Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد مشهد برای تهیه، آماده‌سازی و توزیع 50 هزار بسته اقلام غذایی برای وعده افطار روزه‌داران مشهدی مشارکت افتخاری داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مشهد در راستای تحقق فرمایش‌های مقام معظم رهبری درباره تحقق رزمایش خدمت‌رسانی و کمک مؤمنانه به مردم، دانشجویان دختر و پسر تشکل‌ها و كانون‌های فرهنگی ـ سياسی و هيئات مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در رزمایش مواسات و همدلی و كرامت رضوی 50 هزار بسته اقلام غذایی برای وعده افطاری را بسته‌بندی و آماده توزیع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بسته‎ها که شامل اقلامی چون شیر، خرما، پنیر، حلوا ارده، نشاسته و چای است در سوله ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بسته‌بندی شده و به همت آستان قدس رضوی آماده توزیع به نیازمندان و قشر آسیب‌پذیر است.

مركز نيكوكاری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ضمن دعوت از کارکنان و دانشجویان برای همکاری و مشارکت در رزمایش مواسات و همدلی دانشگاهیان، شماره كارت 9725 5014 9979 6037 برای كمک‌های نقدی دانشگاهيان برای اين امر خير اختصاص داد.

پیش از این نیز رئيس، اعضای هيئت‌رئيسه و جمعی از اساتيد و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با مشارکت در این امر مومنانه و خداپسندانه يک تا سه روز از حقوق ماهیانه خود را در سه ماه متوالی به مرکز پويش مواسات و همدلی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اختصاص دادند.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: آستان قدس رضوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد افطاری کمک مؤمنانه كرامت رضوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنگام روزه‌داری چه زمانی ورزش کنیم؟

در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما محمد حسین پورقریب متخصص پزشکی ورزشی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص «ورزش و روزه داری» به گفتگو پرداخت.

وی با بیان این مطلب که اگر ورزش نکنیم، مشابه فردی هستیم که سیگار می‌کشد، افزود: ورزش نکردن، عامل خطر بزرگی برای ابتلا یه بیماری‌های قلبی عروقی محسوب می‌شود.

کارشناس برنامه در پاسخ به این سوال که در هنگام روزه‌داری چه زمانی ورزش کنیم؟، گفت: بهترین زمان ورزش کردن، زمانی است که وقت داریم، افرادی که عادت به ورزش صبحگاهی دارند، در هنگام روزه داری باید شدت ورزش خود را کاهش دهند. وی به افرادی که تمایل به کاهش وزن در هنگام روزه داری نیز دارند، گفت: بهترین زمان ورزش برای این افراد، قبل از افطار است. تحقیقات نشان داده است: زمانی که بدن تحت گرسنگی طول کشیده قرار داشته باشد، چربی سوزی بیشتری خواهد داشت.

میهمان برنامه ادامه داد: اگر افراد مایل باشند بعد از صرف افطار ورزش کنند، توجه داشته باشند که باید دو الی ۳ ساعت از زمان غذا خوردن آنها گذشته باشد. وی در پاسخ به این سوال که اگر قرار باشد قبل از افطار ورزش کنیم چه نوع ورزشی توصیه می‌شود؟، گفت: بهترین ورزش برای سلامتی ورزش هوازی است که شامل: دویدن، دوچرخه سواری و پیاده روی است که انجام آنها، برای قلب و عروق نیز بهترین نتیجه را دارد. وی به افرادی که ورزش هوازی باعث احساس تشنگی در آنها می‌شود توصیه کرد: ورزش‌های قدرتی بیشتری انجام دهند، که اگر با ورزش هوازی همراه باشد بسیار سودمند است..

محمد حسین پورقریب تاکید کرد: ورزش‌های کششی، تنفسی و تعادلی نیز در ماه مبارک رمضان جزو پیشنهاد‌های طب ورزشی است.

وی گفت: به عنوان یک قانون، بدن دارای یک ریتم شبانه روزی است که این ریتم نشان داده، که بهترین زمان برای ورزش کردن بعد از ظهرهاست، که بدن بیشترین آمادگی را دارد. طبیعی است، برای افرادی که مایل به انجام ورزش صبحگاهی هستند، منعی وجود نخواهد داشت. همچنین گفت::ورزش‌های کششی و انعطاف پذیری معمولاً در ساعت‌های مختلف روزه‌داری بسیار مناسب است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: جبران مایعات بدن در هنگام ورزش بسیار مهم است و افزود: معیار مصرف نوشیدنی‌ها رنگ ادرار است، ادرار پررنگ نشان دهنده کمبود مایعات بدن است، افراد در هنگام ورزش هوازی، عرق میکنند، همراه با تعریق دو اتفاق در بدن می‌افتد در ابتدا حجم خون کم می‌شود و در کنار آن یک سری مواد زائد در عضلات تولید می‌شود که باید توسط مایعات بدن دفع شوند، اگر فرد مایعات کافی ننوشد خستگی به دنبال ورزش، در بدن باقی می‌ماند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: برای افرادی که اضافه وزن دارند، بهترین نوشیدنی آب است، اما اگر فرد اضافه وزن نداشته باشد: مایعات حاوی کربوهیدرات مانند: آب مخلوط با عسل یا شکر، می‌تواند جانشین آب ساده باشد. اگر فردی ورزش کند و به اندازه کافی مایعات دریافت نکند مطمئناً احساس خستگی خواهد کرد.

وی به افرادی که مایلند بعد از افطار ورزش کنند، توصیه کرد: بهتر است افطار سبکی داشته باشید و تعدد وعده‌های غذایی را فراموش نکنید.

کارشناس برنامه در پاسخ به این سوال که به ورزشکاران حرفه‌ای در ماه رمضان چه توصیه‌ای دارید، گفت: این افراد باید برنامه غذایی و برنامه ورزشی منظمی داشته باشند، همچنین بهتر است صبح‌ها ورزش قدرتی سبکی داشته باشند تا زیاد عرق نکنند. وی تاکید کرد: ورزشکاران حرفه‌ای در زمان روزه‌داری باید شدت ورزش‌ها را کاهش دهند و انجام ورزش‌های هوازی را به بعد از ظهر‌ها موکول کنند.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: ورزشکاران نباید هیچ کدام از وعده‌های غذایی افطار، شام و یا وعده سحری را قطع کنند، زیرا حذف یک وعده وعده، منجر به کاهش دریافت انرژی می‌گردد و ورزشکار وارد فاز کاتابولیزم، یعنی سوختن عضلات می‌شود که نگران کننده است. وی افزود: یک وعده ورزشی برای ورزشکاران حرفه‌ای، میتواند بین افطار و وعده شام باشد.
همچنین تاکید کرد: اگر ورزشکاران میزان پروتئین کافی نخورند، عضله سوزی پیدا خواهند کرد.

میهمان برنامه در پاسخ به این سوال که بهترین کار روزه داران ورزشکار، برای جلوگیری از یبوست در ماه مبارک رمضان چیست، گفت: به غیر از نوشیدن آب کافی، مصرف میوه و سبزی در کنار گروه‌های دیگر غذایی ضروری است، افرادی که ورزش می‌کنند، باید بهترین آنتی اکسیدان‌ها را از میوه و سبزیجات دریافت کنند. وی افزود: درصد فیبر کاهو بسیار کم است و نمی‌تواند جایگزین مصرف سبزیجات (که فیبر زیادی دارند) باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • ویدیو/ سفره افطار در کوچه‌های شهر جهانی یزد
  • ویدیو/ سفره‌های افطار در کوچه‌های شهر جهانی یزد
  • توزیع ۹۳۰ بسته معیشتی میان نیازمندان شوش و دزفول
  • تغذیه صحیح به هنگام سحر و افطار
  • راهکارهای شش‌گانه مشارکت مردم در تحقق جهش تولید
  • وضو داروی بی‌حالی برای روزه‌داران
  • افطار روزه‌داران روی پل طبیعت
  • هنگام روزه‌داری چه زمانی ورزش کنیم؟
  • سفره‌های خیابانی افطار در پاکستان
  • ۳ عدد خرما برای افطار کافی است