Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@04:59:44 GMT

ناحیه نوآوری در پارک فناوری پردیس ایجاد می شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۴۸۷۲

ناحیه نوآوری در پارک فناوری پردیس ایجاد می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، صبح امروز تفاهم‌نامه احداث فاز ۴ پارک فناوری پردیس در نشستی با حضور «سورنا ستاری» معاون علمی فناوری ریاست جمهوری و «مهدی صفاری‌نیا» رئیس پارک فناوری پردیس به امضا رسید. همچنین در این نشست قرارداد و سند توسعه پارک در حریم جنوبی پردیس، میان پارک فناوری پردیس و شرکت عمران شهر جدید پردیس منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس گفت: پارک فناوری پردیس تا کنون در سه فاز توسعه پیدا کرده و مجموع مساحت آن در این سه فاز تقریبا به ۶۰ هکتار رسیده است. بر مبنای قراردادی که امروز امضا شد، ۳۰ هکتار مساحت جدید در قالب فاز ۴ به پارک فناوری پردیس الحاق می‌شود. در این صورت محدوده عملیاتی پارک تا۹۰ هکتار افزایش می‌یابد. این افزایش، مساحت پارک فناوری پردیس را به بزرگترین محدوده عملیاتی پارک‌های فناوری کشور تبدیل خواهد کرد.

وی ادامه داد: همچنین شنبه گذشته تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه آزاد اسلامی برای عضویت دانشگاه آزاد واحد پردیس به پارک فناوری پردیس، امضا شد. دانشگاه آزاد اسلامی ۲۵ هکتار مساحت دارد؛ بنابراین ابعاد عملیاتی پارک فناوری پردیس بعد از امضای سند فوق، در حدود ۱۱۰ هکتار خواهد شد. با امضای این دو قرارداد عملا مقدمه ایجاد ناحیه نوآوری پردیس ایجاد شد.

رئیس پارک فناوری پردیس در مورد طرح ناحیه نوآوری بیان کرد: طرح ناحیه نوآوری پردیس سال گذشته به تایید هیئت امنای پارک فناوری پردیس رسید و توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

 صفاری‌نیا در مورد سند دوم امضا شده در این نشست اظهار داشت: همچنین سند دیگری امروز بین پارک فناوری پردیس و شرکت عمران شهر جدید پردیس امضا شد. این سند برای توسعه آتی پارک در حریم جنوبی شهر پردیس است. احداث فاز اول این پروژه با حدود ۵۰۰ هکتار مساحت، امروز به امضا رسید. این قرارداد شامل توافق‌های کلی شامل کاربری و جانمایی است. 

رئیس پارک فناوری پردیس در مورد شروع عملیات اجرایی فاز ۴ گفت: اقدامات زیرساختی و عملیاتی فاز ۳ تا شهریور ماه تمام می‌شود. از دو ماه آینده کار آماده سازی زیرساخت‌های فاز ۴ آغاز می‌شود. طراحی این فاز با توجه به توافقات اولیه از یکی دو هفته پیش شروع شده است. تامین کل زیرساخت‌ها و شبکه‌های دسترسیِ یک سومِ فاز ۴ تا پایان سال جاری به اتمام می‌رسد و آماده استقرار شرکت‌ها خواهد شد. تاکنون بیش از ۳۰۰ شرکت برای استقرار در فازهای ۳ و ۴ تقاضای خود را ارسال کرده‌اند که در مرحله بررسی است.

کد خبر 4917764 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس نوآوری سورنا ستاری ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی نوآوری فناوری نانو کووید 19 اینترنت موبایل واکسن تولید امنیت اطلاعات فناوری فضایی ماهواره رئیس پارک فناوری پردیس ناحیه نوآوری امضا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۴۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر قرائی در نشست خبری رویداد ملی صنایع خلاق مانوین که امروز که در محل مدرسه دارالفنون برگزار شد، اظهار کرد: در سند ملی توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، ۷ راهبرد برای گفتمان‌سازی و مشارکت مردم به منظور توسعه کاربردهای فناوری‌های نرم و فرهنگی پیش‌بینی شده است و برای رسیدن به این راهبردها برنامه‌هایی مانند ایجاد بستر مشارکت مردمی، تسهیل‌گری کسب و کارها و ظرفیت رسانه ملی در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه برای دستیابی به این راهبردها، رویداد ملی صنایع خلاق مانوین برنامه‌ریزی شده است، اظهار کرد: مانوین سقفی برای صنایع خلاق بوده و عنوانی برگرفته شده از اکوسیستم نوآوری و خانه‌های خلاق است. این رویداد قرار است از ۱۸ تا ۲۲ اردیبهشت همزمان با برگزاری رویداد اینوتکس در محل پارک فناوری پردیس برگزار شود.

دبیر اجرایی رویداد مانوین اهداف عمومی این رویداد را آشنایی زیست بوم حوزه نوآوری و فناوری، ایجاد فرصت عرضه دانش تولید شده، ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت هم افزایی در استفاده از منابع مشترک، ارتباط بخش دولتی با بخش خصوصی در قالب نیازهای فناورانه، ایجاد نشاط و شوق در حوزه صنایع خلاق، نشر فرهنگ نوآوری و نوآوری در جامعه ایرانی-اسلامی، توسعه مهارت‌های اندیشیدن و توسعه خلاقیت و مهارت‌های ذهنی، استفاده از فناوری‌های نوین و ایجاد فضای همگرایی و مشارکت فعالان حوزه آموزش و یادگیری نظیر محتوا، دوره، بازی و اسباب‌بازی و لوازم‌التحریر و ابزارهای کمک آموزشی عنوان کرد.

قرائی با اشاره به اینکه در بخش نمایشگاهی این رویداد شرکت ها و هسته های خلاق در ۲۸ غرفه به ارائه جدیدترین دستاوردهای خود را در حوزه‌های مختلفی چون نوشت افزار، سبک زندگی، مد و پوشاک و غیره می پردازند، افزود: این رویداد بخشی تحت عنوان «روایت پیشرفت» دارد که در این بخش نیز بازدیدکنندگان با روند پیشرفت کشور در حوزه صنایع خلاق آشنا می‌شوند و در بخش رویدادی نیز با برگزاری ۳ استیج به بررسی موضوعاتی چون ارائه گزارش‌ عملکردها، رونمایی از کتاب‌ها و برندهای جدید، پروژه‌های پیشران و نوآوری‌های اجتماعی پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به رونمایی از برخی محصولات و دستاوردهای حوزه صنایع خلاق گفت: تاکنون ۱۲ محصول برای رونمایی به ما پیشنهاد شده است که در حال بررسی هستیم، ولی احتمالا ۶ محصول، پلتفرم و برنامه برای رونمایی انتخاب خواهد شد.

کد خبر 6086527 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • دیوار‌های کارخانه نوآوری درخشان برداشته شود
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند 
  • گردهمایی دو روزه مدیران مراکز نوآوری و ‌پارک‌های علم و فناوری به پایان می رسد
  • مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی می‌شوند