کیفیت برای اجاره سالن سمینار، یکی از موارد مهمی است که اهمیت بالایی دارد و باید در نظر گرفته شود. این تجهیزات باید به‌گونه‌ای باشند که بتوانند صدا و تصویر را به‌طور واضح و با کیفیتی مناسب منتقل کنند و تجربه‌ شرکت‌کنندگان را بهبود بخشند. استفاده از تجهیزات صوتی و تصویری با کیفیت به برگزار کنندگان سمینار کمک می‌کند بتوانند محتوای جلسات به بهترین شکل ممکن ارائه دهند و تجربه خوبی برای شرکت‌کنندگان رقم بزنند.

استفاده از مبلمان و صندلی مناسب

استفاده از مبلمان و صندلی‌های مناسب در طراحی و ساخت سالن‌های همایش و کنفرانس از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ زیرا مبلمان و صندلی، تأثیر بسزایی بر راحتی و رضایت شرکت‌کنندگان دارد. صندلی‌ها و مبل‌ها باید از جنس خوبی ساخته و طراحی شوند تا برای نشستن‌های طولانی مدت مناسب باشند. مبلمان و صندلی‌های سمینار باید دارای پشتی بلند بوده و همچنین قابلیت تنظیم ارتفاع برای را داشته باشند.

از طرف دیگر، استفاده از صندلی و مبل‌های با طراحی زیبا و هماهنگ با دکوراسیون سالن، اثر بصری مثبتی بر افراد دارد و فضایی آرام و خوشایند فراهم می‌کند. در نظر گرفتن تعداد مناسب صندلی‌ها به افراد حاضر در جلسات اجازه می‌دهد تا به آسانی بتوانند با یکدیگر تعامل کنند و تجربه خوبی از شرکت در سمینار داشته باشند.

نورپردازی سالن سمینار

استفاده از نور طبیعی یکی از مهم‌ترین مواردی است که در انتخاب سالن مناسب برای برگزاری سمینار باید در نظر گرفته شود. نور طبیعی تأثیر زیادی بر ایجاد فضای آرام دارد؛ در نتیجه موقعیت و اندازه پنجره‌ها و درب‌ها باید به‌گونه‌ای انتخاب شود که نور آفتاب به‌طور مناسب و یکنواخت به سالن بتابد. درب‌ها و دیوارهای شیشه‌ای نیز به بالا رفتن کیفیت نور سالن کمک می‌کنند و هنگام انتخاب سالن مناسب، می‌توانید این مورد را هم در نظر بگیرید.

طراحی و دکوراسیون سالن

طراحی و دکوراسیون سالن سمینار نقش بسیار مهمی در ایجاد فضایی مناسب و الهام‌بخش برای تبادل اطلاعات و ایده‌ها دارد. سالن سمینار به‌عنوان مکانی برای تصمیم‌گیری و توسعه‌ی ایده‌ها در سازمان‌ها عمل می‌کنند و باید طراحی و ساختاری مناسب داشته باشد تا شرکت‌ها بتوانند اهداف خود را به بهترین شکل ممکن اجرا کنند.

رعایت این موارد باعث افزایش راحتی و بهبود تجربه شرکت‌کنندگان می‌شود و به موفقیت برگزاری رویدادهای مهمی مانند یک سمینار، کمک زیادی می‌کند. در کنار این موارد، انتخاب فضای مناسب نیز از اهمیت زیادی برخوردار است و این فضا باید با موضوع جلسات هماهنگی داشته باشد.

دریافت مشاوره رایگان برای اجاره سالن سمینار از سلام حرفه‌ای

سلام حرفه‌ای، یک بستر اینترنتی ارزان و در دسترس برای اجاره سالن سمینار است. تیم متخصص و حرفه‌ای سلام حرفه‌ای در زمینه برگزاری رویدادهای مهمی مانند سمینار به‌ شما کمک زیادی می‌‌کند. این شرکت با ارائه خدمات اجاره سالن، بهترین تجهیزات و مشاوره رایگان برای برگزاری رویدادها، یک انتخاب ایده‌آل برای سازمان‌های دولتی و خصوصی است.

خدمات ارائه شده توسط سلام حرفه‌ای، علاوه‌بر اجاره و رزرو سالن برگزاری سمینار، شامل ارائه مشاوره تخصصی در راستای برگزاری هرگونه رویداد به شما است. علاوه‌بر این، با برگزاری دوره‌های آموزشی، این تیم به برندینگ کسب‌وکارها کمک می‌کند و راهکارهای موفقیت را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

با استفاده از این پلتفرم، نه‌تنها می‌توانید بهترین سالن‌های شهر را برای برگزاری رویدادهای خود پیدا کنید، بلکه از مشاوره حرفه‌ای و کاملاً رایگان در زمینه مدیریت و برندینگ کسب‌وکار خود نیز بهره‌مند می‌شوید. با اطمینان به تیم سلام حرفه‌ای، هر رویداد مهمی ازجمله سمینارها را به یک تجربه موفق تبدیل خواهید کرد.

سلام حرفه‌ای: رزرو و اجاره آنلاین سالن همایش، کنفرانس و سمینار با مشاوره رایگان

سلام حرفه‌ای با راه‌اندازی پلتفرمی برای رزرو و اجاره آنلاین سالن همایش، کنفرانس و سمینار و با تلاش و رویکرد حرفه‌ای، به رشد و پیشرفت کسب‌وکارها کمک می‌کند. این تیم، با تجربه و آگاهی کامل از نیازها و چالش‌های صنعتی، یک بستر ایده‌آل برای برگزاری همایش‌ها، کنفرانس‌ها و سمینارها ایجاد کرده که قیمتی رقابتی و مشاوره رایگان ارائه می‌دهد.

سلام حرفه‌ای با شناسایی و معرفی بهترین سالن‌های همایش و کنفرانس و سمینار، شما را در راه تحقق اهداف و رشد کسب‌وکارتان همراهی می‌کند. برای رزرو و اجاره آنلاین سالن همایش، کنفرانس و سمینار با مشاوره رایگان، می‌توانید به وبسایت ما به آدرس https://salamherfei.com/ مراجعه کنید یا با شماره تماس 09124124539 تماس بگیرید.

 

دیگر خبرها

  • انتصاب معاون اول قوه قضاییه پس از استعفای مصدق
  • اجرای سرود سلام فرمانده توسط دانش آموزان در سروستان
  • خیانت نستله Nestlé به کودکان با نقض استاندادهای سلامتی
  • معاون قوه قضاییه منصوب شد | معرفی جانشین محمد مصدق از سوی اژه‌ای
  • دانشمندان می‌گویند موفق به صحبت با یک نهنگ شده‌اند
  • ضرب سکه‌های طلا خیانت به کشور است
  • خیانت پادشاه گوجه فرنگی!
  • خیانت پادشاه گوجه فرنگی با کمک به رژیم صهیونیستی! + فیلم
  • تابوتی اندازه این شهید ارتشی وجود نداشت!
  • اجاره سالن سمینار در سلام حرفه‌ای + مشاوره رایگان