Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: آحاد مختلف مردم در سطح استان در مقابله با بیماری ویروسی کرونا مشارکت دارند و تمامی واحدهای تولیدی اقلام بهداشتی، فعالان اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی به صورت جهادی پای کار هستند. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل‌، سردار جلیل بابازاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مردم ایران اسلامی تاکنون شرایط بسیاری را تجربه کرده‌اند و برای رویارویی برای شرایطی همچون شیوع کرونا آب دیده هستند چراکه همان مردمانی هستند که در دوران دفاع مقدس در برابر دشمن مقاومت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افزود: در حالی برخی از دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در رابطه با شرایط و نحوه مبارزه با شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا سخن می‌گویند که تمامی گفته‌هایشان خلاف واقع است.

لبیک جوانان اهوازی به دعوت رهبر انقلاب برای کمک مومنانه / تعمیر کولرهای مناطق محروم در آستانه فصل گرم + فیلماقدام خداپسندانه مهندسان بسیجی اصفهانی در رزمایش کمک مومنانه؛ جمع‌آوری 700 میلیون ریال از طریق یک گروه مجازیفرمانده سپاه بیت‌المقدس: مرحله دوم رزمایش «کمک مومنانه» در کردستان اجرا می‌شود

بابازاده با بیان اینکه آحاد مختلف مردم در مقابله با بیماری کرونا مشارکت دارند تصریح کرد: آحاد مختلف مردم در سطح استان در مقابله با بیماری ویروسی کرونا مشارکت دارند و تمامی واحدهای تولیدی اقلام بهداشتی، فعالان اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی به صورت جهادی پای کار هستند.

12 هزار بسته معیشتی برای تداوم مرحله اول رزمایش کمک مومنانه در استان در نظر گرفته شده است

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل از تداوم رزمایش کمک مومنانه در استان اردبیل خبر داد و بیان کرد: مرحله اول رزمایش بزرگ مردمی و همدلی کمک مومنانه در مناطق مختلف استان تداوم می‌یابد و همچنین در این راستا 12 هزار بسنه معیشتی برای تداوم مرحله اول رزمایش کمک مومنانه در استان در نظر گرفته شده است.

وی ضمن قدردانی از مشارکت آحاد مختلف مردم در کمک به اقشار ضعیف جامعه اظهار کرد: تمامی اقلام و بسته‌های غذایی و معیشتی توزیع شده توسط خیرین و با مشارکت سپاه و بسیج تهیه شده است و به دست اقشار کم برخوردار و آسیب پذیر جامعه می‌رسد.

انتهای پیام/146/ ع

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مقابله با بیماری رزمایش کمک مومنانه کرونا مشارکت دارند آحاد مختلف مردم کمک مومنانه استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بازبینی در حرایم بهداشتی دامپروری جهت مشارکت حداکثری مردم در حوزه دام

اگرچه ضوابط مربوط به حرایم بهداشتی دامپروری با هدف تأمین سلامت دام و مردم به وجود آمده اند، اما به عنوان مانعی بر سر راه فعالان اقتصادی عمل می کند. کارشناسان معتقدند که بازبینی در این حرایم می تواند بستری برای فعالیت بیش از پیش متقاضیان به وجود بیاورد تا نوعی پویایی را در این حوزه شاهد باشیم.

برخی بدون هیچ دلیل منطقی همچنان بر اجرای سخت گیرانه ضوابط مربوط به حرایم بهداشتی دامپروری اصرار دارند. در حالی که به زعم کارشناسان، فاصله تنها عاملی نیست که از شیوع بیماری ها جلوگیری می کند. به زعم آنان، استفاده از روش هایی مانند واکسیناسیون، قرنطینه و کنترل تردد دام ها می تواند روش های موثرتری برای مقابله با شیوع بیماری ها از طریق دامپروری ها باشد.

به هر حال، برخی با ادله منطقی خواستار بازبینی در حرایم و فواصل بهداشتی دامپروری و تصویب هیئت وزیران هستند. بر اثر اجرای سخت گیرانه ضوابط مربوط به این حوزه شاهد هستیم که بستر برای برخی سوءاستفاده ها فراهم شده است.

 زمانی، راهبر مجوزهای نظام مهندسی کشاورزی کشور را در خصوص حرایم بهداشتی دامپروری و اما و اگرهایی که پیرامون این موضوع وجود دارد، جویا شدیم که در ادامه می آید.

زمانی در خصوص حرائم بهداشتی دامپروری و انتقاد کارشناسان مبنی بر اینکه این ضوابط طی یک دهه گذشته مورد بازبینی قرار نگرفته و به تصویب هیئت وزیران نرسیده است، تصریح کرد: این موضوع درست است که مصوبات مربوط به حرایم بهداشتی باید به تصویب هیئت وزیران برسد و تا کنون چنین کاری انجام نشده است.

وی ادامه داد: نوعی تناقض ها در زمینه حرائم بهداشتی دامپروری شاهد هستیم که نیاز است طی بررسی های دقیق تعیین تکلیف شود. به طور مثال، در روستاها دامپروری های کوچک در کنار یکدیگر هستند و اتفاقی نمی افتد، اما زمانیکه دامپروری در سطح صنعتی مطرح می شود، فواصل بهداشتی را به صورت سخت گیرانه اعمال می کنیم. چه طور است که در روستاها دام ها در کنار یکدیگر مشکلی به وجود نمی آورند، اما در بخش صنعتی این موضوع مشکل ساز می شود.

راهبر مجوزهای نظام مهندسی کشاورزی کشور خاطرنشان کرد: البته ما می دانیم که دامپروری در سطح صنعتی مقتضیات خاص خودش را دارد. همچنین انتظار نداریم، بدون توجه به اصول بهداشتی در مورد حرایم و فواصل تصمیم گیری شود. اما واقعیت این است که طی یک دهه گذشته بر اثر دستاوردهای علمی، شرایط تغییر کرده است و نیاز به بازبینی ضوابط حرایم داریم. قطعاً در برخی موارد می توانیم به حذف فواصل بپردازیم و زمینه را برای حضور بیشتر مردم در این بخش ها فراهم کنیم.

زمانی گفت: حرایم و فواصل تعیین شده برای دامپروری ها باعث شده است که افراد بسیاری از ورود به این حرفه محروم شوند. از سوی دیگر، این سخت گیری ها موجب شده است که نوعی انحصار برای صادرکنندگان مجوزها به وجود بیاید. به طور کلی، هر جایی که انحصار وجود داشته باشد، زمینه برای سوءاستفاده نیز مهیا می شود.

وی ادامه داد: به منظور ایجاد بستری برای فعالیت بیشتر و مشارکت حداکثری مردم در اقتصاد کشور، نیاز است به تسهیل مجوزدهی بپردازیم و بازبینی ای در ضوابط مربوط به فواصل و حرایم بهداشتی داشته باشیم.

راهبر مجوزهای نظام مهندسی کشاورزی کشور خاطرنشان کرد: همه گیری هایی که طی سال های اخیر شاهد آن ها بوده ایم، نشان می دهند که فاصله تنها معیار برای جلوگیری از بروز بیماری ها نیست. در برخی موارد ممکن است فاصله های چند برابر فواصلی که الان تعیین شده است، نتواند از انتقال بیماری ها جلوگیری کند.  

وی در پایان تأکید کرد: به لحاظ فنی نیاز است که متخصصان امر به بررسی موضوع بپردازند و زوایای امر را به درستی تبیین کنند. به طور مثال، در صنعت سبزه و یا گلخانه آیا نیاز به اعمال حرایم داریم. حتی در مورد فواصل واحدهای دامی نیز باید بررسی های دقیق صورت بگیرد و ضوابط به تصویب هیئت وزیران برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تجمع تجلیل از فرماندهی انتظامی استان مرکزی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • همایش فرهنگسازان حضور در قم برگزار شد
  • هر جایی که مردم حاضر شدند نگرانی‌ها برطرف شد
  • فرمانده سپاه استان اردبیل روز ارتش را تبریک گفت
  • تهدید جدی اسرائیل از سوی فرمانده ارشد سپاه؛ از این پس شرارتی انجام شود، از خاک ایران مقابله می‌کنیم
  • واکاوی عوامل تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • هیچ سامانه پدافندی در جهان قدرت مقابله با موشک فتاح را ندارد
  • لزوم بازبینی در حرایم بهداشتی دامپروری جهت مشارکت حداکثری مردم در حوزه دام
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار