Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد جمعی از فعالان حوزه میراث فرهنگی و گردشگری ابرکوه در دیدار با اعضای شورای شهر، انتخاب فردی به عنوان شهردار متناسب و منطبق با پارامترهای این شهر نمونه گردشگری را خواستار شدند.

در روزهای اخیر تغییر و تحولاتی در مجموعه شهرداری ابرکوه به وقوع پیوست و طی آن «سید علیرضا رسولی» شهردار سابق پس از 30 ماه خدمت و تصدی‌گری پست شهردار، از سمت خود استعفا داده و اعضای شورای اسلامی شهر نیز طی جلسه‌ای فوق‌العاده، «عباس معمارزاده» را تا تعیین شهردار جدید، به عنوان سرپرست شهرداری منصوب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا جمعی از فعالان حوزه میراث فرهنگی شهرستان که پیش‌ از این تعامل و همکاری خوبی با مجموعه شهرداری در حوزه گردشگری داشته و امروز دغدغه انتخاب یک شهردار دوستدار میراث فرهنگی و فعال در حوزه گردشگری را دارند، با اعضای شورای شهر دیدار و گفت‌وگو کردند.

اعضای شورای شهر ابرکوه در ابتدا از میراث دوستان به واسطه تلاش برای حفاظت از قلعه تاریخی رباط ابرکوه در بارندگی و آب‌گرفتگی چند روز گذشته قدردانی کرده و اظهار داشتند: ابرکوه یک شهر کهن و باستانی است که به واسطه داشتن جاذبه‌های طبیعی و تاریخی منحصربه‌فرد که نشانه اصالت و هویت این دیار کهن است، به یک شهر نمونه گردشگری تبدیل شده است.

آنها با تأکید بر این که حفظ یک مجموعه تاریخی که از گذشتگان به صورت امانت به ما رسیده است، از جمله ضروریات محسوب می‌شود، افزودند: در ایام شیوع کووید 19، بومگردی‌ها، فعالان حوزه میراث فرهنگی و سایر بخش‌ها که همیشه در ایام نوروز رونق بسیار خوبی داشتند، ضررهای بسیاری را متحمل شدند لذا اکنون نیازمند حمایت هستند.

اعضای شورای شهر به توفیق نداشتن شهرستان در حوزه صنعت و همچنین بحران آب در حوزه کشاورزی اشاره کرده و یادآور شدند: در حال حاضر صنعت گردشگری و توریسم می‌تواند زمینه‌های رشد و توسعه شهرستان را فراهم کند که باید در این زمینه تمام مسئولان و دستگاه‌ها، همکاری لازم را داشته باشند.

آنها در پایان با قدردانی از دغدغه‌مندی و حضور این فعالان حوزه میراث فرهنگی، قول مساعد دادند تا در انتخاب فردی به عنوان شهردار منطبق با پارامترهای شهر نمونه گردشگری و میراث فرهنگی، توجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ابركوه شوراي شهر شهر نمونه گردشگری استانی اجتماعی انتخاب شهردار فعالان حوزه میراث فرهنگی شهر نمونه گردشگری اعضای شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳.۵ میلیون نفر در تعطیلات نوروز به کردستان سفر کردند

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۲۵ فروردین سال جاری، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به استان کردستان سفر کرده‌اند که از این میزان سه میلیون نفر از جاذبه‌های استان بازدید کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، منصور مهرزاد شامگاه _سه‌شنبه بیست‌وهشتم_ در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران استان کردستان اظهار کرد: کردستان یکی از استان‌های برتر کشور در ایام نوروز بود و به عنوان سومین استان مقصد گردشگری کشور معرفی شد.

وی افزود: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۲۵ فروردین سال جاری، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به استان کردستان سفر کرده‌اند که از این میزان سه میلیون نفر از جاذبه‌های استان بازدید کرده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی کردستان ادامه داد: در مدت مذکور ۶۱۵ هزار نفر نیز در استان اقامت داشته‌اند که شاهد رشد خوبی در این بخش بودیم.

مهرزاد با اشاره به وجود پنج هزار و ۵۰۰ تخت هتلی فعال در کردستان، اضافه کرد: میزان اسکان استان را تا ۴۱ هزار نفر نیز می‌توانیم افزایش دهیم‌.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه کردستان در بخش زیرساخت‌های اقامتی و اسکان دارای کمبودهایی است سرمایه‌گذاری در این بخش فرصت خوبی برای سرمایه‌گذاران و توسعه گردشگری استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان تصریح کرد: امسال شاهد کاهش ورود مسافر حتی تا ۲۵ درصد نیز در استان‌های همجوار خود بودیم اما این کاهش در کردستان سه درصد بود.

مهرزاد از وجود یک هزار و ۵۲ اثر ثبت ملی در استان خبر داد و گفت: منظر فرهنگی هورامان یک اثر ثبت جهانی استان کردستان است و درصدد ثبت جهانی روستای پالنگان و غار کرفتو دیواندره نیز هستیم.

وی افزود: در این راستا مراسم هزار دف روستای پالنگان کامیاران قرار است ساعت چهار بعدازظهر روز جمعه ۳۱ فروردین برگزار شود که برای سنوات آتی نیز این مراسم هر سال در این روز به صورت ثابت برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی کردستان به ثبت ملی پنج رویداد فرهنگی استان در سال گذشته نیز اشاره کرد و گفت: مراسم عروسی پیرشالیار، کومسای، نوروز پالنگان، نوروز سنندج و جشنواره توت فرنگی شیان سال قبل ثبت ملی شدند.

مهرزاد خاطرنشان کرد: ۷۴ میلیارد تومان تسهیلات صنایع دستی نیز به صنعتگران فعال استان پرداخت شده است که این روند ادامه خواهد داشت.

کد خبر 745273

دیگر خبرها

  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورا پیش رود
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورای پیش رود
  • برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت میراث فرهنگی در سمنان
  • ضرغامی: از شورای بین‌المللی «کمیته ملی موزه‌ها» و «محوطه‌ها و بناهای تاریخی» خارج نشدیم
  • خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها تکذیب شد
  • ۳.۵ میلیون نفر در تعطیلات نوروز به کردستان سفر کردند
  • واکنش شورا به توهین یک مدیر زاکانی /خط قرمز ما ادب است
  • جام صفوی منجر به توسعه گردشگری ورزشی اردبیل می‌شود
  • نیمی از مردم دنیا می توانند بدون روادید به ایران سفر کنند
  • طرح سئوال از شهردار رودان کلید خورد