Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام عبدالمهدی موسوی در سفر به شهرستان خمین، در نشستی با مسئولان دادگستری و قضات خمین به بررسی وضعیت این شهرستان پرداخت. تاریخ انتشار: 15:34 - 17 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۸۵۵۲

خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام عبدالمهدی موسوی در سفر به شهرستان خمین و در نشست با مسئولان دادگستری و قضات خمین افزود: اطاله دادرسی بیماری مزمن حوزه قضایی است و سبب نارضایتی عمومی شده که رفع آن در دستور کار دستگاه قضایی استان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی در رسیدگی به پرونده‌ها در دادگستری خمین اظهار داشت: کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی یکی از سیاست‌های مهم تحول دستگاه قضایی کشور است.

رییس کل دادگستری استان مرکزی مبارزه با فساد را یکی دیگر از اولویت‌های قوه قضاییه بیان کرد و ادامه داد: این مهم با قدرت در استان مرکزی پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: مشارکت بیش از ٢۵٠٠ دیده بان پیشگیری از وقوع جرم در استان کرمانشاه

وی ادامه داد: ۱۰ جرم نخست در استان مرکزی شناسایی و علت وقوع این جرایم شناسایی و علت وقوع این جرایم کارشناسی می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی گفت: تکریم ارباب رجوع را مردم باید آن را حس کنند چراکه دادگاه محل رعایت حقوق تمام افراد و تمام حقوق افراد جامعه است.

وی تاکید کرد: افزایش روحیه جهادی، بهره‌گیری از انگیزه جوانان و تجربه پیشکسوتان، تقویت شورا‌های حل اختلاف و تلاش برای بیشتر شدن آمار صلح و سازش در دستور کار دادگستری خمین قرار گیرد.

رییس کل دادگستری استان مرکزی اضافه کرد: رضایت از عملکرد قوه قضاییه افزایش یافته است و این رضایتمندی باید در تمام مراکز دادگستری بومی‌سازی شود.

حجت‌الاسلام موسوی با تاکید بر سلامت قضات تصریح کرد: حساسیت بسیاری بر سلامت نیرو‌های دادگستری وجود دارد چراکه نظام برای تربیت این نیرو‌ها هزینه کرده است.

رییس کل دادگستری استان مرکزی درسفر به شهرستان خمین قبور شهدای این شهرستان را غبار روبی کرد و در بیت تاریخی امام خمینی (ره) حضور یافت.

دیدار با امام جمعه خمین، بازدید از ساختمان دادگستری، گفتگو با مراجعه کنندگان دستگاه قضایی و بازدید از واحد تولیدی چینی سازی از برنامه‌های دیگر رییس کل دادگستری استان مرکزی در زادگاه بنیانگذار امام خمینی (ره) بود.

خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی قرار دارد، ۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه‌های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس کل دادگستری استان مرکزی مبارزه با فساد رییس کل دادگستری استان مرکزی حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی معتادین متجاهر روی میز دستگاه قضا

 


 سید مهدی قویدل در جلسه پیگیری مصوبات کمیته حقوقی و قضایی استان پیرامون بررسی وضعیت استفاده از ظرفیت کمپ ماده ۴۲ کبوترخان و همچنین ایجاد مراکز ماده ۱۶، گفت: معتادین متجاهری که پس از ترک اعتیاد، دوباره برگشت دارند و دچار لغزش می‌شوند و مشمول تبصره ماده ۱۶ خواهند شد، به نوعی یک ضعف بزرگ محسوب می‌شود.

وی افزود: این افراد را با تشکیل پرونده قضایی و با حکم قضایی به اردوگاه ماده ۴۲ منتقل کنیم تا با تأمین زیر ساخت‌های لازم بتوانیم در سال ۱۴۰۳ این امر را عملیاتی کنیم.

معاون قضایی دادگستری استان کرمان در ادامه به آمار معتادین متجاهر در استان اشاره کرد و گفت: در استان کرمان، قرین به ۵ هزار معتاد متجاهر وجود دارد که در همین راستا می‌طلبد که شهرستان‌های شمال استان بیشتر توجه شود.

این مقام قضایی بیان کرد: برای راه اندازی مرکز ماده ۱۶ کبوترخان، لازم است که این موضوع را در قالب یک طرح به استاندار کرمان ارائه و پیشنهادات لازم را مد نظر گیریم.

وی با بیان اینکه دو موضوع برای ما مهم است، افزود: اول اینکه از سمت اداره کل زندان‌های استان منوط بر کمک از سمت شورا‌ها و استانداری کرمان، ظرفیتی ۱۰۰۰ نفری برای مراکز ماده ۱۶ اختصاص خواهد یافت و دیگر اینکه باید عزم و اراده‌ای قوی برای داشتن یک طرح دست یافتنی برای راه اندازی مرکز ماده ۱۶ در کبوترخان، داشته باشیم تا هر چه زودتر این مرکز راه اندازی شود.

قویدل در خصوص ماده ۴۲ گفت: این ماده به این منظور است که بخشی از محکومین مواد مخدر یا روانگردان‌های صنعتی غیر دارویی را به جای زندان می‌توان در اردوگاه‌های خاص و تحت شرایطی سخت و عادی نگهداری کرد.

معاون دادگستری استان بیان کرد: باید طبق قانون این طرح را عملیاتی کرد و در این رابطه با آماده کردن طرح مربوطه، مطابق با آن اقدامات لازم انجام شود.

در این جلسه مقرر شد، طرح پیشنهادی جامع، عملیاتی و قابل اجرا در کوتاه مدت جهت بهره برداری مطلوب و بهینه از ظرفیت ماده ۴۲ منطقه کبوتر خان و ایجاد مرکز ماده ۱۶، از سوی اداره کل زندان‌های و اقدامات تأمینی و تربیتی استان تهیه و ارائه  و سایر دستگاه‌ها از جمله بهزیستی و شورای هماهنگی نیز پیشنهادات در این خصوص را به صورت مکتوب ظرف ۳ روز به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ارسال کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • حمایت دستگاه قضایی از اجرای طرح عفاف و حجاب در اصفهان
  • سومین جشنواره گل و گلاب شهرستان خمین
  • ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان برای بررسی راهکارهای قانونی کاهش هزینه ساخت مسکن در استان
  • مراسم معارفه رئیس کل دادگستری مازندران برگزار شد
  • حمایت دستگاه قضایی از اجرای طرح عفاف و حجاب در استان
  • سومین جشنواره گل و گلاب روستای شهابیه خمین برگزار می شود
  • رییس‌کل دادگستری مازندران معارفه شد
  • حقوق عامه، از اولویت‌های دادگستری گیلان در سال جدید
  • ساماندهی معتادین متجاهر روی میز دستگاه قضا
  • ۴۰ دانشجوی خارجی از بیت تاریخی امام راحل در خمین بازدید کردند