Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@16:38:39 GMT

جهش امیدبخش تولید در گهرزمین سیرجان

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۴۲۰۰

جهش امیدبخش تولید در گهرزمین سیرجان

بنا به گفته کارشناسان جهش تولید به عنوان شعار سال و یکی از مراحل توسعه، تنها با هم‌افزایی، همدلی و تلاش تمامی ارکان جامعه و واحدهای صنعتی، معدنی و کشاورزی در کشور و به تبع آن استان زرخیز کرمان محقق می‌شود.

در این خصوص پیگیری و ممارست شرکت گهرزمین سیرجان در زمینه جهش تولید، بومی‌سازی قطعات، تکمیل زنجیره فولاد و انجام مسئولیت‌های اجتماعی، توانسته روح زندگی و امید به آینده را حتی در زمان تحریم‌ها و افزایش قیمت‌ها بر مردم استان کرمان و برخی مناطق محروم جاری کند و انجام گسترده این اقدامات در نهایت عامل بقا، رفاه، امنیت و قطع وابستگی‌ها حتی در شرایط تحریم‌های ظالمانه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موفقیت‌های بسیار شرکت گهرزمین در بخش تولید طی یکسال گذشته توانسته رکوردهای غرورآفرینی را برای این استان رقم بزند و همین امر می‌تواند روند توسعه دیار کریمان را شتابان کند.

مسئولیت‌های اجتماعی گهرزمین مردم منوجان را امیدوار کرد

یکی از شهروندان شهرستان منوجان استان کرمان گفت: شرکت گهرزمین به عنوان معین اقتصادی منوجان اقدامات بسیاری انجام داده و این فعالیت‌ها سطح گسترده موجب تقویت گردشگری، نشاط و روحیه اجتماعی، اقتصاد، ورزش و اشتغالزایی در این شهرستان شده است.

مجید صالحی با بیان اینکه انجام مسئولیت‌های اجتماعی توسط معین اقتصادی منوجان به مردم این شهرستان محروم امید دوباره بخشید افزود: خوشبختانه سهمی از جهش تولیدات شرکت گهرزمین به مناطق محروم تعلق می‌گیرد و انجام این امور مسیر توسعه پایدار این شهرستان غیر برخوردار استان کرمان را هموار کرده است.

وی ادامه داد: شرکت گهرزمین تاکنون طرح‌های توسعه‌ای ازجمله احداث سوئیت کپری، آبشار مصنوعی، رستوران و کافی شاپ سنگی، پل کابلی و پل چوبی، توسعه صنایع دستی، سالن آمفی تئاتر، مرمت قلعه تاریخی منوجان، مرمت و زیبا سازی قلعه تاریخی را در منوجان اجرایی کرده که این پروژه‌ها در امید به آینده و حفظ روحیه نشاط منطقه حتی در شرایط کرونا و تحریم‌ها بسیار تاثیرگذار تلقی می‌شود.

تاثیرات اشتغالزایی معادن گهرزمین بر زندگی مردم سیرجان

یکی از شهروندان سیرجانی نیز گفت: جوانی فارغ التحصیل دانشگاه در رشته مهندسی متالوژی و جویای کار بودم و تا سن ۲۸ سالگی نتوانستم شغلی مناسب پیدا کنم و تقریبا ناامید شده بودم.

محمد علیزاده افزود: در این زمان با آگهی استخدامی شرکت گهرزمین روبرو شده و پس از انجام مراحل گزینش و آزمون به استخدام این شرکت درآمدم و خوشبختانه اکنون توانستم ازدواج کنم و منزل مسکونی و خودرو تهیه کنم.

وی عنوان کرد: اشتغالزایی شرکت‌های بخش خصوصی با افزایش درآمدی و رفاه و معیشت منطقه مسیر زندگی مردم را هموار کرد و خوشبختانه اکنون با امیدواری بیشتری با روحیه‌ای مناسب به کشور و شهرم خدمت می‌کنم. 

رکورد تولید در شرکت گهرزمین سیرجان شکسته شد 

مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین سیرجان با اشاره به عملکرد این شرکت در زمینه بهره برداری و جهش تولید گفت: در پایان بهمن‌ماه ۹۸، ابعاد پیت معدن در حالت بیشترین گسترش بخش شمالی- جنوبی معادل یکهزار و ۵۵۰ متر و در حالت بیشترین گسترش در بخش شرقی- غربی معادل ۲ هزار و ۱۰۰ متر شده است.

علی‌اکبر پوریانی افزود: در سال مالی ۹۸-۹۷ به صورت تقریبی ۲۰.۶ میلیون تن سنگ‌آهن استخراج شد که این میزان، سه میلیون و ۵۲ هزار و ۵۵۹ تن معادل ۱۷.۵ درصد نسبت به دوره مشابه سال مالی قبل( ۹۷-۹۶) رشد داشت.

وی اظهار داشت: باوجود مشکلات موجود از قبیل تحریم‌ها، فقدان دسترسی به موقع و نبود قطعات ماشین‌آلات معدنی، شرکت سنگ آهن گهرزمین ضمن بهینه‌سازی عملیات معدنکاری اقدام به راه اندازی سیستم کارآمد بومی سازی شده گسیل هوشمند ماشین‌آلات (Dispatching) در کنار سازماندهی فعالیت‌های بخش‌های مختلف معدن کرده است.

مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین سیرجان، میزان تولید سنگ آهن دانه‌بندی‌شده در سال مالی ۹۸ را هفت میلیون و ۹۰۸ هزار و ۲۵۰ تن و میزان تولید سنگ آهن دانه بندی شده در سال مالی ۹۷ را پنج میلیون و ۳۱۲ هزار و ۶۱۲ تن اعلام کرد و گفت: خوشبختانه در سال مالی ۹۸ نسبت به سال مالی ۹۷ به میزان ۴۸.۸۵ درصد رشد تولید داشته‌ایم.

وی با اشاره به افزایش تولید و رکوردهای مختلف شرکت بیان داشت: تولید کنسانتره از یک میلیون و ۹۲۳ هزار تن در سال ۹۵ به بیش از چهار میلیون و ۳۳۰ هزار تن در سال مالی ۱۳۹۷ رسیده و همچنین در سال مالی ۹۸ بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن کنسانتره تولید شده است.

پوریانی افزود: در شرکت سنگ آهن گهر زمین تمامی فعالیت های ایمنی، بهداشت و زیست محیطی با رعایت الزامات بر اساس استانداردهای ISO۴۵۰۰۱- ۲۰۱۸ و ISO۱۴۰۰۱-۲۰۱۵ در حال انجام است، به گونه ای که نتایج آخرین ممیزی سازمان ایمیدرو نشان می دهد عملکرد این شرکت در مقایسه با کلیه شرکت های صنعتی و معدنی تابعه سازمان مذکور دارای بالاترین رتبه می باشد.

جهش تولید با تکمیل زنجیره فولاد در شرکت گهرزمین سیرجان پیگیری می‌شود

وی اضافه کرد: این شرکت با توجه به طرح‌های توسعه‌ای و تحقق جهش تولید به‌عنوان شعار امسال و با هدف تکمیل زنجیره تولید فولاد در کشور اقدام به ساخت کارخانه پنج میلیون تنی گندله‌سازی کرده است.

مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین سیرجان گفت: ساخت این کارخانه با مشارکت یکی از بهترین برندهای دنیا یعنی شرکت اتوتک آلمان و شرکت های معتبر داخلی با پیشرفت فیزیکی ۹۶.۵ درصد در مرحله راه اندازی و آزمایش‌های سرد قرار دارد که بیش از ۷۰ درصد تجهیزات این پروژه توسط مهندسان توانمند ایرانی در شرکت بومی‌سازی شده است.

توجه جدی شرکت گهرزمین به فرایند بومی‌سازی 

وی عنوان کرد: فرایند بومی‌سازی، در قالب راهبرد «تولید و توسعه بر محور بومی‌سازی»، برای قطع وابستگی اقتصادی و صنعتیبه خارج از کشور، مورد توجه جدی شرکت قرار گرفته است.

پوریانی افزود: از مهمترین پروژه‌های عملیاتی تاکنون می‌توان به طراحی و ساخت غلتک‌های آسیاب‌های غلتکی فشار بالا (HPGR)، طراحی و ساخت قطعات تکنولوژیک کاربیدتنگستن (STUD، EDGE-BLOCK و CHEEK-PLATE) ویژه آسیاب‌های HPGR، طراحی و ساخت داخل لوله‌های ضد سایش انتقال اسلاری با عمر عملکردی بسیار بالا، طراحی و تولید داخل ورق‌های مورد نیاز ساخت پوسته آسیاب گلوله‌ای و غیره اشاره کرد که منتج به جلوگیری از خروج سالیانه حدود ۹.۳ میلیون یورو ارز در سطح شرکت شده است.

وی تاکید کرد: همچنین در صورت استفاده از این محصولات در شرکت‌های معدنی هم تراز، ظرفیت جلوگیری از خروج ارز به میزان سالیانه حدود ۳۱.۶ میلیون یورو را در سطح ملی خواهد داشت.

