Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@21:29:29 GMT

کاهش قیمت پیاز در عنبرآباد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۵۶۸۲

کاهش قیمت پیاز در عنبرآباد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، معتمد معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران باحضور در میدان تره وبار عنبرآباد گفت:سطح ابلاغی کشت پیاز در منطقه جنوب کرمان حدود ۵ هزار ۷۰۰ هکتار است.

اوگفت:به دلیل مناسب بودن قیمت محصول پیاز در طرح استمرار فصل اول جنوب کشاورزان مبادرت به کشت بی رویه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهار کرد:در واقع سطح ابلاغی در جنوب دوبرابر شد وحجم عظیمی از محصول تولید شد که البته جای شکر دارد.

معتمد گفت:تعرفه بالای صادرات پیاز باعث شد که صادرات برای بازرگانان ما توجیه اقتصادی خوبی نداشته باشد و صادرات متوقف شود.

او بیان داشت:این حجم بالای محصول وارد بازار داخل کشور شد وتوان مصرف این محصول را نداشتیم با افت قیمت مواجه شدیم.

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهارداشت:درراستای سیاست‌های حمایتی وزارت جهادکشاورزی به دستور وزیر و رئیس سازمان تعاون روستایی کشور خرید توافقی در جنوب استان آغازشد.

یوسف سبحانی دادستان عنبرآباد در حاشیه بازدید از میدان تره بار عنبرآباد گفت:حسب دستور رییس کل دادگستری ودادستان‌های جنوب استان به بحث افت قیمت محصولات کشاورزی ورود کردند.

دادستان عنبرآباد اظهارکرد:متاسفانه امسال شاهد این کاهش قیمت محصولات کشاورزی بودیم، نبود مدیریت در بحث تنظیم بازار بود از دلایل این مشکل بود.

او بیان کرد:از طرفی برای هرکیلو پیاز ده هزارتومان تعرفه صادرات پیاز گذاشتند و صادرات پیاز با کندی روبرو شد و منجر به افت قیمت شدید شد.

محمود رئیسی فرماندار شهرستان عنبرآباد در حاشیه این بازدید از میدان تره وبار گفت:صبح امروز در جمع کشاورزان و واسطه‌ها حضور پیدا کردیم.

او  گفت:طبق تشخیص بعمل آمده واسطه‌ها خیلی تاثیر گذار هستند ودر بحث افت قیمت پیاز رایزنی شد.

فرماندار عنبرآباد گفت:در خصوص قیمت محصول پیاز سازمان مرکزی و سپاه حضور دارند و قیمت بهتری نسبت به آنچه که واسطه‌ها اعلام می‌کردند خریداری می کردند.

رئیسی بیان داشت:با انجام خرید توافقی توسط این سازمان مرکزی و سپاه وضعیت بهتر شده است باید این روند ادامه داشته باشد تا قیمت مطلوب‌تر شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کاهش قیمت تعاون روستایی سازمان مرکزی قیمت محصول افت قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۵۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: هزینه‌های بالای تولید برای کشاورزان و نبود حمایت‌های لازم جهت تأمین نهاده‌های مورد نیاز و بازار‌های مناسب از دلایل عمده کاهش رغبت کشاورزان طارمی برای تولید این محصول با ارزش است.

وی با بیان اینکه شرایط آب و هوایی طارم برای کشت بسیاری از محصولات از جمله سیر مناسب است، افزود: هم اکنون برداشت این محصول از ۱۰۰ هکتار اراضی تحت کشت آن در طارم آغاز شده و پیش بینی می‌شود امسال ۱۶ هزار تن سیر وارد بازار شود.

مدیر جهاد کشاورزی طارم  با بیان اینکه همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد، گفت: هم اکنون ۵۵۰ نفر بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می‌کنند.

یارمحمدی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و افزود: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان‌های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشور‌های دیگر نیز صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان طارم حدود ۱۵ هزار هکتار زمین کشاورزی حاصلخیز دارد، گفت: سالانه بیش از ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید و برداشت می‌شود که کرفس، نخود فرنگی، سیر و باقالا از عمده محصولاتی است که در پاییز کشت و در اوایل فصل بهار برداشت و روانه بازار می‌شود.

وی ادامه داد: استان زنجان تولیدکننده ۶۱ نوع محصول کشاورزی است که عمده محصولات باغی تولیدی آن زیتون، سیر و انگور است و شهرستان‌های طارم، ابهر، زنجان و خرمدره بیشترین سهم صادراتی محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • قیمت میوه های نوبرانه اعلام شد
  • واکنش بانک مرکزی به چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی/ مدیرعامل اسبق بانک صادرات: ارز باید تک نرخی شود/ معاون رئیس جمهور: تلاش دولت این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم
  • صادرات نفت روسیه رکورد زد
  • دو دختر عشایرنشین مفقود شده در جنوب کرمان پیداشدند
  • ریواس کجا می‌روید؟ چند است؟ فواید ریواس چیست و چطور باید آن‎را خورد؟
  • مفقود شدن ۳ نفر از منطقه عشایر نشین عنبرآباد در اثر سيل
  • ۲ دختر نوجوان در سیلاب عنبرآباد مفقود شدند
  • سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت
  • اعلام قیمت خرید تضمینی ۱۲ قلم محصول اساسی زراعی
  • قیمت تضمینی ۱۲ محصول کشاورزی اعلام شد