Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جونگ نان شان» پزشک معروف چینی که نقش مهمی در مهار ویروس های مرس و سارس در چین داشته است ضمن انتقاد از روش «ایمنی جمعی یا گله ای» اظهار کرد استفاده از این روش باعث افزایش تعداد فوتی های کرونا می شود.

به گزارش ایرنا، «ایمنی جمعی» نوعی محافظت غیرمستقیم از بیماری‌های عفونی است و زمانی اتفاق می‌افتد که درصد زیادی از جمعیت در برابر یک عفونت، از طریق عفونت‌های قبلی یا واکسیناسیون مصون شوند از این طریق می‌توان از افرادی که مصون نیستند، در مقابل بیماری حفاظت کرد در جمعیتی که بخش اعظمی از افراد از مصونیت برخوردار هستند، چنین افرادی در انتشار بیماری سهمی ندارند و زنجیره‌های انتشار عفونت مختل می‌شوند که این امر یا سبب توقف یا کند شدن شیوع بیماری می‌شود زیرا هرچه نسبت افراد مصون در یک جامعه بیشتر باشد، احتمال تماس افراد غیر ایمنی با فرد عفونی کمتر می‌شود و به محافظت افراد غیر مصون از عفونت کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گسترش کرونا در جهان و عدم موفقیت در یافتن درمان و یا تولید واکسن برای آن، برخی از ناظران را بر آن داشته تا بر رویکرد «مصونیت جمعی یا گله‌ای» تاکید کنند موضوعی که این پزشک چینی آن را رد می کند.

به گزارش ایرنا از رادیو بین المللی چین، "نان شانگ" عضو فرهنگستان علوم چین روز چهارشنبه در نشست ویدیویی با دانشجویان چینی خارج از کشور، ضمن مخالفت با «ایمنی گله ای» جمعیت گفت: تحقق ایمنی گله ای به این معنی است که شمار زیادی از مردم جان خود را از دست خواهند داد زیرا اگر بخواهیم این روش را اجرا کنیم باید اجازه دهیم که ۷۰ درصد مردم به کرونا مبتلا شوند.

این پزشک چینی گفت: گزارش ها حاکی است که در اروپا ۲۰ درصد مردم پادتن دارند و بالاترین رقم در این مورد شاید به ۲۵ درصد برسد ولی این رقم تا ایمنی عمومی که باید حدود ۷۰ درصد باشد فاصله زیادی دارد.

پادتَن یا آنتی‌بادی نوعی پروتئین است که در دستگاه ایمنی بدن تولید می‌شود و در خون به گردش در می‌آید تا به اجسام بیگانه همچون باکتری و ویروس در بدن حمله‌ور شود و آن‌را بی‌زیان سازد به زبان ساده پادتن ماده‌ای است که هرگاه یک ماده میکروبی (پادگن) وارد بدن شود در خون ایجاد می‌شود و در نتیجه بدن در مقابل آن میکروب مقاومت پیدا می‌کند.

نان شانگ افزود: برای تحقق ایمنی در مقابل کرونا، ابتلای ۶۰ تا ۷۰ درصدی به کرونا لازم است ولی تا کنون تنها حدود ۲۰ درصد از مردم مبتلا شده اند به این ترتیب من موافق چنین اقدامی نیستم زیرا که شمار زیادی از مردم جان خود را از دست می دهند.

او با بیان اینکه روش های زیادی برای ایمنی افراد در برابر کرونا وجود دارد تصریح کرد: پیشگیری و خود محافظتی تا زمان تولید واکسن از مهمترین این راه ها است.

شیوع ویروس کرونا معروف به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین بعد از انجام یک سری تحقیقات، در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا تا صبح امروز چهارشنبه در سراسر جهان به سه میلیون و ۷۲۷ هزار نفر رسیده است که ۲۵۸ هزار و ۳۰۰ تن آنها فوت شده و یک میلیون و ۲۴۲ هزار نفر هم بهبود یافته و بقیه همچنان با این بیماری درگیر هستند آمریکا با یک میلیون و ۲۳۷ هزار مبتلای به ویورس کرونا در صدر بیشترین مبتلایان به این ویروس است.

لینک کوتاه: asriran.com/00338p

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایمنی گله ای کرونا گله ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۳۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • ۹۸ درصد رانندگان تبریز قانونمند هستند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است