رشد ۴۱۴ درصدی سهام شرکت گهرزمین سیرجان

مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین سیرجان با اشاره به اینکه ارزش سهام گهرزمین در بازار سرمایه بی نظیر است گفت: ارزش هر سهم شرکت سنگ آهن گهرزمین پس از گذشت ۱۷ ماه از زمان ورود شرکت به بازار سرمایه، با رشد ۴۱۴ درصدی از ۶ هزار و ۸۰۰ ریال به بیش از ۳۵ هزار ریال افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در واقع این شرکت در مدت مذکور از رتبه ۳۶ به رتبه ۹ در بازار سرمایه در بین شرکت‌های بورسی صعود کرده و همچنین در بازار دوم فرابورس موفق به کسب رتبه دوم شد.

انجام مسئولیت اجتماعی در شرکت گهرزمین

پوریانی همچنین اضافه کرد: شرکت سنگ آهن گهر زمین در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی یا CSR همانند شرکت های پیشرو در دنیا، مطابق با استاندارد ایزو ۲۶۰۰۰ در زمینه اجرای عملیات صیانت از ۵۰۰ هکتار جنگل های قطاربنه، اجرای ۸۰ هکتار فضای سبز با درختان سازگار با محیط، ساخت آسایشگاه جانبازان در کرمان، ساخت مدرسه در حاشیه شهرستان سیرجان و حمایت از فعالیت‌های ورزشی، اقدام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: شرکت سنگ آهن گهرزمین در حرکت به سمت توسعه پایدار مناطق محروم در دی ماه ۱۳۹۵ به پیشنهاد استاندار وقت کرمان، به عنوان معین اقتصاد مقاومتی شهرستان منوجان در جنوبی‌ترین نقطه استان کرمان فعالیت‌های خود را بر محور اشتغال‌زایی، کشاورزی و آموزش آغاز کرد.

وی افزود: این شرکت تاکنون موفق به ایجاد یکهزار و ۳۲۶ فرصت شغلی با صرف کمترین هزینه برای اقشار محروم و کم درآمد در شهرستان منوجان شده است.

پوریانی گفت: اقدامات انجام شده حوزه HSEشرکت گهر زمین در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا قابل تقدیر است و  ما خوشبختانه با وجود این تلاش ها حتی یک مورد بیماری نداشتیم.

رکوردهای شرکت گهرزمین حاصل تلاش همه ارکان این مجموعه بوده است

وی بیان داشت: عملکرد بی نظیر شرکت گهرزمین، نشان از فعالیت نیروهای جوان، متعهد و به دور از حاشیه در این مجموعه است.

مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین سیرجان اظهار داشت: درواقع تمامی رکوردهای شرکت گهرزمین سیرجان، حاصل تلاش و موفقیت های همه ارکان این مجموعه است و تا زمانی که استخراج و تولید با همدلی و اتحاد سرلوحه فعالیت‌ها باشد شاهد کسب چنین رکوردها و موفقیت های بی نظیری بوده‌ایم.

انجام تمامی این اقدامات در صورتی که در همه شرکت‌های صنعتی و معدنی استان کرمان دنبال شود در شرایط تحریم‌ها می‌تواند به فرمایشات و برنامه‌های مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری برای توسعه همه جانبه کشور جامه عمل بپوشاند و علاوه بر محرومیت و فقرزدایی، برنامه‌های توسعه‌ای کلان کشور را پیش از موعد مقرر محقق کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا جنگل دی ماه زیست محیطی سرمایه مقام معظم رهبری سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مسئولیت های اجتماعی انجام مسئولیت سال مالی ۹۸ استان کرمان بومی سازی جهش تولید فعالیت ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۴۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان

به گزارش خبرنگار مهر، علیقلی ایمانی، مدیر عامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور و دبیر خانه کشاورز استان گلستان در یادداشتی اختصاصی برای مهر نوشت؛

رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای هر سال خط مشی مسؤولان را در جهت رشد و توسعه کشور با شعارهای مهم تولیدی که راه نجات اقتصاد کشور هست مشخص می‌کنند؛ شعارهایی همچون مشارکت عمومی، تولید ملی، تولید اشتغال آفرین، تولید پشتیبانی و مانع زدایی، تولید دانش بنیان اشتغال آفرین، رونق و رشد تولید، جهش تولید با مشارکت مردم و شعارهای سازنده دیگر که به فرموده ایشان بخشی از این شعارها در سال‌های گذشته انجام شده البته نه به قدر مطلوب چون این شعارها چیزی نیستند که یک ساله انجام شود اما باید مستمر و ادامه‌دار باشد.

لذا مسؤولان امر باید چالش‌های عدم اجرای این شعارها را مورد بررسی قرار داده و راهکارهای مناسبی در جهت انجام آنها پیدا نمایند که قابل اجرا و عمل باشد.

مسائل عمده کشور بحث اقتصاد است که باید در این زمینه فعال عمل کرد و کلید حل مسائل اقتصادی کشور تولید است که می‌تواند بسیاری از این موارد مثل تورم، رشد اقتصادی، اشتغال، ارزش پول ملی و سایر مسائل مبتلا به اقتصاد را ساماندهی کرد.

انتظار می‌رود که یک جهش در تولید اتفاق بیفتد و آن هم با مشارکت مردم و مردمی کردن اقتصاد با رفع موانع، حضور مردم در اقتصاد یکی از بخش‌های تولیدی کشور که مکرراً مقام معظم رهبری تاکید بر حمایت از این بخش در جلسات متعدد و در سنوات گذشته و حال داشته و دارند «بخش کشاورزی» است.

کشاورزی نقش بسزایی در امنیت غذایی کشور، قطع وابستگی و حفظ استقلال کشور را دارد؛ لذا نگاه علمی و کارشناسی به این بخش توسط مسؤولان امر و متولیان و نهادهای مرتبط و رفع موانع و مساعدت و کمک به تولیدکنندگان باید مورد توجه قرار گیرد. یکی از مشکلات این بخش که در ۲ سال گذشته باعث نگرانی جامعه کشاورزی، افت محصول و نهایتاً کاهش درآمد و منافع کشاورزان شده، قطع برق چاه‌های کشاورزی در زمان پیک تولید است.

علی رغم وجود قوانین بسیار شفاف در این خصوص ماده ۲۵ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار مصوب ۱۳۹۰/۱۱/۲۹ مجلس شورای اسلامی است که صراحتاً اعلام می‌دارد هر گاه دولت به دلیل کمبودهای مقطعی به شرکت‌های عرضه کننده برق یا گاز یا مخابرات دستور دهد موقتاً جریان برق یا گاز یا خدمات مخابراتی واحدهای تولیدی متعلق به شرکت‌های خصوصی و تعاونی را قطع کند موظف است نحوه جبران خسارت‌های وارد شده به این شرکت‌ها ناشی از تصمیم فوق را نیز تعیین و اعلام کند و در تبصره یک همین قانون آمده در زمان‌های اضطراری که قطع برق یا گاز واحدهای مسکونی جان شهروندان را به خطر اندازد و شورای تأمین استان محل ایجاد اضطرار می‌تواند برای حداکثر ۲ روز که قابل تمدید است حکم این ماده را نقض کند و دستور دهد بدون تعیین نحوه جبران خسارت‌های وارد شده برق یا گاز واحدهای تولیدی قطع شود و در تبصره ۲ همین قانون آمده شرکت‌های عرضه کننده برق یا گاز موظفند ضمن هماهنگی با شرکت بیمه امکان خرید بیمه نامه پوشش دهنده خسارت ناشی از قطع برق یا گاز را برای واحدهای تولیدی مشترک خود فراهم آورند و همچنین ماده ۲ قانون تسهیل برقی کردن چاه‌های کشاورزی آمده است که وزارت نیرو مکلف است انرژی مورد نیاز متقاضیان و مشترکان بخش کشاورزی اعم از مشترکان قدیمی و جدید را به صورت ۲۴ ساعته و در تمام فصول سال با رعایت سقف ساعات مندرج در پروانه بهره برداری آب تعیین نماید و مواد دیگری در قانون افزایش بهره‌وری به این موضوع تاکید دارد.

متأسفانه با وجود قوانین زیاد در این خصوص اقدامی از طرف دست‌اندرکاران علی رغم پیگیریی‌های زیاد اتفاق نیفتاده است؛ به ویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و در رأس آن کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی که وظیفه نظارت بر اجرای قوانین به عهده آنها است این بی‌توجهی موجب نارضایتی کشاورزان از مناطق مختلف را به دنبال داشته و دارد که در اثر قطع برق خسارات جبران ناپذیری هم به تولید و هم به اقتصاد خانوار کشاورزان وارد آمده است.

خواسته جامعه کشاورزی بر این است که تدبیری اندیشیده شود و تجدید نظری اعمال گردد که از خسارات وارد شده به کشاورزان و صدمه به تولید ملی جلوگیری شود.

کد خبر 6086927 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۳ هزار داوطلب کنکور سراسری در سیرجان
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • سرپرست جدید اداره تبلیغات اسلامی سیرجان معرفی شد
  • سه، دو ، یک «آشپز شو»
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد
  • حد نگاری اراضی ملی سیرجان
  • لجبازی اتوبوس و پژو؛ سانحه هولناک در جاده سیرجان (فیلم)