Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، برخی از اساتید دانشگاه‌ها در تماس با خبرگزاری مهر نسبت به عدم صدور حکمشان توسط دانشگاه ها به دلیل عدم صدور کد استخدامی انتقاد کردند و خواستار اعلام زمان اختصاص کد استخدامی و تعیین و تکلیف وضعیت خود شدند.

یکی از این اساتید عنوان کرد: در فراخوان جذب بهمن ۹۷ وزارت علوم شرکت کردیم و حدود یکسال درگیر مصاحبه بودیم، قرار بود در تیرماه سال ۹۸ نتیجه به ما اعلام شود که با تاخیر در بهمن ۹۸ اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر نکته ای که وجود دارد این است که اگرچه مرکز جذب وزارت علوم کار ما را در بهمن ۹۸ تایید کرده است، ولی دانشگاه ها حکم  را صادر نکرده و عنوان می کنند باید کد استخدامی برای شما صادر شود که دانشگاه بتواند پیرو آن کد، حکم را صادر کند. اکنون حدود 4ماه است که در انتظار این حکم هستیم، تماس ما با وزارت علوم نیز بی نتیجه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: نکته دوم این است که تکلیف حقوق ما در این چند ماهی که کار کرده ایم چه می شود، برخی عنوان می کنند که از تاریخ صدور کد حقوق پرداخت می شود برخی نیز می گویند حقوق مدت زمان کار شده یکجا پرداخت خواهد، درصورتی که حقوق ما  از زمان صدور کد استخدامی پرداخت شود، تکلیف چند ماه کار ما چه می شود؟

محمدرضا رضوان طلب در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به سئوال این اساتید گفت: مسئله ردیف استخدام در صلاحیت ها و ماموریت های معاونت اداری مالی وزارت متبوع و مرکز نظارت و ارزیابی است.

وی ادامه داد: ولی با این حال تا حدی که من اطلاع دارم تمامی ردیف‌های استخدام از سازمان امور استخدامی اخذ شده موافقت کلی گرفته شده عملیات اجرایی برای فعال سازی کدها در حال انجام است و انجام خواهد شد.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: طبیعتاً بدون داشتن ردیف استخدام برای کارگزینی صدور حکم ممکن نیست همانگونه که بدون دریافت تایید مرکز جذب این احکام فاقد اعتبار قانونی است.

وی افزود: بعد از آنکه تاییدیه هیئت مرکزی جذب اخذ شد و ردیف استخدام هم که معمولاً بر حسب آن داده می‌شود در اختیار دانشگاه قرار گرفت زمان شروع رسمی کار و پرداخت حقوق  بسته به مقدورات دانشگاه است اما برحسب تجربه های گذشته حداکثر ترم بعد از تایید هیئت مرکزی حکم پیمانی اعضا  صادر می شود.

کد خبر 4915720 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری اساتید دانشگاه ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی دانشگاه تهران دانشگاه های علوم پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشجویان سازمان سنجش منصور غلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها دانشگاه های ایران آزمون دستیاری کد استخدامی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، نشست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با روسای دانشگاه‌های استان در محل استانداری برگزار شد. حجت الاسلام خسروپناه در این نشست گفت: به منظور ایجاد بستری برای حکمرانی نخبگانی در کشور، هیات‌های اندیشه ورز در استان‌ها راه اندازی شد تا تصمیمات کشور منطبق با نظرات افراد در استان‌ها اخذ شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: تاکنون دو نشست و یک همایش توسط هیات اندیشه ورز در استان قزوین برگزار شده است. متاسفانه ۸۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در رشد علمی کشور دخالت ندارند و نیاز به بازنگری در حقوق دریافتی این اعضا و افزایش آن است تا انگیزه‌ای برای فعالیت مستمر علمی باشد.
وی اظهار کرد: به منظور شناسایی نخبه ها، رصدخانه‌های علمی راه اندازی شد و با افرادی که در زمینه مهاجرت نخبگان تشویق کننده باشند به شدت برخورد خواهد شد. دانشگاه آزاد قزوین جزو دانشگاه‌های برتر دنیاست و از دانش بنیان‌ها باید حمایت شود.
سایر رووسا و اساتید دانشگاه‌ها هم در این نشست توجه به مهارت آموزی، تمرکز بر فرهنگ سازی و حمایت از نخبگان در راستای جلوگیری از مهاجرت نخبگان، توجه ویژه به مساله بودجه دانشگاه ها، توجه به امنیت روانی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و حرکت به سمت دانشگاه‌های حکمت بنیان را از مسائل مهم پیش روی دانشگاهیان عنوان کردند.

دیگر خبرها

  • با اعلام رییس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای : AFC واگذاری استقلال و پرسپولیس را تایید کرد
  • گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه / اعتصاب اعضای هیئت علمی دانشگاه تگزاس
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • آغاز اجرایی سازی آیین نامه پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان از خرداد ماه
  • تجمع در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند