Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@15:19:30 GMT

بازگشت بدموقع ملی پوش تنیس روی میز ایران از آلمان!

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۴۵۹۳

بازگشت بدموقع ملی پوش تنیس روی میز ایران از آلمان!

ملی پوش تنیس روی میز ایران گفت: اگر قبل از بازگشتم از آلمان متوجه می شدم سالنها ی ورزشی ایران بسته شده است در آلمان می ماندم و تمریناتم را انجام می دادم.

امیر حسین هدایی در گفتگو با ایسنا درباره ی  بازگشت از آلمان  و وضعیت تمرینی خود در شرایط قرنطینه بیان کرد: من چهارم اسفند از آلمان برگشتم و به محض ورود به ایران در خبرها اعلام کردند که سالن های ورزشی به دلیل شیوع ویروس کرونا بسته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق در شرایطی بود که من در وضعیت آمادگی خوبی بودم اما در این  مدتی که در ایران هستم  تمرینات پینگ پنگ نداشتم و فقط در خانه تمرینات بدنسازی انجام داده ام.

او ادامه داد: اگر تاریخ برگشتم به ایران یک روز دیرتر بود، متوجه می شدم سالنهای ورزشی در ایران بسته شده است و از بازگشت منصرف می شدم و در همان آلمان می ماندم، چون کمپ تمرینی ما در شهر کوچکی کنار اشتوتگارت است که وضعیت آن سفید بود و می‌توانستیم تمرینات را ادامه دهیم. اکنون هم که با دیگر بازیکنان در ارتباط هستم متوجه شدم در این میان تنها ۲۰ روز استراحت داشته اند و دوباره تمرینات خود را شروع کرده اند. اگر من هم زودتر متوجه می‌شدم سالنهای ورزشی در ایران بسته شده همان آلمان می ماندم. بد موقع به ایران برگشتم(باخنده). ویزای من هم برای آلمان  یک بار ورود بود و همچنین قیمت بلیت های هواپیما بسیار گران شد از این رو دیگر  من هم در ایران ماندگار شدم. 

ملی پوش تنیس روی میز ایران در پاسخ به این پرسش که هزینه های حضور در مسابقات بین المللی مختلف را چگونه تامین می کند، تاکید کرد: شرایط سخت ارزی واقعا معضل شده است. ورزشکاران برخی رشته هاباید در سال فقط به قهرمانی جهان  و آسیا بروند اما در تنیس روی میز شرایط به شکل دیگر است و یک بازیکن باید از ۱۶ مسابقه ای که فدراسیون جهانی می گذارد، حداقل در هشت مسابقه شرکت کند تا بتواند امتیاز لازم را بگیرد. در این دو سال هم که شرایط ارزی سخت شده است، آقای حمید احسانی مهر خیلی به من کمک کرده است و اگر من توانستم در مسابقات بین المللی شرکت کنم و نفر اول رنکینگ زیر ۲۱ سال جهان شوم، قطعا کمک او بی‌تاثیر نبوده است و باید تشکر ویژه ای از او داشته باشم.

هدایی که با صعود به رنکینگ زیر ۲۱ سال جهان تاریخ سازی کرد، در مورد مهمترین نیازش برای موفقیت در رده بزرگسالان نیز گفت: فکر می کنم فدراسیون باید  باید برنامه منسجم و حرفه‌ای تری را برای من تدوین کند. رده بزرگسالان سخت است و حریفان هم بیشتر و قوی‌تر هستند بنابراین نیاز دارم هم برای حضور در مسابقات بین المللی و هم  برگزاری اردو ها برنامه حرفه ای تری داشته باشم.

 او افزود: من چندین مرتبه با عملکردم در تور های جهانی  و صعود به رنکینگ اول زیر ۲۱ سال جهان شایستگی های خود را ثابت کرده ام و اعتماد به نفس این را هم دارم که بتوانم در رده بزرگسالان هم صاحب مدال شوم اما همانطور که گفتم باید برنامه منسجمی برای من تدوین شود. البته فدراسیون هم تلاش خود را می کند و در حال حاضر هم به دلیل شرایط کرونا تمام مسابقات تنیس روی میز تعطیل است اما وقتی برنامه مسابقات به حالت قبل برگشت باید برنامه ریزی خوبی داشته باشیم.

هدایی در پاسخ به این پرسش که رقیب اصلی او در داخل ایران چه کسی است، تاکید کرد:  بیشتر با نوشاد ونیما عالمیان در رقابت هستم و رقیب اصلی من هستند.  رقابت با آنها را هم دوست دارم. البته با آنها خیلی بازی نکرده ام و یک بار با نوشاد  و دو با با نیما رقابت کرده ام و ان شاءالله دفعات بعد بتوانم پیروز شوم.

لژیونر تنیس روی میز ایران در مورد اینکه تکلیف ادامه برگزاری لیگ آلمان مشخص شده است یا خیر، تصریح کرد: مسابقات از دو ماه پیش لغو شده است و فعلا تاریخ برگزاری مجدد آن مشخص نیست. البته فکر می کنم ادامه آن برگزار شود چون حدود ۷۵ درصد از مسابقات انجام شده بود. با این وجود  فعلا تاریخ شروع مجدد لیگ را اعلام نکرده اند. 

انتهای پیام
  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیم ملی تنیس روی میز ویروس کرونا امیر حسین هدایی تنیس روی میز ایران بسته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۴۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوسفی: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست

سیامک یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه ژیمناستیک ایران برای نخستین بار توانست سهمیه المپیک را کسب کند، اظهار کرد: اتفاقی تاریخی رخ داده و ژیمناستیک ایران توانست به المپیک راه یابد. در این راه عوامل فدراسیون و در رأس آن سرمربی تیم ملی و رئیس فدراسیون با برنامه‌ریزی خوب و اجرای دقیق به ژیمناست مستعد کشورمان کمک کردند تا او بتواند ژیمناستیک کشورمان را برای اولین بار المپیکی کند.

وی ادامه داد: با شناختی از عوامل فدراسیون دارم مطمئناً برنامه‌ریزی بسیار خوبی برای الفتی خواهند شد تا در مسابقات المپیک نتایج قابل قبولی بگیرد. ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست و اگر الفتی خوب تمرین کند و از نظر روانی در وضعیت مناسبی باشد با تمرکز بالای خود می‌تواند شانس کسب مدال داشته باشد و بر روی سکو برود تا به کاروان ورزشی ایران کمک کند.  

ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست

کارشناس ژیمناستیک درباره اینکه الفتی در جام جهانی قطر یکی از اجرا‌های خود را از دست داد، عنوان کرد: پیش از مسابقات الفتی کاملاً آماده بود و دلیل اینکه در اجرای اول موفق نبود را به دلیل اینکه در قطر نبودم نمی‌دانم. ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست و قهرمانان المپیک هم پیش آمده در اجراهای خود به خاطر از دست دادن لحظه‌ای تمرکز بر زمین افتادند. همه ورزشکاران استرس دارند به خصوص آنهایی که در بالاترین سطح رقابت می‌کنند. الفتی پیش از این عملکرد بسیار خوبی در مسابقات قبلی ثبت کرده بود که با وجود آنکه نتوانست اجرای مدنظرش را در قطر داشته باشد موفق به کسب سهمیه المپیک شد.

راه افزایش نمایندگان در المپیک

وی در مورد اینکه ژیمناستیک ایران چگونه می‌تواند سهمیه‌های خود را در المپیک افزایش دهد، عنوان کرد: در اوایل ریاست زهرا اینچه درگاهی بر فدراسیون ژیمناستیک او گفته بود به شکلی برنامه‌ریزی کنیم تا در المپیک پاریس دو نماینده داشته باشیم. این برنامه‌ریزی به ثمر نشسته و در المپیک پاریس یک ژیمناست و یک داور داریم. مطمئناً برای آنکه نمایندگان بیشتری در المپیک بعدی داشته باشیم باید برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم. با توجه بیشتر به ورزش مدال‌آور ژیمناستیک این توانایی را داریم تا در ادوار بعدی المپیک و بازی‌های آسیایی با نمایندگان بیشتری که داریم برای کسب مدال راهی مسابقات شویم.

از کسب مدال الفتی ناامید نیستم

یوسفی در خصوص اینکه الفتی چگونه می‌تواند همانند المپیک آسیایی هانگژو در المپیک پاریس هم مدال‌آوری کند، تأکید کرد: آوردگاه المپیک به شکلی است که تمامی ورزشکاران برای کسب مدال می‌آیند و الفتی هم از این قاعده مستثنی نیست. همدلی و همراهی جامعه ژیمناستیک به الفتی روحیه بالاتری می‌دهد و آمادگی ذهنی کامل به میدان برود. به یاد داشته باشیم المپیک آوردگاه قهرمانان تمامی رشته‌هاست و نخبگان هر رشته ورزشی راهی مسابقات می‌شوند. برای کسب مدال الفتی ناامید نیستیم ولی نباید بار روانی منفی ایجاد کنیم. کسب مدال برای او و ژیمناستیک ایران دور از دسترس نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان پایان لیگ تنیس روی میز مشخص شد
  • کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • یوسفی: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • پایان مسابقات تنیس در گرمسار و شاهرود
  • سایه تهدیدات امنیتی بر سر مسابقات یورو ۲۰۲۴ آلمان
  • اسامی داوران حاضر در یورو 2024 اعلام شد
  • گلایه هواداران تنیس از ندیدن توپ زرد!
  • حریف ایران در مرحله یک چهارم نهایی مشخص شد | برنامه ادامه مسابقات
  • حریف ایران در مرحله یک چهارم نهایی مشخص شد/ برنامه ادامه مسابقات
  • آغاز تور جهانی تنیس در مازندران