Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بی خانمان‌های آمریکا یکی از آسیب پذیرترین گروه‌ها در بحبوحه شیوع کرونا هستند و هیچ امنیتی در برابر این ویروس ندارند. تاریخ انتشار: 15:20 - 14 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۷۵۹۵

خبرگزاری میزان – پایگاه «یو اس‌ای تودی» در گزارشی به بررسی وضعیت بی خانمان‌های آمریکا همزمان با شیوع ویروس کرونا در این کشور پرداخته و می‌نویسد که «آنها در برابر این ویروس ایمن نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این پایگاه آمریکایی ادعای «بی خانمان‌ها در برابر ویروس کرونا ایمن هستند» را رد کرده و می‌نویسد «در بحبوحه بحران کرونا صحبت‌های بسیاری درباره ایمنی در برابر کرونا به خصوص در افرادی که یک بار به این ویروس مبتلا شده اند، وجود داشته است؛ اما آیا گروهی خاص که به طور طبیعی در برابر ویروس کرونا ایمن باشند، وجود دارد؟»

این گزارش می‎گوید «همزمان با شیوع ویروس کرونا در نیویورک، پسای در فیسبوک منتشر شده که می‎گوید بی خانمان‌ها در خیابان‌ها پرسه می‌زنند، آن‌ها استحمام نمی‌کنند، دست‌های خود را نمی‌شویند، از مواد ضد عفونی کننده استفاده نمی‌کنند، اما همچنان زنده هستند.»

«یو اس‌ ای تودی»، این ادعا را رد کرده و می‌افزاید «بی خانمان‌ها در برابر ویروس کرونا هیچ امنیتی ندارند و به شدت مستعد ابتلا یه این ویروس هستند.»

بیشتر بخوانید: بی خانمان‌ های نیویورک به مترو پناه بردند کرونا و بحران بی خانمانی در آمریکا

نگارنده این گزارش در بخش دیگری می‎نویسد «بی خانمانی در سراسر آمریکا یک مشکل عمده است؛ در سال ۲۰۱۸، ۵۵۲ هزار نفر در آمریکا بی خانمانی را تجره کرده اند؛ تنها در کالیفرنیا حدود ۱۳۰ هزار فرد بی خانمان وجود دارد؛ بر خلاف ادعای این پست فیسبوکی، پناهگاه‌های افراد بی خانمان در سراسر آمریکا با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند.»

بر اساس مطالعه‌ای که «مرکز کنترل پیشگیری از بیماری» آمریکا در ۴ شهر سیاتل، بوستون، سانفرانسیسکو و آتلانتا انجام داده است، از میان هزار و ۱۹۲ بی خانمانی که آزمایش کرونا داده‎اند، ۲۵ درصد به ویروس کرونا مبتلا بوده‎اند؛ از ۳۱۳ نفر از مسئولان این پناهگاه‌ها نیز آزمایش کرونا به عمل آمده و ۱۱ درصد از این افراد نیز به ویروس کرونا مبتلا بوده‎اند.

علاوه بر این به دلیل شرایط زندگی این افراد و مسائل بهداشتی مانند عدم شست‎و‎شوی به موقع دست‎ها، بی خانمان‌ها در مقابل ویروس کرونا با خطر بیشتری مواجه هستند.

همچنین، به دلیل جمعیت بالای پناهگاه‌های افراد بی خانمان، امکان فاصله گذاری اجتماعی برای آنها وجود ندارد و این موضوع نیز در ابتلای آنها به کرونا تاثیر دارد.

شیوع ویروس کرونا در آمریکا همچنان روندی صعودی دارد؛ در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۱۶۰ هزار نفر در سراسر آمریکا به ویروس کرونا مبتلا هشتند و بیش از  ۶۷ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‎اند.

در همین حال پاییگاه دیلی میل، در گزارشی می‎گوید «مردم آمریکا تاکنون بیش از ۷۰۰ دادخواست به دادگاه‌های فدرال و ایالتی به دلیل نارضایتی از عملکرد شرکت‌ها در بحران کرونا ارسال کردند.»

بر اساس گزارش موسسه حقوق بین المللی Hunton Andrews Kurth، از روز جمعه، ۷۷۱ مورد شکایت از برخی از ارگان‌ها از جمله شرکت‌های هواپیمایی، فروشگاه‌ها و زندان‌ها به دادگاه‌های آمریکا ارسال شده است.

بنابر این گزارش، دادخواست‌های مطرح شده از سوی مشتریان و کارکنان ناراضی بوده که نشان از تاثیر شدید بحران کرونا بر اقتصاد آمریکا و زندگی مردم دارد.

بیش از ۵۰ درصد از پرونده‌های دادگاه تنها در نیویورک و کالیفرنیا گزارش شده است.

در میان پرونده‎ها، برخی از مشتریان از یک باشگاه ورزشی در شهر نیویورک به دلیل آنکه مشتریان خود را مجبور به پرداخت شهریه در دوران قرنطینه می‌کرد، شکایت کردند.

از سوی دیگر بیبشترین تعداد شکایت‎ها به زندانیان آمریکا مربوط است.

۲۲۲ شکایت توسط زندانیان این کشور به دادگاه‌های فدرال ارسال شده که دلیل آنها کمبود تجهیزات محافظتی و ازدحام بیش از زندان‌ها و قرار گرفتن آنها در کنار یکدیگر بوده است.

علاوه بر آن بسیاری از شهروندان آمریکایی از عملکرد شرکت‌های بیمه در بحران کرونا ناراضی بوده و ۱۳۰ مورد پرونده مربوطه (حدود ۱۷ درصد) در دادگاه تشکیل شده است.

حدود ۲۶ دادخواست در خصوص نارضایتی مردم از رای گیری در شرایط بحرانی بوده که ایالت‎های ایلینویز، نیویورک و ماساچوست، بیشترین نارضایتی را داشتند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا در آمریکا حوادث بین الملل کرونا در آمریکا بی خانمان ها ویروس کرونا بحران کرونا بی خانمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبرئه استقلال از شکایت ۴۲ میلیاردی یک ایجنت

به گزارش قدس آنلاین، یک مدیر برنامه معروف با طرح شکواییه‌ای در کمیته تعیین وضعیت، خواهان دریافت ۱۷ میلیارد ریال بابت حق کارگزاری محمد حسین زواره و ۲۵ میلیارد ریال حق ترانسفر آرش رضاوند شد اما بخش حقوقی باشگاه استقلال که زیر نظر محمدرضا بختیاری، معاونت حقوقی و بین‌الملل اداره می‌شود، با ارائه دفاعیه و لایحه‌ای مستند، استقلال را از پرداخت خسارت به این ایجنت تبرئه کرد.

ادعای ۴۲ میلیارد ریالی این مدیر برنامه به دوران یکی از مدیرعاملان پیشین استقلال برمی‌گشت و این ایجنت ادعا کرده بود باشگاه استقلال باید حق کارگزاری او را بپردازد اما کمیته تعیین وضعیت حکم به تبرئه باشگاه استقلال داد.

بر اساس قوانین جدید نقل و انتقالات در فوتبال ایران، ایجنت‌ها باید حق کارگزاری خود را از بازیکنان دریافت کنند نه باشگاه.

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • استقلال از شکایت ۴۲میلیاردی یک ایجنت تبرئه شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • تبرئه استقلال از شکایت ۴۲ میلیاردی یک ایجنت
  • شکست قطعی هر کسی که در برابر جریان مقاومت اسلامی بایستد
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • تجمع مقابل دیوان عالی آمریکا در حمایت از افراد بی خانمان
  • بررسی امکان جریمه افراد بی‌خانمان در آمریکا