Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: ۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به ملخ صحرایی آلوده شده است.

غلامرضا قوسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیرجند، با بیان اینکه سال گذشته هجوم ملخ‌های صحرایی فقط در نهبندان گزارش شد، اظهار داشت: امسال تاکنون شهرستان‌های مرزی زیرکوه، سربیشه و درمیان نیز به این آفت آلوده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از آلودگی ۳۰ هزار هکتار از اراضی خراسان‌جنوبی به ملخ صحرایی خبر داد و بیان داشت: پیش‌بینی‌ها حکایت از آلودگی ۵۰ هزار هکتار از مراتع و مزارع استان به این آفت دارد.

رئیس جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی با اعلام اینکه سطح آلودگی در شهرستان نهبندان به ۲۴ کانون و ۳۵ هزار هکتار افزایش یافته است، مطرح کرد: تاکنون عملیات مبارزه و سم‌پاشی در دو هزار و ۳۰۰ هکتار از مراتع شهرستان انجام شده است.

تخم‌ریزی ملخ‌ها و تهدید کشاورزان

قوسی اضافه کرد:با توجه به اینکه حدود ۲۰ روز دیگر زمان تفریق تخم‌های ملخ است و از طرفی هم هر ملخ حدود ۷۰ تخم می‌گذارد، می‌تواند فاجعه بزرگی در این شهرستان رخ دهد که باید برای مبارزه با این مرحله حتما از ظرفیت هواپیمای سم‌پاشی استفاده شود.

وی از شناسایی سه کانون آلوده به ملخ صحرایی در شهرستان زیرکوه خبر داد و مطرح کرد: خوشبختانه هنوز خسارتی به حوزه کشاورزی بخش زیرکوه توسط ملخ‌های صحرایی وارد نشده و احتمال اینکه ملخ‌های صحرایی در مرحله تخم‌گذاری باشند زیاد است و این موضوع کمتر از دو هفته دیگر مشخص می‌شود.

رئیس جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی با اشاره به رصد و پایش روزانه مناطق مختلف استان به خصوص شهرستان‌های مرزی، گفت: در حال حاضر مناطق شمالی استان سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان به آفت ملخ صحرایی آلوده است و به‌دلیل اینکه خراسان‌جنوبی با این مناطق هم مرز است، احتمال ریزش این آفت به استان از این مناطق زیاد است.

کمبود تجهیزات مقابله‌ای در استان

قوسی از خسارت ملخ‌ها به مزارع دیم نهبندان خبر داد و عنوان کرد: با کمبود تجهیزات مقابله‌ای با این آفت در استان مواجه‌ایم و قطعا هجوم ملخ‌ها بسیار گسترده‌تر خواهد بود و امکانات موجود ما برای مبارزه جوابگو نیست.

وی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی مناسب باید کانون‌ها مدیریت شود تا هر چه سریع‌تر این آفت از مزارع و اراضی کشاورزی دفع شود و اولویت اقدامات اجرایی در سه شهرستان نهبندان، زیرکوه و سربیشه برای مقابله با ملخ و مدیریت کانون است.

انتهای پیام/3403/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی ملخ صحرایی مزارع باغات نهبندان درمیان زیرکوه شناسایی کانون ملخ هجوم ملخ ها کمبود تجهیزات جهادکشاورزی خراسان جنوبی قوسی هزار هکتار ملخ صحرایی خراسان جنوبی ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۴۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی اظهار کرد: در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان قزوین ۱۱ هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین در قالب ۵ پلاک روز سه شنبه در کمیسیون جهاد کشاورزی رفع تداخل شد.

وی افزود: در این کمیسیون پلاک‌های کارندچال، کش رود و قدیم آباد در شهرستان قزوین و حاجی آباد لیاء و دانسفهان در شهرستان بوئین زهرا پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آن‌ها به پایان رسید.

رئیس جهاد کشاورزی قزوین تاکید کرد: از مجموع یک هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۴ پلاک به پایان رسیده است.

کد خبر 6086505

دیگر خبرها

  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • پهن شدن فرش صورتی رنگ در باغ‌های خراسان جنوبی
  • پیچیدن عطر گل محمدی از گلستانهای خراسان جنوبی
  • خرید تضمینی گندم از ۲۰ اردیبهشت آغاز می شود
  • بیش از ۴۱ هزار هکتار از اراضی خراسان جنوبی زیر کشت غلات است
  • آغاز برداشت خوشه های طلایی در خراسان جنوبی 
  • برداشت گندم در مناطق جنوبی استان ایلام آغاز شد
  • گندم و جو‌های خراسان جنوبی در حال درو هستند