Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز سنجش آموزش پزشکی طی نامه‌ای به معاونان آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی نحوه انجام فرآیند‌های آموزشی سال ۹۹ و ارزیابی دانشجویان پیش‌کارورزی و علوم پایه را اعلام کرد. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نامه معاونت آموزشی وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در خصوص چگونگی انجام فرآیندهای آموزشی و تعیین نحوه ارزیابی دانشجویان مقطع پیش‌کارورزی و علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی اسفندماه 99 براساس سوابق تحصیلی برای داوطلبان واجد شرایط شرکت در آزمون و همچنین افرادی که مشغول به تحصیل شده‌اند، منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  متن این نامه به شرح زیر است: «معاونت‌های محترم آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور
با سلام و احترام
پیرو نامه معاونت محترم آموزشی وزارت متبوع در خصوص چگونگی انجام فرآیند‌های آموزشی در سال ۹۹ و تعیین نحوه ارزیابی دانشجویان مقطع پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی و دندان پزشکی اسفند ماه ۹۸ براساس سوابق تحصیلی برای داوطلبانی که واجد شرایط شرکت در آزمون‌های مذکور بوده و در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی ثبت نام نموده اند و در ترم جاری مشغول به تحصیل شده اند موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:

۱. به منظور محاسبه نمره معدل موثر و سوابق تحصیلی داوطلبان لازم است دانشگاه‌های علوم پزشکی نمرات گروه‌های درسی هر یک از آزمون‌ها را برای داوطلبان در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی وارد نمایند. گروه‌های درسی موثر در تعیین نمره معدل بر اساس بودجه بندی دروس آزمون‌های علوم پایه و پیش کارورزی می‌باشد و دانشگاه‌ها می‌بایست برای محاسبه نمره هر گروه درسی میانگین نمرات درس‌های تعیین شده در این گروه درسی در برنامه آموزشی دوره دکترای پزشکی عمومی برای مقطع پایه و دوره فیزیوپاتولوژی (مقدمات بالینی) و کارآموزی برای مقطع پیش کارورزی را محاسبه و به عنوان نمره هر گروه درسی در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی برای داوطلبانی که قبلا ثبت نام شده اند، وارد نمایند.

۲. ورود نمره معدل مقطع علوم پایه برای داوطلبان آزمون علوم پایه پزشکی و دندان پزشکی و معدل دوره فیزیوپاتولوژی و کارآموزی برای داوطلبان آزمون پیش کارورزی الزامی می‌باشد.

۳. جهت ورود به سامانه مرکز سنجش همانند دوره‌های قبل از طریق user و password اعلام شده و از روز چهارشنبه مورخ ۱۰اردیبهشت ماه لغایت روز چهارشنبه مورخ ۲۱اردیبهشت ماه اقدام گردد.

۴. نمرات داوطلبان فقط از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی دریافت می‌گردد به نمراتی که از سایر راه‌های ارتباطی ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۵. با توجه به اینکه نمرات وارد شده در سامانه مبنای محاسبه نمره معادل آزمون‌های علوم پایه و پیش کارورزی و نمره حد نصاب قبولی در کشور است خواهشمند است دستور فرمایید در محاسبه و ورود نمرات دقت لازم به عمل آید. مسئولیت هر گونه اشتباه در اعلام نمرات به عهده دانشگاه خواهد بود.

۶. گروه‌های درسی در نظر گرفته شده برای هر یک از آزمون‌ها به شرح ذیل است:

۷. داوطلبانی که تمایل به بهره مندی از مزایای رتبه آزمون علوم پایه و پیش کارورزی را دارند می‌توانند در آزمون دوره بعدی این آزمون‌ها شرکت نمایند. نفرات برتر دوره اسفند ماه ۹۸ شهریور ۹۹ به صورت مجزا محاسبه خواهد شد.

۸. داوطلبانی که حد نصاب لازم براساس سوابق تحصیلی را کسب ننمایند می‌بایست در دوره بعدی آزمون شرکت کنند و این نوبت جزو دفعات مجاز شرکت در آزمون برای ایشان محسوب نمی‌گردد.

۹. داوطلبان تحصیلکرده در خارج از کشور که متقاضی شرکت در آزمون‌های مذکور می‌باشند می‌توانند در دوره بعدی آزمون شرکت نمایند و هزینه واریز شده برای آزمون اسفند ماه ۹۸ برای آزمون نوبت بعدی ایشان لحاظ خواهد شد.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرکز سنجش آموزش پزشکی فرآیندهای آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی پیش کارورزی سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی پیش کارورزی و علوم پایه دانشگاه های علوم پزشکی ارزیابی دانشجویان برای داوطلبان شرکت در آزمون سوابق تحصیلی دانشگاه ها آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی و بازگشت سرمایه دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌برداران بخش کشاورزی ارزیابی شد

محقق پسادکتری دانشگاه شیراز در پژوهشی با حمایت بنیاد ملی علم ایران، اثربخشی و بازگشت سرمایه دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌برداران بخش کشاورزی را ارزیابی کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خدیجه بذرافکن، دانش‌آموخته دکتری تخصصی ترویج و آموزش کشاورزی - آموزش کشاورزی از دانشگاه شیراز که در قالب طرح پسادکتری خود با راهنمایی حسن علیپور در حال انجام این تحقیق است، در خصوص ضرورت انجام این پژوهش گفت: کشاورزی از محور‌های اساسی توسعه اقتصادی کشور ایران به شمار می‌‎رود. سهم بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال، کمک به درآمد ملی و تولید غذا و همکاری متقابل با سایر بخش‎‌ها، از مواردی است که اهمیت و ضرورت توجه به این بخش را به‌خوبی نشان می‌‎دهد. نیروی انسانی ماهر و کارآمد در بخش کشاورزی از مهمترین اولویت‎‌ها برای دستیابی به توسعه روستایی و کشاورزی است. برای رسیدن به این مهم، آموزش شرط لازم برای بالا بردن کارایی و بهره‌‎وری نیروی انسانی به شمار می‌رود.

این پژوهشگر در ادامه بیان کرد: از آنجا که بخش عظیمی از جمعیت کشور در مناطق روستایی ساکن هستند و اکثر آنان نیز در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند؛ ایجاد ساختار و استراتژی مشخصی برای کارآمد کردن این افراد در زمینه‎‌های مختلف شغلی خودشان ضروری به نظر می‌‎رسد. همچنین باید برنامه‎‌ریزی مناسبی برای گسترش کمی و کیفی عوامل تٱثیرگذار بر تربیت و آموزش نیروی انسانی که بر تولید و توسعه بخش کشاورزی تٱثیر مستقیم دارد، وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر، آموزش کشاورزی با ساختار ناکارا و نامطلوب در‬ حال‬ افول‬ است. این درحالی است که امروزه ترویج کشاورزی و برنامه‎‌های آموزشی آن سازوکار مهمی در انتقال دانش به بهره‌‏برداران بخش کشاورزی و افزایش بهره‌‏وری و تولید در این بخش را دارد.

بذرافکن اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهد که بسیاری از برنامه‎‌های آموزشی و ترویجی بهره‏‌برداران کشاورزی در دست‌یابی به هدف توانمندسازی کشاورزان موفق نبوده‌‎اند. در همین راستا، ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی به‌عنوان بخشی مهم از‬ برنامه‎‌های توسعه حرفه‌‎ای کشاورزان محسوب می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی، افزایش کمی و کیفی محصول تولیدی بهره‌‎برداران و درآمد حاصل از آن برای بهره‌‎برداران کشاورزی امری‬ مشهود‬ و‬ غیرقابل‬ انکار‬ است. با این طرح پژوهشی تأثیر سرمایه‌گذاری در دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌‏برداران بخش کشاورزی بر شاخص عملکرد و تولیدات کشاورزی مشخص می‌شود.

بذرافکن در پایان خاطر نشان کرد: داده‌های این طرح در دو مرحله جمع‌آوری می‌شود و، چون باید دوره‌های ترویجی برگزار شود تا پس از برگزاری دوره، بررسی‌های ما انجام شود که تا چه اندازه، این دوره‌ها مفید بوده‌اند، ما نیاز به زمانی بیشتر از یک سال برای انجام این طرح داریم. چالش برگزاری دوره ترویجی و زمان برگزاری آن از مشکلاتی است که ما در انجام طرح با آن مواجه هستیم.

دیگر خبرها

  • آغاز برگزاری فرآیند کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌ آموزگاری از امروز
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری از امروز/پایان «ارزیابی تکمیلی»؛ آخر اردیبهشت‌
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری از امروز
  • زمان جذب و استخدام پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری
  • اثربخشی و بازگشت سرمایه دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌برداران بخش کشاورزی ارزیابی شد
  • جزییاتی از نحوه واگذاری سهام سرخابی ها