Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: بیش از ۱۶۰ هزار واحد صنفی در استان مازندران وجود دارد که در ایام کرونا بیش از ۱۴۰ هزار واحد صنفی به تعطیلی اجباری کشیده است.

در حال حاضر با کمرنگ شدن سایه کرونا در استان مازندران، حدود ۱۰۰ هزار واحد صنفی به چرخه فعالیت بازگشتند اما جبران خسارت حدود ۹ هزار میلیارد ریالی به اقتصاد استان در بخش اصناف با جلسه و صورت‌جلسه رفع نخواهد شد و جبران آن نیازمند برنامه‌های اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقاضای اصناف از مسئولان برای حمایت

مالک یک واحد صنفی که در ساری که حدود دو ماه به دلیل وضعیت قرمز کرونا تعطیل بوده و چند روزی دوباره فعالیتش را از سر گرفته است، در گفتگو با خبرنگار مهر می‌گوید: با وام‌های چنددرصدی خسارت‌های کلان وارده به بخش اصناف جبران نمی‌شود.

محمد جعفری تأکید دارد که رکود کسب‌وکار به‌اضافه چک‌های برگشتی و بدهی ناشی از خرید مواد اولیه، دستمزد کارگران و غیره ضربه سنگینی به اقتصاد واحدهای کسبی وارد کرده است.

وی خواهان اتخاذ تدبیر اصولی برای رفع خسارت‌های ناشی از رکود و تعطیلی اصناف شد.

حسین کمالی که در بازار نوشهر واحد کسبی دارد در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه تاکنون اصناف و بازار همراهی خوبی با دولت برای مدیریت کرونا داشتند، افزود: اکنون نوبت دولت است تا به وعده‌های خود برای حمایت از این قشر عمل کند.

وی با اظهار اینکه اصناف با حمایت‌های ناچیز و وام‌هایی با سود کلان نمی‌توانند توان خود را بازیابند، افزود: هزینه‌های تأمین مواد اولیه و اجناس به نسبت قبل چند برابر و گران شده است و این مسئله سبب فشار مضاعف بر مردم و اصناف خواهد شد.

عباس رمدانی نماینده اصناف مازندران در اتاق اصناف ایران نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اظهار اینکه بیش از ۳۰۰ بازار سرپوشیده و مسقف در استان وجود دارد که بیش از یک ماه تعطیل بودند، خواهان تدبیر اساسی برای جبران خسارت وارده به واحدهای صنفی شد.

باید راهکارهای اساسی برای حمایت از واحدهای آسیب‌دیده ناشی از تعطیلی به دلیل شیوع کرونا اتخاذ شود، داشتن معوقه‌های بانکی و چک‌های برگشتی را ازجمله مسائل و دغدغه‌های فراروی اصناف و بازاریان بیان کرد

وی با اظهار اینکه باید راهکارهای اساسی برای حمایت از واحدهای آسیب‌دیده ناشی از تعطیلی به دلیل شیوع کرونا اتخاذ شود، داشتن معوقه‌های بانکی و چک‌های برگشتی را ازجمله مسائل و دغدغه‌های فراروی اصناف و بازاریان بیان کرد.

وی با عنوان اینکه بیشتر معوقه‌های اصناف مربوط به وام‌های مضاربه و فروش اقساطی است، یادآور شد: باید با وام‌های قرض‌الحسنه‌ای فعالان این بخش حمایت شوند.

همچنین حسینقلی قوانلو رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران بابیان اینکه دو ماه تعطیلی ناشی از کرونا خسارت هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی روی دست واحدهای صنفی استان برجای گذاشته است، ارزش‌افزوده موجود در این بخش را بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

وی افزود: بیش از ۱۵۶ هزار واحد صنفی در استان فعالیت دارد که در ایام کرونا حدود ۱۴۰ هزار واحد تعطیل بودند و اکنون حدود ۹۷ هزار واحد صنفی کم‌خطر با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به چرخه تولید بازگشتند.

قوانلو با اظهار اینکه حدود ۳۰ هزار واحد صنفی با ریسک پایین در دوره شیوع کرونا در استان فعالیت داشتند، ادامه داد: مشاغل پرخطر شامل ۱۵ هزار واحد صنفی و چهار هزار واحد گردشگری همچنان تعطیل هستند.

احمد حسین زادگان، استاندار مازندران در نشست ستاد مقابله با کرونا بابیان این‌که در مسیر مقابله با شیوع کرونا به بخش‌های مختلف ازجمله بازاریان و معیشت اصناف صدماتی وارد شد، افزود: ما هنوز در دوران شبه جنگی هستیم و برای حفاظت از جان و سلامت مردم، برخی بخش‌ها چون آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌ها کماکان بسته است و مناسک مذهبی به‌صورت اجتماعی برگزار نمی‌شود.

حسین زادگان بابیان این‌که دولت با درک مقتضیات و فشاری که بر مردم و بازار تحمیل شد، برای حمایت از بازار و حفظ پویایی اقتصادی و تقویت معیشت مردم، بازار را در قالب سطح‌بندی و پروتکل‌های بهداشتی دوباره راه‌اندازی نمود، اظهار داشت: بازار نیز در کنار مردم ایران، با اقبال و همکاری و تعامل به‌صف مبارزه با کرونا پیوست.

استاندار دادن مهلت مالیاتی و اعطای تسهیلات بانکی را از تصمیمات حمایتی استانی برای اصناف آسیب‌دیده از کرونا بیان کرد و گفت: مقرر شد کمیته‌ای تحت عنوان کمیته اصناف و بازاریان ذیل کمیته اقتصادی استان تشکیل شود و مسائل اصناف را برای اتخاذ تصمیمات حمایتی جدید موردبررسی قرار دهد و این جلسات نیز هر سه ماه یک‌بار برگزار شود.

وی با اشاره به این‌که دولت پشت بازار و مردم ایستاده است، ادامه داد: با همکاری بازار و حمایت مردم در مازندران در مقابله با کرونا اتفاقات خوبی رقم خورد.

تمدید اظهارنامه‌های مالیاتی، ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه با سود پایین، ارائه مشوق‌های حمایتی ازجمله نیازهای اصناف مازندران به شمار می‌رود تا بتوانند در دوران پساکرونایی، خسارت‌هایی ناشی از این بخش را جبران کنند و سرپا بمانند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا چک حسین کمالی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت گردشگری همکاری و تعامل سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی هزار واحد صنفی برای حمایت چک های برگشتی اصناف و بازار شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: استفاده از روغن و فیلتر تقلبی نه‌تنها می‌تواند به سلامت خودرو آسیب برساند، بلکه خطرات جانی و مالی بسیاری را برای رانندگان و سرنشینان به همراه دارد. در این مصاحبه با محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر و تعویض روغن تهران، به بررسی راه‌های تشخیص لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی، نحوه خرید امن لوازم یدکی و راهکارهای مقابله با تقلب در این بازار می‌پردازیم.

چگونه فیلتر و روغن خودروی تقلبی را تشخیص دهیم؟

مشتریان هنگام خرید انواع فیلتر و روغن خودرو بایستی به کدشناسه و رهگیری، نشان استاندارد و اصالت و برندهای معتبر داخلی توجه کنند. ضمن اینکه می‌توانند از طریق کد دستوری #۴* ٧٧٧٧* ۴* اصالت کالا را مورد بررسی و سنجش قرار دهند.

لوازم یدکی اصل را از کجا و چگونه تهیه کنیم؟

مسلما یکی از مهم‌ترین نکات این است که کالاهای مورد نیاز خودروی خود را از واحدهای صنفی خریداری کنند که دارای پروانه کسب است زیرا واحدهایی که دارای پروانه کسب هستند، به ندرت فریب این تقلب‌ها را می‌خورند که روغن و انواع فیلتر خودروی تقلبی تهیه و در واحد خود عرضه کنند. این افراد همانطور که اشاره شد، دوره‌های فنی متعددی دیده‌ و روغن‌ها یا فیلترهای خودروی تقلبی را می‌شناسند. از سوی دیگر با توجه به اینکه دارای جواز کسب هستند، می‌توانند روغن یا فیلتر را حتی به‌صورت مستقیم از کارخانه‌ها خرید کنند.

چگونه روغن تقلبی را از اصلی تشخیص دهیم؟

روغن‌های تقلبی در یک بسته‌بندی دربسته است و تا در آن باز نشود تشخیص کیفیت آن بسیار مشکل است. تنها درصورتی قابل تشخیص است که آن واحد صنفی روغن را باز کند و بفهمد تقلبی هست یا خیر؛ البته راه دیگر این است که همه روغن‌های عرضه شده در بازار به آزمایشگاه تشخیص بروند. بازرسی و نظارت اگر توأم با متخصصان واحدهای صنفی باشد و به کارشناسان برای انجام این کار مراجعه شود، قطعا تأثیر مثبتی در بهبود اوضاع خواهد گذاشت.

واحد صنفی دارای پروانه کسب نشانه خاصی دارد؟

این واحدهای صنفی دارای جواز کسب هستند که در داخل واحد خود نصب کرده و برای مشتری قابل رویت است. دارندگان پروانه کسب مدافع حقوق مصرف‌کننده هستند، چرا که باید همواره مراجعه‌کننده را راضی نگه دارند تا برای دفعات بعدی نیز خریدار به آنها رجوع کند.

این امکان وجود دارد که در یک واحد صنفی روغن یا فیلتر تقلبی عرضه شود؟

واحدهای صنفی دارای مجوز از مخالفان سرسخت ارائه جنس نامرغوب و تقلبی هستند، زیرا در این صورت دچار افت فروش می‌شوند، به همین دلیل همواره سعی می‌کنند تا از بهترین و مرغوب‌ترین روغن‌های داخلی یا خارجی استفاده ‌کنند. اگر از یک واحد صنفی به‌دلیل ارائه اجناس تقلبی مانند روغن، فیلتر و... شکایت شود حتما از سوی اتحادیه پیگیری و درباره آن واحد خاص تصمیم‌گیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

طلا فروشان و مردم با ثبت سرمایه‌های خود مشمول مالیات می شوند؟

آرامش در بازار طلافروشان

مشتری چگونه باید از قیمت روز روغن و فیلتر باخبر شود؟

قیمت روغن و فیلتر نیز مانند دیگر اجناس روی آن چاپ شده است و برای خریدار قابل رویت است، هیچ مرجع یا سایت خاصی برای اعلام قیمت این اجناس وجود ندارد.

آیا قیمت‌های پایین‌تر روغن، فیلتر و لاستیک نشانه تقلبی‌بودن است؟

زمانی‌که کمبودی در بازار ایجاد می‌شود یا زمانی که تقاضای یک کالا در بازار بیشتر از عرضه آن است، افزایش قیمت اتفاق می‌افتد؛ با افزایش قیمت هم میل به خرید با قیمت پایین‌تر بیشتر می‌شود که همین موضوع، زمینه ایجاد و حضور کالای تقلبی با قیمت پایین‌تر در بازار را فراهم می‌کند. در حال حاضر کمبودی در زمینه لاستیک نداریم و با توجه به توان تولید داخلی برندهای موجود، میزان عرضه، پاسخگوی نیاز بازار و تقاضاست، اما درباره انواع فیلترهای خودرو و روغن‌های تقلبی شکایت‌هایی از سوی مصرف‌کنندگان داریم. همین شکایت‌ها سبب می‌شود که ما وارد عمل شده و با شناسایی تولیدکننده یا توزیع‌کننده متخلف، سعی کنیم با او برخورد اصولی و منطقی داشته باشیم؛ البته در نهایت متخلفان به دستگاه‌های نظارتی همچون سازمان بازرسی کشور معرفی خواهند شد.

لاستیک تقلبی در بازار ایران وجود دارد؟

بله، وجود لاستیک‌های تقلبی در بازار ایران یک واقعیت انکارناپذیر است. سودجویان با سوءاستفاده از ناآگاهی و نیاز مردم، اقدام به تولید و عرضه لاستیک‌های تقلبی می‌کنند که خطرات جانی و مالی بسیاری را برای رانندگان و سرنشینان به همراه دارد.

چگونه لاستیک اصلی خودرو را از تقلبی تشخیص بدهیم؟

محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک می‌گوید: «برای خرید لاستیک نیز حتماً باید به فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز مراجعه کرد. همچنین به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و... توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند.»

لاستیک‌های تقلبی خودرو چگونه و در چه مکان‌هایی ساخته می‌شوند؟

معمولاً لاستیک‌های تقلبی در کارگاه‌های غیرمجاز و با استفاده از مواداولیه نامرغوب و ضایعاتی تولید می‌شوند. این کارگاه‌ها غالباً در مکان‌های مخفی و دور از دسترس مراجع قانونی فعالیت می‌کنند.

لاستیک‌های تقلبی خودرو چه نشانه‌هایی دارند؟

قیمت لاستیک‌های تقلبی به‌طور قابل توجهی پایین‌تر از لاستیک‌های اصل است. همچنین لاستیک‌های تقلبی از نظر کیفیت مواداولیه، ساخت و طراحی بسیار ضعیف‌تر از لاستیک‌های اصل بوده و غالباً فاقد علامت استاندارد ملی ایران و سایر علامت‌های استاندارد بین‌المللی هستند. وجود ناهمواری، ترک، حباب و سایر نقص‌های ظاهری در لاستیک نیز می‌تواند نشان‌دهنده تقلبی‌بودن آن باشد. لاستیک‌های تقلبی در شرایط مختلف آب و هوایی و جاده‌ای عملکرد ضعیف‌تر و ناامن‌تری دارند.

در چه مشخصه‌هایی از لاستیک خودرو تقلب صورت می‌گیرد؟

تقلب در لاستیک خودرو می‌تواند در موارد مختلفی ازجمله جنس مواداولیه، ابعاد و اندازه، طرح و آج، کیفیت ساخت و علامت‌گذاری صورت گیرد. اطلاعات حک‌شده روی لاستیک تقلبی مانند نام برند، تاریخ تولید و... ممکن است ناقص یا نامعتبر باشد. همچنین لاستیک‌های تقلبی به‌دلیل استفاده از مواداولیه نامرغوب، بوی نامطبوعی دارند و در اوضاع مختلف آب و هوایی، ترمزگیری و فرمان‌پذیری ضعیفی دارند.

استفاده از لاستیک تقلبی چه خطراتی به همراه دارد؟

استفاده از لاستیک‌های تقلبی، خطر تصادفات رانندگی را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهند و درصورت بروز تصادف، احتمال آسیب‌دیدگی سرنشینان خودروهایی که از لاستیک‌های تقلبی استفاده می‌کنند، بیشتر است. همچنین استفاده از لاستیک‌های تقلبی می‌تواند به سایر قسمت‌های خودرو آسیب برساند و هزینه‌های تعمیرات را افزایش دهد.

اتحادیه راهکارهایی برای مقابله با معضل لاستیک تقلبی دارد؟

افزایش نظارت سازمان‌های ناظر بر بازار لاستیک، ازجمله سازمان استاندارد و تعزیرات حکومتی، می‌تواند در جلوگیری از عرضه و فروش لاستیک‌های تقلبی مؤثر باشد. همچنین آموزش و آگاهی‌بخشی به مردم درخصوص خطرات استفاده از لاستیک‌های تقلبی و نحوه تشخیص آنها، می‌تواند به کاهش تقاضا برای این محصولات ناامن کمک کند.

کد خبر 846253 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار اقتصاد لاستيك

دیگر خبرها

  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت‌های اصناف در قم
  • ١٠٠ هزار واحد صنفی در استان كرمان باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • تشدید نظارت‌ها بر بازار ادامه دارد
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود