Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@13:42:39 GMT

امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای دینی برای عموم است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۴۹۷۳

امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای دینی برای عموم است

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر ضرورت نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک اصل دینی و وظیفه ای برای عموم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام و المسلمین « سید احمد رضا شاهرخی» امروز(16 اردیبهشت) در اولین جلسه ویدئوکنفرانس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان، اظهار داشت: نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر بستر پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان، افزود: امر به معروف و نهی از منکر آن را یک وظیفه عمومی برای  مردم است.

 

وی بیان کرد: لازم است که عموم مردم و همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی با نظارت ملی در این زمینه پای کار باشند .

 

حجت الاسلام شاهری امر به معروف و نهی از منکر را یک رکن رکین و یک اصل دینی نامید که هم خاستگاه قرآنی و هم روایتی دارد و در سیره نبوی و علوی، به چشم می‌آید .

 

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان به تشکیلات جدید این ستاد در استان اشاره کرد و گفت: علاوه بر رئیس و دبیر ستاد، آنچه جدیدا اضافه شده،معاونت اجتماعی و مطالبه گری و کارشناس رسانه و فضای مجازی است که این امر بیانگر اهمیت موضوع و نگاه جدیدی است که به امر به معروف و نهی از منکر صورت گرفته است .

 

نماینده ولی فقیه در استان لرستان ابراز کرد: اهمیت موضوع امر به معروف و نهی از منکر از جهات آموزشی و  پژوهشی و اقدام عملی ضرورت نگاه جدید و انجام این کار را ایجاب می کند.

 

وی تصریح کرد:امر به معروف و نهی از منکر بعنوان یک واجب الهی، اگر در جامعه به خوبی پیاده شود در اجرای سایر واجبات که به شکلی مرتبط با این موضوع هستند تسهیل به عمل خواهد آمد.

 

حجت الاسلام شاهرخی در ادامه از رئیس  و دبیر سابق این ستاد و همه افرادی که به نحوی در این مجموعه تشریک مساعی داشته اند تقدیر و تشکر کرد.

 

سیاسی امنیتی استانداری لرستان نایب رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هم در این جلسه با تاکید بر ضرورت نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، گفت: ماه مهمانی خدا را فرصت مغتنمی برای کسب حسنات و بخشش گناهان نامید.

« محمود ثمینی»،  موضوع امر به معروف و نهی از منکر را موضوعی پر اهمیت خواند و  افزود: همه دستگاه‌های اجرایی مکلفند با این ستاد همکاری لازم را داشته باشند. 

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر آسیب های اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر استان استان لرستان حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۴۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی

به گزارش خبرگزاری مهر، اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: مجوز استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر شد.

وی افزود: این مجوز با پیگیری‌های این دفتر و با توجه به مشکلات دهیاری‌ها برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های آتش نشانی روستایی، توسط ستاد کل نیروهای مسلح، صادر شد که بر اساس آن، به مدت ۲ سال استفاده از تعداد محدودی نیروهای وظیفه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای غیرپزشکی برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته کشور امکان‌پذیر شده است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون تعداد ۹۳۸ پایگاه آتش نشانی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته به‌منظور دسترسی به حداقل استانداردهای لازم برای ارائه خدمات آتش‌نشانی و ایمنی به جوامع روستایی کشور، تعداد پایگاه‌های مذکور به‌مرور در حال افزایش است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات این پایگاه‌ها، تأمین نیروی انسانی موردنیاز است که به دلیل محدودیت منابع اعتباری دهیاری‌ها، استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه می‌تواند در رفع این مشکل، مؤثر واقع شود.

کریمی همچنین درباره اثربخشی موضوع گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر اساس مجوز اخذ شده از ستاد کل نیروهای مسلح بالغ بر ۳۵۰ نیروی امریه در پایگاه‌های آتش نشانی روستایی جذب و بکارگیری شدند که موجب فعال‌سازی این پایگاه‌ها و ارائه خدمات شبانه‌روزی در بسیاری از آنها شد.

وی افزود: در تعدادی از پایگاه‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته، نیروهای امریه علاوه بر انجام خدمات اطفای حریق، نسبت به ارائه آموزش‌های ایمنی به اهالی روستاها نیز اقدام می‌کردند که در بهبود وضعیت ایمنی روستاها، بسیار اثرگذار بود.

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی اظهار داشت: با توجه به صدور مجوز جدید توسط ستاد کل نیروهای مسلح، به منظور هماهنگی برای بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت، جلسه‌ای در دفتر سیاستگذاری و نظارت راهبردی حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح با حضور نماینده دولت در امور کارکنان وظیفه و نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

وی گفت: در این جلسه درباره چالش‌های مربوط به این موضوع و راهکارهای رفع آنها بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم در این باره گرفته شد.

کد خبر 6086816

دیگر خبرها

  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد
  • لزوم حمایت مقامات قضایی از اهداف مجمع امر به معروف و نهی از منکر
  • افشاگری دبیر ستاد امر به معروف: رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را داد
  • افشاگری دبیر ستاد امر به معروف:رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را داد /رئیس ستاد، وزیر کشور است /از طرح نور حمایت می کنیم اما از مأموران متخلف نه!
  • رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را صادر کرد
  • دبیر ستاد امر به معروف : اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به دستور رئیس جمهور، ستاد حجاب به ریاست وزیر کشور تشکیل شد