Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست مشترک وزرای بهداشت ایران و پاکستان بر لزوم تقویت مقررات در مناطق مرزی برای مقابله با کرونا تاکید و به آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات حفاظت فردی و کیت‌های آزمایشگاهی در صورت رفع نیاز داخلی اشاره شد. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۷ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محسن اسدی لاری با اشاره به نشست وزرای بهداشت ایران و پاکستان اظهار کرد: امروز دکتر نمکی با دکتر ظفر میرزا همتای پاکستانی خود نشست مجازی به صورت ویدیوکنفرانس داشت و در آن مسائلی از جمله اجرای بسیج ملی مقابله با کرونا، طرح‌های فاصله گذاری اجتماعی هوشمند در ایران و همچنین بازگشایی مشاغل و اصناف تشریح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزیر بهداشت کشورمان در این نشست در خصوص توانمندی‌های ایران در خصوص تولیدات مورد نیاز برای مقابله با کرونا، سخنانی را مطرح و برای اشتراک تجربیات ایران با پاکستان، اعلام آمادگی کرد. همچنین مقرر شد مستندات مرتبط با اقدامات ایران در زمینه مبارزه با کرونا با پاکستان به اشتراک گذاشته شود و پس از رفع نیازهای داخلی و ذخیره مناسب کیت آزمایشگاهی و لوازم حفاظت فردی در کشور، این اقلام را به کشورهای دیگر از جمله پاکستان صادر کنیم. 

دکتر محمد آسایی مشاور وزیر بهداشت در امور بهداشتی نیز گفت: کشور پاکستان با بیش از 210 میلیون نفر جمعیت، به دنبال استفاده از تجارب ایران در زمینه مبارزه با کرونا و رفع نیازهای تجهیزاتی در این حوزه است و بین رییس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر پاکستان، هماهنگی‌هایی انجام شده و در این زمینه امروز وزرای بهداشت دو کشور با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر روزانه 10 هزار تست تشخیصی کرونا در پاکستان انجام می‌شود و این کشور می‌خواهد این ظرفیت را به 20 هزار تست تشخیصی در روز برساند و با توجه به شناختی که از پاکستان دارم،، تعداد موارد بیماری در پاکستان، بسیار بیشتر از موارد شناسایی شده در آن است. 

آسایی تصریح کرد: در این نشست مجازی توانستیم از تجربیات ایران در مورد سیاست‌های فاصله گذاری اجتماعی، اعمال محدودیت‌ها و همچنین بسیج ملی مبارزه با کرونا و فاصله‌گذاری هوشمند برای مقامات پاکستانی، مواردی را مطرح کنیم که آنها بسیار علاقه‌مند و خواستار دریافت مستندات مکتوب این تجربیات شدند. 

مشاور وزیر بهداشت در امور بهداشتی یادآور شد: برای کنترل کرونا باید در کشور تمام تلاش خودمان را به کار بگیریم اما تا زمانی که در کشورهای دنیا یا همسایه بیماران مبتلا به کووید19 وجود دارند، احتمال گسترش آن نیز وجود دارد بنابراین اگر کمکی به کشورهای همسایه شود، می‌تواند در جهت پیشگیری از بیماری در کشور باشد.

وی افزود: بارها با وزیر بهداشت پاکستان در مورد قرنطینه‌های مرزی در مرز دو کشور صحبت کرده ایم. پنج اردوگاه با دستور وزیر بهداشت در استان سیستان و بلوچستان ایجاد شد و تا تمام اتباع قانونی و غیرقانونی، مورد آزمایش قرار می‌گیرند و در صورت مثبت بودن آزمایشات، در قرنطینه نگهداری و پس از بهبودی تحویل دولت پاکستان می‌شوند و این کار توسط پاکستان برای دوره‌ای انجام شد اما در حال حاضر، این پروتکل‌ها در پاکستان به خوبی اجرا نمی‌شود. 

 آسایی یادآور شد: در حال حاضر حدود 10 شهرستان استان سیستان و بلوچستان در وضعیت سفید قرار دارند و اگر موارد وارده، به کووید19 مبتلا باشند وضعیت این شهرستان‌ها نیز تغییر پیدا می‌کند و در مناطق مرزی باید ضوابط و مقررات، تقویت شود.

دستگاه قضایی پاکستان خواستار شروع فعالیت کارخانه‌ها و بازارها شداعلام آمادگی ایران برای انتقال تجربیات مبارزه با کرونا به پاکستان

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا وزارت بهداشت اخبار ایران (بین‌الملل) اخبار "پاکستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت بهداشت اخبار ایران بین الملل اخبار پاکستان ویروس کرونا وزارت بهداشت اخبار ایران بین الملل اخبار پاکستان مبارزه با کرونا وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۹۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است

وزیر نفت از علاقه‌مندی اسلام‌آباد برای بهره‌برداری سریع خط لوله صادراتی گاز ایران به پاکستان (آی‌پی) خبر داد.

به گزارش شانا، جواد اوجی روز دوشنبه (سوم اردیبهشت‌ماه) در حاشیه سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به اسلام‌آباد با بیان اینکه طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود، گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

وی افزود: با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

وزیر نفت که به همراه رئیس‌جمهوری به پاکستان سفر کرده است دیروز با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد؛ تحکیم روابط دو کشور به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز از مهمترین محورهای مورد تأکید در این دیدار بود.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی نیز از محورهای مذاکرات روز دوشنبه وزیران نفت ایران و پاکستان به شمار می‌آید.

وزیر نفت پاکستان هم پس از این ملاقات در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه فرصت‌هایی خیره‌کننده بین دو کشور برای تعمیق همکاری‌های تجاری و اقتصادی وجود دارد، گفت: ما از سفر جناب رئیسی، رئیس‌جمهوری و هیئت ایرانی در پاکستان بسیار خرسندیم و میزبانی از دوستان ایرانی افتخار بزرگی برای ماست.

وی ادامه داد:  مرحله نخست مذاکرات ما مرتبط با همه محورها برگزار شد و ما این روند را در مراحل بعدی ادامه خواهیم داد.

وزیر نفت پاکستان تأکید کرد: ایران و پاکستان به همکاری برای رفاه منطقه و تأمین منافع ملت‌های یکدیگر ادامه می‌دهند.

مهمترین پروژه در حوزه انرژی بین دو کشور، احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به پاکستان (خط لوله آی‌پی) است، طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال پیش طراحی و اجرا شده که به دلایل مختلفی تاکنون عملیاتی نشده است؛ هم‌اکنون خط لوله لازم برای صادرات گاز ایران به پاکستان احداث شده و با ساخت خط لوله مورد نیاز در سمت پاکستان امکان صادرات گاز فراهم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان چه گذشت؟
  • اوجی همراه با رئیس‌جمهوری عازم پاکستان شد