Web Analytics Made Easy - Statcounter

رستم زاد گفت: با احداث جاده ترانزیتی آستارا - آستارا و اتصال آن به مسیر ترانزیتی جمهوری آذربایجان، روسیه و ترکیه ظرفیت های جدید توسعه تجاری و اقتصادی و زنجیره های وابسته به ویژه در صنعت حمل و نقل برای کشور ایجاد خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا،«حسن رستم زاد» امروز(سه شنبه، ۱۶ اردیبهشت) در جریان بازدید مدیر کل راه آهن شمال کشور، نمایندگان استانی شرکت راه آهن و شرکت ساخت و توسعه از محل کلنگ زنی جاده ترانزیتی آستارا - آستارا، اظهارکرد: کریدور شمال - جنوب نقش مهمی در توسعه مبادلات تجاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار بندر آستارا به احداث جاده ترانزیتی آستارا - آستارا اشاره کرد و افزود: با احداث این جاده ترانزیتی تنوع سازی راه های انتقال، سهولت دسترسی و حل بخشی از محدودیت تردد صورت خواهد پذیرفت.

 

وی با اشاره به اینکه با احداث جاده ترانزیتی آستارا - آستارا و تکمیل آن  ظرفیت های توسعه اقصادی و تجاری با کشورهای اوراسیا در کنار ریل و بندر افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: امیدواریم با بهره برداری از این جاده ترانزیتی روابط  دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان بیش از پیش تقویت شود.

 

رستم زاد گفت: شهرستان آستارا نقطه کانونی کریدور شمال ـ جنوب است و تاثیر آن در حوزه تجارت خارجی غیرقابل انکار است.

 

عالی ترین نماینده دولت در بندر آستارا روابط با کشور جمهوری آذربایجان در توسعه حمل و نقل را بسیار خوب برشمرد و خاطرنشان کرد: افزایش ترانزیت و مبادلات تجاری، متاثر از این روابط می باشد که آثار آن را در بندر آستارا شاهد هستیم.

 

رستم زاد گفت: تعریض جاده آستارا ـ اردبیل در حال اجر است و با تکمیل آن حمل و نقل ترکیبی در شمال غرب ایران رونق خواهد گرفت.

 

گفتنی است، در جریان بازدید مدیر کل راه آهن شمال کشور، نمایندگان استانی شرکت راه آهن و شرکت ساخت و توسعه؛ مقدمات کلنگ زنی جاده ترانزیتی آستارا - آستارا مورد بررسی قرار گرفت.

پایان پیام/163

منبع: شبستان

کلیدواژه: ظرفیت های توسعه اقتصادی جاده ترانزیتی کریدور شمال جنوب بندر آستارا جاده ترانزیتی آستارا بندر آستارا احداث جاده رستم زاد راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۶۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد

مدیرکل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: در فروردین امسال ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن تخلیه و بارگیری انواع کالا در بندر امیرآباد به ثبت رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد علی موسی‌پورگرجی با بیان اینکه در فروردین رکورد 485 هزار و 352 تن تخلیه و بارگیری انواع کالا ثبت شد اظهار داشت: میزان 24 هزار و 767 تن رکورد تخلیه و بارگیری روزانه است. شاهد رشد 48 درصدی تبادلات کالایی نسبت به فروردین سال قبل هستیم.

وی با مطلوب خواندن ظرفیت‌های موجود در بندر امیرآباد ابراز امیدواری کرد به ظرفیت اسمی بندر امیرآباد برسیم.

مدیر کل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با اشاره به  ظرفیت‌های بندرامیرآباد در سال گذشته در بخش دریایی و بندری خاطرنشان کرد: فعالیت‌های هر بندر با  تخلیه و بارگیری کالا‌ها و تردد شناور‌ها مشخص می‌شود که بر اساس آمار عملکردی بندر امیرآباد با سهم 57 درصدی کالا از زیر ساخت‌ها و تجهیزات مدرن در تخلیه و بارگیری برخوردار است. با قرارگیری بر مدار توسعه با برنامه ریزی‌ انجام شده امیدواریم شاهد رشد و توسعه بندر امیرآباد باشیم.

وی گفت: با هدف گذاری مناسب در سال 1403 سرمایه گذاری‌ متنوعی در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بنادر و دریانوردی انجام می‌شود که منجر به ایجاد اشتغال، تخلیه و بارگیری کالا در زمینه‌ صادرات و واردات، تردد شناورها و توسعه ترانزیت در این بندر است.

یادآور می‌شود، بندر امیرآباد با  اراضی وسیع 1060 هکتاری اولین بندر نسل سوم کشور بوده و بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر است که  سرمایه‌گذاری‌های در زمینه کاغذ، MDF، فولاد و نگهداری کالا‌های اساسی خصوصا غلات و روغن خوراکی در این بندر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • تشریح آخرین وضعیت تردد کامیون های ترانزیتی از مرز آستارا
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد