Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

دبیر کانون کامیون‌دارن گفت: متاسفانه جابه‌جایی کالاها بدون در نظر گرفتن نرخ تن کیلومتر با قیمت ۱۴۰۰ ریال انجام می‌شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، احمد کریمی دبیر کانون کامیون‌داران با بیان اینکه واردات گسترده کالا‌های اساسی در بنادر طی چند ماه گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیار بیشتر شده است، گفت: استفاده از ظرفیت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای در طی ماه‌های گذشته به دلیل تخلیه سریع کالا‌ها بسیار بیشتر شده و همین امر باعث شده است که میزان تردد کامیون‌ها افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی اظهار کرد: با توجه به آن که بسیاری از کارخانه‌های تولیدی فعالیت‌شان کمتر شده است؛ بنابراین  فعالیت بخشی از ناوگان‌های جاده‌ای هم در این حوزه کاهش یافته است.

طرح تن کیلومتر نیمه تمام به مرحله اجرایی رسید

دبیر کانون کامیون‌داران با اشاره به اینکه در سال گذشته طرح تن کیلومتر نیمه تمام به مرحله اجرایی رسید، گفت: قرار بود طرح تن کیلومتر در دو مرحله اجرایی شود که مرحله اول آن انجام شد، اما مرحله دوم آن که مقرر شده بود در مهر ماه سال ۹۸ انجام شود به فراموشی سپرده شد.

او در ادامه توضیح داد: همچنان رانندگان، کالاها را بر مبنای هزار و ۴۰۰ ریال جابه‌جا می‌کنند که این نرخ کرایه با توجه به شرایط اقتصادی کشور به هیچ عنوان به نفع رانندگان نیست.

کریمی با بیان اینکه این کالا‌ها به عنوان سرمایه مردم جا‌به‌جا می‌شوند و کرایه‌ای که در این حوزه دریافت می‌شود باید پاسخگوی نیاز‌های رانندگان باشد، افزود: در این شرایط حمل کالا بر مبنای هزار و ۴۰۰ ریال برای رانندگان کامیون  قابل توجیه نیست.

دبیر کانون کامیون‌داران با بیان اینکه تعداد ناوگان‌های فرسوده حمل‌ونقل جاده‌ای بسیار زیاد شده است و قرار بود سال گذشته اقدامات لازم در جهت نوسازی ناوگان‌ جاده‌ای انجام شود،گفت: متاسفانه نه تنها این اقدام به فراموشی سپرده شده است، بلکه پایین بودن نرخ‌های حمل کرایه هم برای کامیون‌داران در این شرایط به صرفه نیست و باید حداقل طبق قانون کرایه‌های واقعی به رانندگان کامیون پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: سفر در جاده‌های ایران تا چه حد ایمن است؟ / خواب رانندگان نتیجه کمبود استراحتگاه در جاده ها!

او تصریح کرد: نرخ تورم هم اکنون بیش از ۳۰ درصد است و با توجه به وضعیت حمل‌ونقل اقتصادی کشور باید شرایط به گونه‌ای باشد که رانندگان کامیون انگیزه برای جابه‌جایی و همچنین حمل کالا‌ها داشته باشند، چرا که جابه‌جایی کالاها با توجه به افزایش کامیون به صرفه نیست.

کریمی با بیان اینکه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای باید هرچه سریع‌تر محاسبه و حمل کالا بر اساس تن کیلومتر را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهد، گفت: بسیاری تصور می‌کنند قیمت کرایه‌های حمل کالا با کامیون افزایش یافته است، اما باید اعلام شود که طرح تن کیلومتر تنها یک مرحله از آن اجرا شده است و هنوز هم نرخ‌نامه بر مبنای قبل برای کامیون‌داران محاسبه می‌شود.

او با اشاره به اینکه مقرر شده بود که طرح تن کیلومتر در سال گذشته برمبنای ۲ هزار و ۷۶ ریال برای کامیون‌داران محاسبه شود، افزود:  با توجه به آن که امکان افزایش کرایه در یک سال گذشته برای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای وجود نداشت؛ بنابراین مقرر شد که نرخ کرایه حمل کامیون به صورت پلکانی افزایش یابد.

دبیر کانون کامیون‌داران اظهار کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری بسیاری از جلسات به تعویق افتاد به همین منظور هم اکنون جابه‌جایی کالاها توسط کامیون‌داران بر مبنای همان نرخ هزار و ۴۰۰ ریال محاسبه می‌شود.

کریمی در ادامه از وضعیت فرسوده کامیون‌ها گله کرد و گفت: متاسفانه طرح نوسازی کامیون‌ها به فراموشی سپرده شده است و تاکنون برنامه‌ای که بخواهد به مرحله اجرایی و عملیاتی برسد انجام نشده است.

کریمی تصریح کرد :هم اکنون دو مدل کامیون در حوزه ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای وجود دارد که تعدادی از آن‌ها از لحاظ تکنولوژی بی کیفیت هستند و تعدادی هم از لحاظ سنی فرسوده هستند که این امر برای حوزه ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای در آینده مشکل ساز خواهد بود.

دبیر کانون کامیون‌داران تاکید کرد: از سال ۸۴ تا سال ۸۸ نظام کار حمل‌ونقلی بر اساس عرضه و تقاضا اقدام به واردات ناوگان با تکنولوژی‌های بسیار قدیمی کرده است که این امر برای حوزه‌های حمل‌ونقل جاده‌ای مشکل‌ساز شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کامیونداران احمد کریمی جابه جایی کالاها حمل ونقل جاده ای طرح تن کیلومتر مرحله اجرایی سال گذشته حمل کالا بر مبنای کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۳۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۹ میلیون تردد همزمان با موج دوم سفرهای نوروزی در جاده های همدان

ایسنا/همدان مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان همدان از ثبت ۹ میلیون تردد همزمان با موج دوم سفرهای نوروزی در جاده های استان خبر داد.

مهرداد آهکی گفت: با آغاز موج دوم سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ آمار ترددها از ابتدای این طرح در محورهای استان همدان به بیش از ۹ میلیون تردد رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود ۴ درصد کاهش ترددها را شاهد هستیم ضمن اینکه محورهای دارای بیشترین تردد در این سفرها مربوط به محور همدان-تهران و سه راهی بهار است.

وی با اشاره به موج دوم سفرهای نوروزی افزود: تمهیدات لازم برای سفر ایمن مسافران نوروزی در جاده های استان انجام شده است که در همین رابطه از ابتدای طرح نوروزی ۲۵ اسفند۱۴۰۲ تا هشت فروردین ۱۴۰۳ افزون بر ۳۰۰ کیلومتر خط کشی، ۳۶۱۰متر مربع لکه گیری و چاله گیری،۲۲۶ عدد پاکسازی پارکینگ جاده ای، ۳۰۰۰ کیلومتر باند برفروبی و نمک‌پاشی، ۱۷۴۶ عدد نصب و تعمیر تابلو وعلائم، ۳۸۱ عدد آشکار سازی ورودی پلها، شستشوی ۳۵ هزار و ۲۲۷ عدد تابلو و علائم،۳۱۳ کیلومتر شانه سازی،تعمیر ۳۲۵ عدد چراغ چشمک زن و ۴۱ هزار و ۲۶۱نفر ساعت گشت زنی در سطح محورها انجام شده که اینها تنها بخشی از اقدامات طرح نوروزی این اداره کل است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ‌ای استان همدان، آهکی در پایان از تمامی رانندگان و مسافران نوروزی درخواست کرد که با توجه به احتمال بارش پراکنده باران و برف، لغزنده بودن سطح محورهای استان، با سرعت مطمئنه، پرهیز از خواب آلودگی، عدم شتاب زدگی، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز در سطح جاده ها تردد داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ میلیون و ۲۹۰ هزار و ۹۸۶ تردد در جاده‌های استان مرکزی ثبت شد
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون مسافر نوروزی با ناوگان حمل ونقل عمومی
  • ۴۶ هزار و ۵۰۰ مسافر نوروزی توسط ناوگان عمومی قم جابه‌جا شدند
  • جابه‌جایی بیش از ۳ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در کشور
  • ثبت بیش از ۹ میلیون تردد همزمان با موج دوم سفر‌های نوروزی در جاده‌های همدان 
  • ثبت ۹ میلیون تردد همزمان با موج دوم سفرهای نوروزی در جاده های استان همدان
  • جابه جایی ۳۵ هزار و ۷۵۲ مسافر در خراسان جنوبی
  • جابه جایی ۴۴۶ هزار تن کالای اساسی از مبدأ بنادر کشور از طریق جاده
  • ثبت ۹ میلیون تردد همزمان با موج دوم سفرهای نوروزی در جاده های همدان
  • تردد کامیون و تریلی در جاده های اصلی استان ممنوع