Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@12:47:24 GMT

۱۱ تیر؛ پایان کلاس‌های مجازی دانشگاه شهید چمران اهواز

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۷۹۵۳

۱۱ تیر؛ پایان کلاس‌های مجازی دانشگاه شهید چمران اهواز

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: پایان کلاس‌های نظری مجازی دانشگاه ۱۱ تیرماه است و برای کلاس‌های عملی نیز تاکنون تصمیمی گرفته نشده است.

علیرضا جلیلی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پایان کلاس‌های نظری مجازی دانشگاه ۱۱ تیرماه است و برای کلاس‌های عملی‌ای‌ که به صورت مجازی قابل اجرا نیستند، تاکنون تصمیمی گرفته نشده است اما اعضای هیات علمی‌ای که می‌توانند کلاس‌های عملی را به صورت مجازی برگزار کنند، می‌توانند این‌گونه اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین درخصوص نحوه برگزاری امتحانات گفت: از اکنون نمی‌توانیم بگوییم که امتحانات چگونه برگزار می‌شوند بلکه باید منتظر بمانیم و شرایط را بررسی کنیم. اگر به گونه‌ای باشد که  احتمال بازگشایی خوابگاه‌ها وجود نداشته باشد، نمی‌توان امتحانات را به صورت حضوری برگزار کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: اگر شرایط رو به بهبودی باشد به احتمال زیاد و با توجه به شرایط آب و هوایی ممکن است نتوانیم در مرداد ماه امتحانات را برگزار کنیم اما در نهایت تصمیم‌گیری با هیات‌رئیسه دانشگاه است.

جلیلی‌فر در خصوص مهلت دفاع از پایان‌نامه‌ها در این نیمسال نیز اظهار کرد: اگر تاریخ دفاع از پایان‌نامه دانشجو پیش از شیوع کرونا بوده، اکنون می‌تواند به صورت مجازی دفاع کند و تاریخ تعیین‌شده اولیه برای او در نظر گرفته می‌شود. به عنوان مثال اگر تاریخ دفاع دانشجو ۲۰ اسفند ۹۸ بوده و پس از آن دفاع کند، همان تاریخ ۲۰ اسفند لحاظ می‌شود.

وی افزود: دانشجویانی نیز که قصد دارند اکنون زمان دفاع خود را مشخص کنند، می‌توانند درخواست خود را در سامانه دانشگاه ثبت و جلسه دفاع خود را برگزار کنند. ۳۱ شهریور پایان زمان دفاع ‌از پایان‌نامه‌های مربوط به این نیم‌سال است اما برای بعد از آن هنوز تصمیمی گرفته نشده است.

انتهای پیام‌

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان کروناویروس آموزش مجازی دانشگاه شهید چمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۷۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگار مهر، هجدهمین دوره مسابقات ربوکاپ در دانشگاه آزاد اسلام واحد علوم تحقیقات و به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته ملی ربوکاپ ایران، به میزبانی واحد علوم و تحقیقات از امروز برگزار شد.

این مسابقه که تا ۳۱ فروردین ادامه دارد در کتابخانه دکتر حبیبی این واحد دانشگاهی علوم تحقیقات برگزار می‌شود و با حضور ۱۸۰۰ شرکت کننده در قالب ۳۱۶ تیم از سراسر دانشگاه ها و مدرسه های ایران و خارج از ایران آغاز به کار کرده است.

فربد رزازی، معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و از اعضای هیات مسؤولان مسابقات بین المللی ربوکاپ در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: این رقابت با ثبت نام ۴۰۰ تیم شروع شد و در نهایت ۳۱۶ تیم که حائز شرایط شرکت در این مسابقه بودند از داخل و خارج از کشور توسط داوران انتخاب شدند، شرکت کنندگان مسابقات بین المللی ربوکاپ با مربیان و همراهانشان به بیش ۳ هزار نفر می رسند، همچنین ۳۰۰ نفر کادر اجرایی از طرف دانشگاه آزاد و باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان در حال خدمت به شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان این مسابقات بین المللی هستند.

رزازی افزود: هدف ما این است که بتوانیم یک قدم در جهت اعتلای فناوری کشور با کمک جوانان و نوجوانان ایرانی عزیزمان برداریم. مسابقات ربوکاپ فقط جلوه فناورانه و مهندسی ندارد بلکه یک مسیر تیم سازی و استعداد یابی در حوزه مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی مکانیک محسوب می شود.

وی ادامه داد: ما در روش های آموزش های کلاسیک در کشور چند نقطه ضعف اساسی داریم که این مسابقات رباتیک می تواند این ضعف ها را جبران کند، یکی از مشکلات اساسی ما این است که اطلاعاتی که دانشجویان ما سر کلاس درس می توانند به دست بیاورند باید به مهارت توانایی تبدیل بشود که این موضوع و این دغدغه به طور جدی در اهداف مسابقات ربوکاپ دنبال می شود.

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ما در روش های آموزش های کلاسیک در کشور چند نقطه ضعف اساسی داریم که این مسابقات رباتیک می تواند این ضعف ها را جبران کند، یکی از مشکلات اساسی ما این است که اطلاعاتی که دانشجویان ما سر کلاس درس می توانند به دست بیاورند باید به مهارت توانایی تبدیل بشود که این موضوع و این دغدغه به طور جدی در اهداف مسابقات ربوکاپ دنبال می شود.

رزازی افزود: مسأله ای که از هر موضوع دیگر مهم تر است انگیزه دانشجویان است دانشجویان ما خیلی وقت ها از محتوای درس و فضای دانشگاه خسته می شوند و فکر می کنند که این کلاس ها و درس ها قرار نیست جایی به کار آن ها بیاید که با این نوع از مسابقات و رغابت ها این انگیزه ایجاد می شود و علمی که سر کلاس های درس به دست می آورند را در این نوع از رقابت ها استفاده می کنند.

وی ادامه داد: اختتامیه این مسابقه با حضور مسؤولین بنیاد نخبگان و وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی در روز سی و یکم اردیبهشت ماه برگزار می شود و برگزیدگان این مسابقه از امتیازات بنیاد نخبگان و از جوایز نقدی برخوردار می شوند.

کد خبر 6081209

دیگر خبرها

  • شهادت جانباز ۷۰ درصد کلیوند عباسی در اهواز
  • زمین چمن مصنوعی مدرسه ماندگار شهید چمران افتتاح شد
  • هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • مراسم رژه‌ نیروهای مسلح در اهواز برگزار شد
  • مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز برگزار شد
  • تدوین دانشنامه دفاع مقدس در دانشگاه آزاد استان فارس
  • فرنگی‌کار کرمانشاهی بعد از پایان محرومیت ۴ساله: جبران می‌کنم
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی رژه روز ارتش در اهواز
  • محدودیت های ترافیکی روز ارتش در اهواز
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ارتش در اهواز