Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@14:05:20 GMT

مشکل پیازکاران با لغو تعرفه صادرات حل می شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۸۰۴۰

مشکل پیازکاران با لغو تعرفه صادرات حل می شود

کلامی در بررسی مشکلات پیازکاران گفت: با لغو تعرفه صادرات پیاز از ابتدای اردیبهشت مشکل پیازکاران حل می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «محمدرضا کلامی» شب گذشته (دوشنبه 15 اردیبهشت) در بخش خبری ساعت 21 شبکه یک سیما به بررسی مشکلات پیازکاران پرداخت و با اشاره به اینکه با لغو تعرفه صادرات پیاز از ابتدای اردیبهشت مشکل پیازکاران حل می شود، گفت: به دلیل بارندگی در استان های جنوبی برداشت محصولات کشاورزی به ویژه پیاز از این استان ها به تاخیر افتاد و به یکباره حجم زیادی از این محصولات از اردیبهشت به بازار آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سخنگوی ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه کشورهای همسایه به دلیل تبلیغ در اسفند برای استفاده از پیاز برای جلوگیری از بیماری کرونا تولید داخل را خریداری کردند، گفت: نرخ پیاز به کیلویی بیش از10 هزار تومان رسید اما عوارض صادرات را در آن دوره افزایش دادیم.

 

وی با اشاره به اینکه اکنون سازمان تعاون روستایی مکلف به خرید پیاز شده است، گفت: هزینه حمل پیاز به میادین میوه و تره بار کیلوی 700 تومان است.

 

کلامی خاطرنشان کرد: در 250 میدان میوه تره بار شهرداری پیاز سفید کیلویی 2 هزار و 200 و پیاز زرد 2 هزار 600 تومان به دست مصرف کننده می رسد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیازکاران قیمت پیاز کلامی پیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی

یک کارشناس بازار سرمایه رشد صادرات نفت و پتروشیمی و همچنین رشد تولید خودرو در سال جاری را زمینه‌ای را برای بهبود شرایط نماد صنایع پتروشیمی و خودرویی و در نهایت بازار سهام عنوان کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «علی فراقی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تاثیر افزایش صادرات نفت و محصولات پتروشیمی بر وضعیت بازار سهام اظهار کرد: رشد صادرات این نوع کالا‌ها صرفاً بر کرک اسپرد صنایع پتروشیمی حاضر در بورس اثر‌گذار خواهد بود. به هر اندازه کرک اسپرد آن‌ها رشد پیدا کند به همان اندازه وضعیت نماد صنایع این شرکت‌ها بورس هم ارتقاء می‌یابد.


این کارشناس بازار سرمایه همچنین درباره افزایش تولید خودرو و تاثیر این موضوع بر بازار بورس هم گفت: با توجه به جایگاه نماد‌های خودرویی در بازار، تغییر مثبت در این بخش هم می‌تواند یک اتفاق مثبت برای بورس باشد، اما افزایش تولید خودرو زمانی بر بازار سهام موثر واقع می‌شود که قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو و سایپا هم دست‌خوش تغییر پیدا کند.


وی تصریح کرد: تقارن افزایش تولید با رشد قیمت خودرو و نزدیک شدن آن به نرخ بازار ابتدا برای این دو خودرو ساز و سپس سهامداران آن یک اتفاق مثبت خواهد بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بورس ، تولید خودرو ، صادرات پتروشیمی ، قیمت کارخانه‌ای خودرو ، بازار سرمایه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9T

دیگر خبرها

  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • کارشناس مسکن: هیچ جای دنیا مستأجران مثل ایران به حال خود رها ‌نشدند / معضل مستأجران می‌تواند مشکل امنیتی شود
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران