Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به مدارک لازم برای افرادی که می‌خواهند تعویض پلاک داشته باشند اظهار کرد: این مدارک چند بخش است. یک بخش مدارک احراز هویت خود فرد است که شامل شناسنامه و کارت ملی، هم خریدار و هم فروشنده، می‌شود، همچنین افرادی که وکالت دارند باید وکالت از فروشنده را همراه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش دیگر مدارک هویتی خودرو و یکسری مدارکی که قانون ملزم کرده است. مدارک هویتی همانند سند خودرو و کارت خودرو است که مدارک هویتی خودرو محسوب می‌شوند، البته مدارک دیگری از جمله بیمه شخص ثالث هم باید همراه آنها باشد.

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ادامه داد: یکسری دیگر از مدارک مربوط به احراز سکونت است، مدارکی که برای احراز سکونت سند مالکیت است باید به نام مالک یا به نام پدر و مادر و یا همسر باشد. یعنی سند اجاره باید به نام یکی از اینها باشد و یا جواز کسب معتبر ارائه دهند.

سرهنگ محمدی خاطرنشان کرد: اما دقت کنید که اصل قضیه اجاره نامه معتبر یا سند منزل است. اگر اجاره‌نامه‌ها نظر کارشناس فنی را تأمین نکند قطعاً مدارک تکمیلی مذکور باید ارائه شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه متقاضیان برای تعویض پلاک باید به چه مراکزی مراجعه کنند، گفت: حدود ۳۵۰ مرکز تعویض پلاک و خدمات خودرو در کل کشور داریم که افراد می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند و خدمات دریافت کنند.

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور بیان کرد: قانون پلیس را مکلف کرده که محل سکونت فرد برای ارائه پلاک باید محرز شود، به همین دلیل افرادی که قولنامه رسمی (قولنامه ای که کد رهگیری داشته باشد) و یا سند نداشته باشند نمی‌توانند پلاکی برای خودرویشان دریافت کنند چراکه فرض کنید شما خودرویی خریداری کنید و در خیابان تصادف کنید و فرد متخلف فرار کند. برای گرفتن خسارت خود به پلیس مراجعه می‌کنید و پلاک را ارائه می‌دهید تا محل سکونت فرد را پیدا کنید، در این مواقع فردی که محل سکونتش برای پلیس احراز نشده باشد چگونه می‌شود که شناسایی و در نهایت دستگیر شود؟

سرهنگ محمدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مواردی همچون فیش آب، برق و گاز نمی‌تواند جایگزین سند و یا قولنامه رسمی شود، گفت: ما در حال حرکت به سمتی هستیم که قبوض کاغذی حذف شود و یا در حال حذف شدن است و این کار را دشوارتر می‌کند، ما دنبال سختگیری برای مردم نیستیم و این واقعیت است که نیاز به آدرس فرد داریم. در همه جای دنیا همین است که هویت شخص و آدرس محل سکونت فرد باید محرز شود.
 

کد خبر 4918419 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: کد رهگیری پلیس راهور تعویض پلاک شماره گذاری خودرو ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهرداری تهران قوه قضاییه روز معلم کمیته امداد امام خمینی شیوع کرونا سیدابراهیم رئیسی ماه مبارك رمضان آموزش مکمل بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی شهر تهران محسن حاجی میرزایی تعویض پلاک محل سکونت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۲۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات دستگیری اعضای باند جعل مدرک تحصیلی در ٣ شهرستان کرمان

رییس پلیس آگاهی استان کرمان از شناسایی و دستگیری باند ۱۷ نفره جعل مدارک تحصیلی در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو سرهنگ حمیدرضا میرحبیبی در تشریح این خبر گفت: در پی گزارش یک نهاد دولتی مبنی بر صدور مدارک تحصیلی به افراد فاقد شرایط و احتمال جعلی بودن مدارک صادره و سوءاستفاده از موقعیت‌های شغلی، ماموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقاتی متوجه شدند برخی افراد متقاضی استخدام در شرکت‌های خصوصی با مراجعه به جاعلان نسبت به تهیه مدارک جعلی دیپلم و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای اقدام کرده اند.

رییس پلیس آگاهی استان کرمان تصریح کرد: در این زمینه ماموران پلیس به منظور جلوگیری از تضییع حق عموم شهروندان با جدیت وارد عمل و با تحقیقات تخصصی موفق شدند اعضای اصلی باند جعل مدارک و رابطان آن‌ها را شناسایی و در این زمینه ۱۷ نفر را در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان و رودبارجنوب دستگیر و از مخفیگاه آنان یکهزار و ۲۰۰ مدرک جعلی دیپلم، ۲۱۰ گواهینامه جعلی مهارت‌های فنی و برخی تجهیزات رایانه‌ای کشف کنند.

او افزود:متهمان پس از مواجهه با ادله موجود به جرم خود اعتراف و بیان کردند با اخذ مبالغی سنگین از افراد بابت مدرک جعلی تاکنون بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال دریافت کرده اند که پس از تکمیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

دیگر خبرها

  • جزییات دستگیری اعضای باند جعل مدرک تحصیلی در ٣ شهرستان کرمان
  • گواهی عدم‌حضور چیست و چه فوایدی دارد؟
  • اعضای باند جعل مدارک تحصیلی دستگیر شدند
  • عاملان جعل مدارک تحصیلی در کرمان دستگیر شدند
  • دستگيري جاعلان مدراک در کرمان
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • جاعلان مدارک تحصیلی در کرمان دستگیر شدند
  • خدمات ترجمه فوری در دارالترجمه رسمی
  • بهترین زمان تعویض تسمه تایم هایما S7 + علائم خرابی
  • دستگیری سارق حرفه‌ای در مراغه