Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: به منظور احداث تاسیسات گردشگری ۵۰۰ میلیون تومان به منطقه گردشگری دریاچه گهر اختصاص یافت.

سید امین قاسمی اعلام کرد: با توجه به اینکه دریاچه گهر یکی از مناطق پر بازدید گردشگری استان محسوب می‌شود و سالانه حدود ۷۰ هزار نفر از این دریاچه زیبا دیدن می‌کنند، از محل اعتبارات ستاد مدیریت بحران برای تکمیل زیرساخت‌های آن هزینه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد خدمات سفر لرستان گفت: پایگاه امدادرسانی توسط جمعیت هلال احمر در دریاچه گهر از ابتدای خرداد تا پایان شهریور هر سال در این منطقه مستقر می‌شود، فرمانداری دورود نیز برای استقرار تیم پزشکی اورژانس از طریق شبکه بهداشت شهرستان در این مدت اقدام می‌کند.

قاسمی بیان کرد: در این راستا اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری بر اساس مصوبات اسفندماه ۹۷ برای بکارگیری اصول مهندسی رودخانه و در جهت جلوگیری شستشوی مسیر به اجرای طرح‌های آبخیزداری تا سقف ۰ میلیارد تومان در سال و همچنین تامین۲ دستگاه آبگرمکن خورشیدی اقدام کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به تهیه طرح جانمایی استقرار چادر‌های کمپ اقامتی که قرار است توسط مجری ارائه خدمات برپا شود اشاره کرد و افزود: این اداره کل برای بتن‌ریزی پد هلیکوپتری سابق و تکمیل آن نیز اقدام خواهد کرد.

او عنوان کرد: شرکت توزیع برق استان برای تهیه طرح برق‌رسانی به دریاچه گهر جهت توسعه و ایجاد شبکه اقدام و نسخه‌ای از طرح مذکور را به منظور پیگیری و اخذ مجوزات لازم به اداره کل محیط زیست ارائه دهد.

دبیر ستاد خدمات سفر لرستان تاکید کرد: به منظور جلوگیری از سو استفاده صنوف مستقر در منطقه، اداره کل میراث فرهنگی برای شرح خدمات جامع و انتخاب مدیریت واحد و قیمت‌گذاری خدمات مربوطه اقدام و فرمانداری دورود حمایت لازم را جهت اجرایی شدن برنامه‌های مذکور از مجری به عمل آورد و برخورد قانونی و قضایی با متخلفان را در دستور کار قرار دهد.

قاسمی اضافه کرد: شرکت مخابرات استان برای تامین آنتن پایدار تلفن همراه به صورت ۲۴ ساعته در گهر و مسیر دسترسی اقدام و تا پایان فصل گردشگری پشتیبانی لازم را به عمل خواهد آورد.

دریاچه کوهستانی گهر در جنوب شرقی دورود و در منطقه حفاظت شده اشترانکوه در استان لرستان با ارتفاع ۲ هزار و ۳۵۰متر از سطح دریا قرار گرفته‌است. این دریاچه که به «نگین اشترانکوه» معروف می‌باشد به سبب نداشتن راه ماشین رو تا حد زیادی از خرابی و آلودگی به دست انسان به دور مانده است.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری دریاچه گهر دریاچه گهر اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد درآمد عوارض خروج از کشور در اختیار گردشگری قرار گیرد

عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره افزایش عوارض خروج از کشور در لایحه بودجه ۱۴۰۳ بیان کرد: در نشست مشترکی که با سازمان برنامه و بودجه داشتیم مساله عوارض خروج از کشور به صورت جدی از طرف ما مطرح شد ما معتقدیم این عوارض باید برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری کشور باشد در مقطعی که چنین چیزی از نظر تاریخی تعیین شده آقای نوبخت بارها اعلام کرد که دلیل این عوارض تقویت زیرساخت‌های گردشگری است.

وی گفت: اکنون این عوارض گرفته می‌شود ولی بیشتر به منابع عمومی تخصیص پیدا می‌کند در جلسه‌ای که با مسؤولان سازمان برنامه و بودجه داشتیم، دوستان به استدلال ما معتقد بودند من هم این مساله را در دولت مطرح کردم و مورد تاکید قرار گرفت. فکر می‌کنم با استدلالی که پشت این مساله است؛ مجلس هم آن را تصویب کند. عدد این هم حدود ۴ تا ۵ هزار میلیارد است و اگر درصد مناسبی به گردشگری اختصاص داده شود حتماً نقش مؤثری در ارتقای زیرساخت‌ها خواهد داشت. فکر می‌کنم امسال بتوانیم بخشی از این اعتبارات را بگیریم.

ضرغامی با بیان اینکه پیشنهاد کردیم حداقل ۳۰ درصد از کل درآمد حاصل از دریافت عوارض خروج از کشور در اختیار ما قرار گیرد، گفت: ما استدلال خود را کردیم آنها هم دلایلی دارند که جاهای دیگر هم در گردشگری مؤثر هستند ولی ما فعلاً برای دریافت ۳۰ درصد پیگیری می‌کنیم تا به زیرساخت‌های گردشگری تعلق بگیرد.

کد خبر 6079973 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • شورای توسعه گردشگری استان را تقویت می‌کنیم
  • پرداخت بیش از ۹۰ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان 
  • ۱۳۵۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های اربعین در مهران اختصاص یافت
  • زیرساخت های توسعه ای استان کرمان باید تقویت شود
  • اختصاص سهمیه آرد به نانوایی‌های محور گردشگری کاشان
  • دزفول رتبه نخست بازدید گردشگران را به خود اختصاص داد
  • راه‌اندازی طولانی‌‎ترین دوچرخه هوایی روی آب کشور در شورابیل اردبیل
  • زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج از کشور در اختیار گردشگری قرار گیرد
  • لزوم تقویت زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید