Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت اقتصاد آلمان از افزایش چشمگیر میزان صادرات تسلیحات آلمان در سال ۲۰۱۹ نسبت به سال قبل از آن خبر داد که کشور ترکیه با وجود نقض قوانین بین‌المللی در سوریه و لیبی مشتری اصلی تسلیحات آلمانی است. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۴ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، میزان صادرات تسلیحات آلمان سال گذشته (2019) حداقل به 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 میلیارد یورو افزایش یافته است که 43 درصد بیشتر از سال قبل از آن و البته کم تر از میزان صادرات تسلیحات در سال های 2017 و 2016 بوده است.

مشتریان اصلی تسلیحات اتمی آلمان هم کشورهای ترکیه، کویت، انگلیس، لیتوانی و سنگاپور بوده اند.

هفته نامه اشپیگل این آمارها را با استناد به پاسخ وزارت اقتصاد آلمان به یک درخواست حزب چپ آلمان منتشر کرده است. این آمار مربوط به تسلیحاتی شامل زیردریایی ها، تانک، جنگنده و اسلحه بوده و شامل سایر کالاهای تسلیحاتی مانند وسایل نقلیه پزشکی زرهی، کامیون های نظامی و موارد مشابه نبوده است.

بر اساس این گزارش مصوبات دولت آلمان برای صادرات همه نوع کالاهای تسلیحاتی در سال گذشته به ارزش بیش از 8 میلیارد یورو بوده است.

دولت آلمان برای حمایت از تولیدکنندگان از سپتامبر گذشته ارزش صادرات تسلیحات به ترکیه را اعلام نکرده است. تنها تا آگوست سال گذشته تسلیحاتی به ارزش 250.4 میلیون یورو به ترکیه ارسال شده است.

به این ترتیب این شریک ائتلافی آلمان در ناتو ( ترکیه) که در جنگ ها در سوریه و لیبی دخالت کرده است با فاصله زیاد مشتری شماره یک تسلیحات جنگی آلمان بوده است.

آلمان: وضعیت اردوگاه‌های پناهندگان در جزایر یونان یک رسوایی برای اروپا استدولت آلمان درخواست‌ها برای خروج تسلیحات اتمی آمریکا را رد کرد

بعد از حمله نیروهای ترک به سوریه در اکتبر سال 2019 دولت آلمان ممنوعیت صادرات تسلیحات جزئی به ترکیه را تصویب کرد. این ممنوعیت صادرات تسلیحات به ترکیه شامل تسلیحاتی بود که می توانست در جنگ سوریه به کار برده شود. ترکیه در لیبی هم همچنان به تشدید درگیری ها کمک می کند.

"سویم داگدلان" از سیاستمداران حزب چپ، دولت آلمان را به عدم شفافیت در این زمینه محکوم کرده و این گونه سیاست های دولت آلمان را بزدلانه و غیر قابل قبول ارزیابی کرد.

وی تاکید کرد که مردم حق دارند بدانند که سلاح های جنگی آلمان به کجا تحویل داده می شود و اینکه ترکیه با وجود نقض قوانین بین المللی در سوریه و لیبی همچنان دریافت کننده اصلی تسلیحات آلمانی است.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89,1414/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان میزان صادرات تسلیحات تسلیحات آلمان دولت آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۵۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که صادرات نفت خام روسیه از طریق دریا در هفته دوم آوریل تقریباً به بالاترین میزان سالانه خود رسید و جریان این کالا از بنادر اصلی این کشور رکورد زده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شبکه خبری بلومبرگ روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد که صادرات نفت خام روسیه از طریق دریا در هفته دوم آوریل تقریباً به بالاترین میزان سالانه خود رسید و جریان این کالا از بنادر اصلی این کشور رکورد زده است.

بر اساس این گزارش، صادرات نفت خام روسیه از طریق دریا در هفته منتهی به 14 آوریل با 560 هزار بشکه افزایش به 3.95 میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین میزان از ماه می 2023 محسوب می‌شود.

میانگین چهار هفته‌ای این صادرات که با نوسانات کمتری همراه است، نیز به شدت افزایش یافت و با حدود 250000 بشکه در روز به 3.66 میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین میزان از اوایل ژوئن 2023 محسوب می‌شود.

عضو اتحادیه اروپا واردات نفت روسیه را متوقف کردآمریکا تحریم‌ نفت روسیه را نقض کرد!

میانگین صادرات هفتگی این محصول روسیه حدود 365000 بشکه در روز بود و طبق گزارش ها حدود 490000 بشکه در روز بالاتر از هدف تعیین شده روسیه برای آوریل که بود بخشی از تلاش گسترده ائتلاف اوپک پلاس برای کاهش تولید و عرضه برای متعادل کردن قیمت نفت است.

پس از آن که چندین عضو دیگر اوپک پلاس موافقت کردند تولید خود را کاهش دهند، روسیه متعهد شد که صادرات نفت خود را به میزان 500 هزار بشکه در روز کمتر از میانگین ماه مه تا ژوئن در سه ماهه اول سال جاری کاهش دهد.

انتظار می‌رود این کاهش صادرات روسیه بین نفت خام که 300 هزار بشکه در روز کاهش خواهد یافت و محصولات پالایشگاهی تقسیم شود.

این شبکه خبری همچنین اعلام کرد که جریان خروج نفت از پایانه‌های اصلی صادرات روسیه به میزان قابل توجهی افزایش یافته و به بالاترین حد خود در تاریخ این کشور نزدیک شده است.

بر اساس داده‌های ردیابی کشتی‌ها، بزرگترین بندر بارگیری نفت این کشور یعنی بندر پریمورسک، 10 نفتکش را در سه هفته از چهار هفته گذشته جابجا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات نفت روسیه رکورد زد
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • چه شد که سوئد در یک قدمی ساخت بمب اتمی، از سلاح هسته‌ای دست کشید؟
  • رونمایی عجیب طالبان از یک سلاح جنگی (+عکس)
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در ۱ ماه
  • توماری با ۷۰ هزار امضا برای توقف صادرات سلاح انگلیسی به رژیم صهیونیستی
  • سلاح‌ها و گزینه‌های کمکی
  • ایران در حال تبدیل به یک صادرکننده عمده تسلیحاتی در جهان است | اسرائیل با پاسخ پیچیده و تسلیحات پیشرفته ایران روبرو بود
  • راهکار‌های کلیدی افزایش فروش با هوش مصنوعی