Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتمین دوره نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) از ۲۹ اردیبهشت ماه جاری با رویکرد بررسی چالش­‌های موجود در روند مقابله با شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار می­‌شود.

به گزارش ایسنا بنیاد مصطفی(ص) با همکاری آژانس علوم، فناوری و تحقیقات سنگاپور (ASTAR)، هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) را به منظور فراهم­ کردن بسترهایی برای تولید علم و اشاعه آن و ارائه فرصت­‌های شبکه­‌سازی برگزار می‌کند و به دلیل همه­‌گیری ویروس کرونا این رویداد به صورت مجازی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست با مضمون "همکاری علمی و فناوری برای حل چالش ویروس کرونا" در روزهای ۲۹ اردیبهشت و ۸ خرداد ۱۳۹۹ برگزار می­‌شود و طی آن، سخنرانی­‌های کلیدی و بحث­‌های گروهی با موضوعاتی در زمینه­‌های مختلف علم و فناوری از جمله "اشتراک­‌گذاری تجربیات و مشاهدات کادر پزشکی کشورهای اسلامی در مقابله با بیماری کووید-۱۹" و "اکتشافات علمی، نوآوری­‌های فناورانه و راهبردها در مواجهه با چالش ویروس کرونا" ارائه خواهد شد. برگزاری میزگرد مدیران ارشد، کارگاه­‌ها و گفت‌وگوها­ از دیگر بخش‌های جنبی این رویداد است.

پژوهشگران می­‌توانند مقالات خود را تا ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ به آدرس www.step.mstfdn.org ارسال کنند. بهترین مقالات در مجلاتی چون مجله الکترونیکی پزشکی شیراز، مجله بین‌المللی علوم کشاورزی و زیست­‌شناسی و مجله مدیریت سیاست علم و فناوری منتشر خواهد شد.

در این دوره از نشست ۲۳ نهاد و دانشگاه بین­‌المللی ازجمله سازمان بهداشت جهانی (WHO)، کمیته دائمی همکاری­‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (COMSTECH)، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایران و فرهنگستان علوم کشورهای درحال توسعه (TWAS) و جامعه پیشرفت علم و فناوری در جهان عرب (SASTA) مشارکت دارند.

برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) بستری است که توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با هدف گسترش شبکه علمی در میان بازیگران عرصه علم، فناوری و نوآوری جهان اسلام سازماندهی شده است و در قالب برگزاری رویدادهای بین­‌المللی، زمینه را برای تقویت، هم­‌افزایی و رشد همکاری­‌های علمی مهیا می­‌کند. این برنامه همچنین طیف گسترده­‌ای از فرصت­‌های همکاری برای پژوهش­‌های مشترک را ارائه کرده و بستری برای بحث­‌های دقیق در زمینه­ علم و فناوری و تبادل تجربیات راهبردی با کشورهای عضو سازمان همکاری­‌های اسلامی فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نشست تبادل فناوری بنیاد مصطفی همه گیری ویروس کرونا کروناویروس تبادل تجربیات علم و فناوری ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی اصغر انصاری معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید