Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن مصطفوی با اشاره به حمایت‌های لازم از اهالی سینما در روزهای شیوع کرونا تأکید کرد که متأسفانه از نگاه مسئولان کشور، کار کردن در سینما شغل محسوب نمی‌شود.

حسن مصطفوی مدیرتولید سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: تا امروز که مشکل شیوع ویروس کرونا بسیاری از مشاغل را تعطیل کرده و مشکلات بسیاری برای مردم در همه جای دنیا و ایران به وجود آورده، هر گاه دولت قرار است درباره برنامه‌ای حمایتی برای افراد در مشاغل مختلف صحبت کند هر شغلی اعم از آرایشگران زنانه و مردانه مطرح می‌شود اما سینماگران در این برنامه‌ها جایی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفوی تصریح کرد: پیش از اینکه انتظار داشته باشیم در این شرایط تمهیدی برای وضعیت معیشتی سینماگران که قشری از جامعه هستند اندیشیده شود باید از مسئولان انتظار داشته باشیم که مشاغل سینمایی را به عنوان یک حرفه بپذیرند. وقتی مسئولان در برنامه‌ریزی‌هایشان تعطیلی سالن‌های سینما را اعلام می‌کنند اما وضعیت سینماگران را پیگیری نمی‌کنند، چه انتظاری می‌توانیم برای کمک به سینماگران داشته باشیم؟

او افزود: در همه مشاغل افرادی که یک سال کار کرده‌اند، پایان سال به آنها عیدی تعلق می‌گیرد اما سینماگران همیشه برای عیدی با مسائل و حواشی بسیاری روبرو هستند. هر سال مبلغی عیدی به خانه سینما داده می‌شود که برای تعدادی از اعضایش عیدی در نظر بگیرد؛ این در حالی است که در همه مشاغل هر کس که در طول سال کار کرده عیدی می‌گیرد. اینکه مبلغی محدودی برای خانه سینما در نظر گرفته می‌شود که به عنوان عیدی به اعضایش پرداخت کند، می‌تواند یک اتفاق ارزشمند باشد اما اینکه همه سینماگران از دریافت عیدی بهره‌مند نمی‌شوند این حرفه را در شرایطی خاص قرار می‌دهد.

مدیر تولید فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» در ادامه اظهار داشت: متأسفانه نگاهی که مسئولان به مشاغل سینمایی دارند به گونه‌ای است که کار کردن در این حوزه را یک شغل نمی‌دانند و به همین دلیل است که در بحث حمایت، حرفی از مشاغل سینمایی نمی‌شود. تنها زمانی از مشاغل سینمایی صحبت می‌شود که قرار است به کمک تبلیغ انتخابات بیایند اما وقتی قرار است به اقشار کم درآمد کمک شود خبری از هیچ مسئولی نیست. خانه سینما قطعاً پیگیری می‌کند اما بودجه‌ای باید وجود داشته باشد تا این پیگیری‌ها نتیجه‌بخش باشد.

مصطفوی در پایان گفت: با برگزار نشدن بسیاری از جشنواره‌ها، بودجه‌های بسیاری پس‌انداز می‌شود و می‌توان برای حمایت از سینماگران این بودجه‌ها را در اختیار خانواده سینما قرار داد. متأسفانه هر گاه صحبت از حمایت از هنرمندان و سینماگران شده، به سینماگرانی توجه شده که اسم و رسمی دارند و می‌توان با حمایت از آنها پروپاگاندا کرد. امیدوارم مسئولان در این روزها پروپاگاندا را در حمایت از هنرمندان کنار گذاشته و اقشار کم درآمدی که هیچوقت دیده نمی‌شوند را ببینند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جدایی نادر از سیمین سینما حسن مصطفوی شیوع کرونا مشاغل سینما مشاغل سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در وزن ۷۷ انتخابی برگزار شود/ تجربه‌ «گرایی» را نباید فراموش کرد

جمشید خیرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره شرایط کشتی فرنگی و کسب ۶ سهمیه المپیک گفت: کشتی فرنگی ایران تنها تیمی است که فعلاً ۶ سهمیه را به صورت کامل دریافت کرده و در المپیک حضور پیدا می‌کند. این تیم قهرمانی در آسیا هم به دست آورد؛ در مسابقات گزینشی هم اکثر تیم‌ها به دنبال کسب سمیه بودند و با همه توان در این رقابت‌ها شرکت کرده بودند که ما به دو سهمیه رسیدیم. خدا را شکر کشتی فرنگی تا به اینجا خوب کار کرده و نتایج درخشانی کسب کرده است.

وی در مورد تصمیم کادر فنی در رابطه با وزن ۶۷ کیلوگرم و انتخاب از بین گرایی و اسماعیلی اظهار داشت: در وزن ۶۷ کیلوگرم سعید اسماعیلی یکی از پدیده‌های کشتی فرنگی است، او در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب مدال طلای آسیا شد. او کشتی‌های خوبی گرفت، از آن طرف هم گرایی قهرمان المپیک است و یک کشتی‌گیر معمولی نیست. واقعیت این است که ما نمی‌توانیم محمدرضا گرایی را نادیده بگیریم. البته محمدرضا مشکل وزنی دارد و امیدوارم بتوانند این مشکل را با درایت مدیریت کنند. گرایی باید به درستی ریکاوری شود و بعد از وزن کشی، دوباره وزنش به حالت عادی برگردد و در مسابقات سرحال کشتی بگیرد.

خیرآبادی بااشاره به حضور ورزشکاران باتجربه در المپیک تأکید کرد: گرایی یک کشتی‌گیر استثنایی است و نشان داده قهرمان المپیک و جهان است و چندین مدال را در کارنامه خودش دارد. المپیک جای ورزشکاران با تجربه و آماده است، البته منظورم این نیست که در المپیک نباید ورزشکاران جوان حضور پیدا کنند، اما واقعیت این است که در المپیک باید کشتی‌گیری به میدان برود که کمترین اشتباه و خطا را داشته باشد. به نظرم اگر ما به دنبال مدال در وزن ۶۷ کیلوگرم هستیم باید کمی ریسک پذیر باشیم و بدون انتخابی کشتی‌گیر مورد نظر را انتخاب کنیم. چون وزن محمدرضا عادی نیست و نمی‌توانیم او را چند بار سر وزن بیاوریم و همین موضوع باعث می‌شود او آسیب ببیند. هر کشتی‌گیری که آسیب ببیند در واقع تیم ملی دچار آسیب دیدگی می‌شود بنابراین کادر فنی باید با هوشیاری تمام فرد مورد نظر را انتخاب کند.

وی گفت: در المپیک بدن‌های ناآماده اصلاً وجود ندارد، همه با تمام توان به میدان می‌آیند. به همین دلیل اعتقاد دارم المپیک جای باتجربه هاست. درست است که الان برخی می‌گویند کشتی‌گیر جوان آمریکایی هم موفق شد دیوید تیلور باتجربه را شکست دهد و به المپیک اعزام شود، اما در المپیک باز هم تجربه اهمیت زیادی دارد و شاید همین کشتی‌گیر به خاطر نبود تجربه نتیجه دیگری کسب کند.

کارشناس کشتی فرنگی در مورد شانس کسب مدال طلا کشتی فرنگی در المپیک عنوان کرد: به نظرم مربی حرفه‌ای هیچ زمانی قول مدال آوری نمی‌دهد، بنابراین اعضای کادر فنی هم باید این موضوع را در نظر بگیرند. با این وجود به اعتقاد من هر ۶ نفر کشتی‌گیر فرنگی ایران در المپیک می‌توانند صاحب مدال شوند، قطعاً کار هم خیلی سخت است چون همه کشتی‌گیران با تمام وجود به میدان می‌آیند. میلیون‌ها دلار برای کسب مدال در المپیک هزینه می‌شود و رسیدن به آن کار راحتی نیست. در تمامی ادوار المپیک اگر لندن را کنار بگذاریم، ما در کشتی فرنگی چند مدال طلا کسب کردیم؟! کسب مدال طلا خیلی سخت است.

وی در مورد اعزام کشتی‌گیر در وزن ۷۷ کیلوگرم به المپیک خاطرنشان کرد: به هر حال بهترین فرد برای انتخاب کشتی‌گیر در این وزن اعضای کادر فنی هستند، آن‌ها با این کشتی‌گیران زندگی کردند و شرایطشان را به خوبی می‌دانند و امیدوارم بهترین فرد را انتخاب کنند. با این حال فکر می‌کنم مسابقه رودرو به خیلی از حرف و حدیث‌ها پایان می‌دهد. کادر فنی شب و روز با این کشتی‌گیران زندگی می‌کند و از شرایط همه آن‌ها مطلع هستند اما به نظرم برای اینکه حاشیه‌ای به وجود نیاید برگزاری مسابقه انتخابی به خیلی از مسائل پایان می‌دهد.

کد خبر 6086189 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • در وزن ۷۷ انتخابی برگزار شود/ تجربه‌ «گرایی» را نباید فراموش کرد
  • واکنش گسترده سینماگران به سخنان جنجالی مدیر پلتفرم نماوا
  • واکنش گسترده سینماگران به سخنان توهین آمیز مدیر نماوا
  • واکنش سینماگران به سخنان جنجالی مدیر یک پلتفرم و عذرخواهی نماوا
  • واکنش گسترده سینماگران به سخنان جنجالی مدیر یک پلتفرم و عذرخواهی نماوا
  • واکنش گسترده سینماگران به سخنان جنجالی مدیر یک پلتفرم
  • تقدیر رسمی از سازنده فیلم بدون حجاب
  • شروع به کار یک جشنواره سینمایی بدون دبیر!
  • فیلم سینمایی آپاراتچی ،روایتی از سینما برای سینما